• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve Temizlik İçin Yardımcı Bayan

merhaba

Ümraniye de oturuyorum. 15 günde bir yarım gün temizlik işi için bayan arıyorum.
İlgilenen olursa bana yazabilir mi?
(özel mesaj yada özel mesajı olmayan bayanlar için buraya yazabilirler.)
(özel mesaj atamıyorum)

merhaba

Ümraniye de oturuyorum. 15 günde bir yarım gün temizlik işi için bayan arıyorum.
İlgilenen olursa bana yazabilir mi?
(özel mesaj yada özel mesajı olmayan bayanlar için buraya yazabilirler.)
(özel mesaj atamıyorum)

Merhaba biz iki kişi gidiyoruz,memur eşiyiz,öğlene kadar bitiriyoruz,kadınlar kulübünden tanışıp gittiğimiz kişiler var gö rüştürebiliriz,mail adresim ayse.turan_000@hotmail.com

merhaba bayanlar bende cocugum ıcın cabalıyorum 2 aydırda temızlık ısıne gıdıyorum umranıye ve cevresı olursa sevınırım lıse mezunu 38 yasında 2 cocuk annesıyım gercekten her ısı yaparım ve yapıyorumda referansta verebılırım memnun kalmadıgınızda parada almıyorum yanı temız ıs yaparım tıtızımdır bu konuda eger olurda ıhtıyac duyarsanız mesaj atabılırsınız

Bende ümraniyede oturuyorum tel yazarsan arayabilirim Temizlik için bayan arıyorum

Merhaba Arkadaşlar,

Ben anadolu yakasında oturuyorum. sitede bazı kişilere düzenli olarak ev temizliğine gidiyorum. Boş günlerim var. Temizlik ve ütü için birini arıyorsanız görüşebiliriz. İsterseniz referansta verebilirim. Mail adresime tlf numaranızı bırakırsanız size ulaşabilirim. Mailim aysgl.cnky75@gmail.com Sağlıcakla kalın......

Mailinize Tlf bıraktım arayabilirmisiniz.

meraba arkadaşlar ben çekmeköyde hatada bir iki ev temizlik iş arıyorun dudulı çekmeköy sancaktepe madenlerde haftada bir ev temizlik iş arıyorun yardamcı oluranız sevinirim TEŞEKÜRLER kemdim sancaktepede ikamet etmekteyim.05382591183

Merhaba umraniye atakentte 70metrekare evde oturuyorum suan 14aylik bir kizim var ve 2.bebek subat ayinda gelecek.dogumdan sonra aylik devam etmek uzere evin her turlu isinde ve cocuk bakiminda bana yardimci olacak birini ariyorum.suan icin haftada iki yarim gun baslamayi dusunuyorum hem eve hem birbirimize alismak icin sonrasinda aylik olarak devam edecegiz.isini iyi yapan temiz durust titiz duzenli birine ihtiyacim var umraniye de oturmasi tercihimdir. İlgilenenler yesim-savas@hotmail adresine telefonlarini birakirsa sevinirim

Arkadaşlar 15 günde 1 yarım gün temizliğe gelecek bayan arıyorum.Evim 65 m2 küçük bir ev..Titiz ve işini iyi yapan bir bayan arıyorum..
İSTANBUL KARTAL MALTEPE CİVARINDA oturan birileri varsa lütfen özel mesajdan bana ulaşsınlar..

Merhaba, Istanbul Anadolu Yakasi Kartal da metro duragina yurume mesafesinde oturuyorum. Hafta ici (5 gun) yarim gun, tercihen ogleden sonra ev islerini yapacak yardimci guvenilir, titiz bir bayan ariyorum. Evim 2+1, ilgilenenler benimle irtibata gecebilirler.

merhaba bayanlar bende cocugum ıcın cabalıyorum 2 aydırda temızlık ısıne gıdıyorum umranıye ve cevresı olursa sevınırım lıse mezunu 38 yasında 2 cocuk annesıyım gercekten her ısı yaparım ve yapıyorumda referansta verebılırım memnun kalmadıgınızda parada almıyorum yanı temız ıs yaparım tıtızımdır bu konuda eger olurda ıhtıyac duyarsanız mesaj atabılırsınız

ben de eleman arıyorum titiz düzenli calısacak haftada iki gün gelecek evim güztepe ssk hastanesine yakın ümraniyeden tek otobüs ile gelinebiliyor isterseniz bana telefon numarınızı mail atabilirsiniz nazakort@mynet.com

Merhaba haftada 3-4 gün Doğu Ataşehire gelebilir misin ?

arkadaşlar yokmu florya beylıkduzu yeşilköy bakırköy ne bılıyım avrupa yakasından yokmu isteyen temızlık için biri :((( ben haftada bir gittigim yerım var ama ınanakı yetmıyor ew işine ihtıyacım var arkadaslar fıyatlar bellı beylıkduzu florya tarafı 100 +yol :17::17:

Merhaba kızkardeşim Floryada oturuyor, aylık birini düşünüyor. ilgilenir misiniz ?

merhaba ben SEVİL .,EVLİYİM., iki çocuk annesiyim., pendikte oturuyorum haftada 1 AYDA 3-4 GÜN YADA HAFTAİÇİ HERGÜN gidebileceğim temizlik işi arıyorum ..ANADOLU YAKASINDA..ilgilenen ARKADAŞLAR lütfen mesaj atsın .. şimdiden teşekkür ederim ÜCRETİ: GÖRÜŞÜLÜR..

Merhaba hala iş arıyor musunuz bende haftada 3-4 gün için birini arıyorum Ataşehirdeyim

Merhaba, Istanbul Anadolu Yakasi Kartal da metro duragina yurume mesafesinde oturuyorum. Hafta ici (5 gun) yarim gun, tercihen ogleden sonra ev islerini yapacak yardimci guvenilir, titiz bir bayan ariyorum. Evim 2+1, ilgilenenler benimle irtibata gecebilirler.

merhaba hala yardımcı arıyorsanız görüşebiliriz özelden ulaşabileceğim tel yada meil yazarsanız görüşebiliriz benimde işeihtiyacım var titizimdir elimden geldiği kadar işimi iyi yapmaya çalışırım şimdiden teşekkürlerrrrrr

Back