- Konu Sahibi NazliKizce
merhabalar bende ıs arıyorum umranıye olursa sevınırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba
Ümraniye de oturuyorum. 15 günde bir yarım gün temizlik işi için bayan arıyorum.
İlgilenen olursa bana yazabilir mi?
(özel mesaj yada özel mesajı olmayan bayanlar için buraya yazabilirler.)
(özel mesaj atamıyorum)
merhaba bayanlar bende cocugum ıcın cabalıyorum 2 aydırda temızlık ısıne gıdıyorum umranıye ve cevresı olursa sevınırım lıse mezunu 38 yasında 2 cocuk annesıyım gercekten her ısı yaparım ve yapıyorumda referansta verebılırım memnun kalmadıgınızda parada almıyorum yanı temız ıs yaparım tıtızımdır bu konuda eger olurda ıhtıyac duyarsanız mesaj atabılırsınız
Merhaba Arkadaşlar,
Ben anadolu yakasında oturuyorum. sitede bazı kişilere düzenli olarak ev temizliğine gidiyorum. Boş günlerim var. Temizlik ve ütü için birini arıyorsanız görüşebiliriz. İsterseniz referansta verebilirim. Mail adresime tlf numaranızı bırakırsanız size ulaşabilirim. Mailim aysgl.cnky75@gmail.com Sağlıcakla kalın......
rakadaşlar husura bakmayın yanlıs yazmısım aslıda ben iş arıyorun hatada 1 veya 15günde bir ev temizlik iş arıyorun çekmeköyde ikamet etmekteyim çok teşekürler
merhaba bayanlar bende cocugum ıcın cabalıyorum 2 aydırda temızlık ısıne gıdıyorum umranıye ve cevresı olursa sevınırım lıse mezunu 38 yasında 2 cocuk annesıyım gercekten her ısı yaparım ve yapıyorumda referansta verebılırım memnun kalmadıgınızda parada almıyorum yanı temız ıs yaparım tıtızımdır bu konuda eger olurda ıhtıyac duyarsanız mesaj atabılırsınız
merhabalar bende ıs arıyorum umranıye olursa sevınırım
merhaba eda hanım, aradıgınız yardımcıyı buldunuzmu acaba bulamadıysanız görüşebiliriz.
arkadaşlar yokmu florya beylıkduzu yeşilköy bakırköy ne bılıyım avrupa yakasından yokmu isteyen temızlık için biri (( ben haftada bir gittigim yerım var ama ınanakı yetmıyor ew işine ihtıyacım var arkadaslar fıyatlar bellı beylıkduzu florya tarafı 100 +yol
merhaba ben SEVİL .,EVLİYİM., iki çocuk annesiyim., pendikte oturuyorum haftada 1 AYDA 3-4 GÜN YADA HAFTAİÇİ HERGÜN gidebileceğim temizlik işi arıyorum ..ANADOLU YAKASINDA..ilgilenen ARKADAŞLAR lütfen mesaj atsın .. şimdiden teşekkür ederim ÜCRETİ: GÖRÜŞÜLÜR..
Merhaba, Istanbul Anadolu Yakasi Kartal da metro duragina yurume mesafesinde oturuyorum. Hafta ici (5 gun) yarim gun, tercihen ogleden sonra ev islerini yapacak yardimci guvenilir, titiz bir bayan ariyorum. Evim 2+1, ilgilenenler benimle irtibata gecebilirler.