- Konu Sahibi NazliKizce
Merhaba ben de Bursa Osmangazi'de oturuyorum. Her hafta yarım gün temizliğe gelecek ütü de yapacak bir bayan arıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben de Bursa Osmangazi'de oturuyorum. Her hafta yarım gün temizliğe gelecek ütü de yapacak bir bayan arıyorum.
Merhaba İstanbul'da günlük temizlik işi aramaktayım.Temiz,titiz,özenli çalışırım. Güvenilir biriyimdir, yaptığım işte memnun etmeye çalışırım.İhtiyacınız olduğunda benimle iletişime geçebilirsiniz. Teşekkür ederim.
merhaba hala yardımcı arıyorsanız görüşebiliriz özelden ulaşabileceğim tel yada meil yazarsanız görüşebiliriz benimde işeihtiyacım var titizimdir elimden geldiği kadar işimi iyi yapmaya çalışırım şimdiden teşekkürlerrrrrr
merhaba bayanlar bende cocugum ıcın cabalıyorum 2 aydırda temızlık ısıne gıdıyorum umranıye ve cevresı olursa sevınırım lıse mezunu 38 yasında 2 cocuk annesıyım gercekten her ısı yaparım ve yapıyorumda referansta verebılırım memnun kalmadıgınızda parada almıyorum yanı temız ıs yaparım tıtızımdır bu konuda eger olurda ıhtıyac duyarsanız mesaj atabılırsınız
Merhaba irtibat gecebilir miyiz acil olarakmerhaba kitikiti hanım,Kağıthane'de oturuyorum. Günlük çalışma saati 9-10 saat bazen işin durumuna göre 11 saati bile bulabiliyor günlük ücret 100 tldir.Eğer iş kısa ise saat üzerinden ücret oluyor saati 10 tlden 5 saat iş sürerse 50 tl fakat adrese 2 araçla gidiyorsam yol ücreti talep ediyorum Elfile hanım