• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve Temizlik İçin Yardımcı Bayan

merhaba İstanbul besiktasdaki evimize haftanin 5 gunu yârim gun gelebilecek(4 gun de olabilir) 30-50 yaslarinda turk yardimci ariyorum.ogleden sonra 1 de gelip 6.30 da cikicak rutin ev temizliği ve utu islerine yardimci olucak.evde çocuk yok.yemek istenmicek.mesajlarinizi bekliyorum hanimlar.

Ankara Çankaya 'da oturuyoruz.titiz,güvenilir aylıkçı bayan arıyoruz. maaş+sigorta+yol ücreti verilecektir. ilgilenen olursa telefonum 0530 3292638.

Son düzenleme:
merhaba ben izmirde oturuyorum. 26 yaşındayım. ihtiyacınız olduğunda lütfen ulaşın.. memnun kalacağınıza eminim. 05547237499 teşekkürler..

[QUOTE="naz"li kız;5081268]merhaba arkadaşlar çalıştığım için bazen ev işlerine ister istemez istediğim gibi yetişemiyorum ki konuda sizin fikir ve bilgilerinizi almak istiyorum evlere temizlik için falan yardımcı bayanlar aşagı yukarı ne kadar ücret alıyorlarfisfisfis bı konuda bilgi verebilirsiniz sevinirim teşekkür a.s.[/QUOTE]

walla bende talibim narlıdere de oturuyorum.bu alandan baska alanda da iş bulabilirim ama 2 asında cocuguma vakit ayrımak istiyorum bu yüzden talibim mesleğim var 4 yıllık mezunuyum ıngılızcem de var. hukukucu kızıyım dusunursenız esinesraster@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz
teşekkürler

samsun merkezde gündelik temizlik için yardımcı bayan arıyorum (işini iyi yapan ve beni yormayacak) ilgilenenler özel msj yada burdan irtibata geçebilirler

Merhaba arkadaslar
evim istanbul kadikoy bostancida. 1 cocugum var bakimi tamamen bana ait sadece ev isleriyle ilgilenecek evi yakin olan haftanin 5 gunu tam ya da yarim gun tum ev isleri ve yemek konusunda yardimci birini ariyorum.gerektiginde evimi emanet edecegim guvenilir ve referans verebilecek; Ilgilenenlere duyurulur.

Arkadaşlar 2+1 evim için temizliğe yardımcı bayana ihtiyacım var.

Yeni evliyim ve çalışıyorum her ay 1 kere olmak üzere;

Camlar silinecek (2 salon, 1 y.odası, 1 oturma odası camı)
Yerler süpürülüp, silinecek.
Toz alınacak
Koltuk ve Halılar silinecek
Mutfak dolapları ve buzdolabı temizlenecek.
Banyo WC temizlenecek

Yapılacak işler bunlar. Anadolu yakası-Maltepe çevresinde çalıştığınız güvendiğiniz kişiler varsa tavsiyelere açığım.

Merhabalar,

Haftada bir gün alınca hangi işleri yaptırıyorsunuz? ütü dahil midir?

camlar filan sürekli olmuyor tabii.. yanıtlarsanız sevinirim.

sevgiler,

BÜYÜKÇEKMECE (GÜZELCE) ye tek vesait ile ulaşabilecek aylıkçı olarak çalışabilecek güvenilir, dürüst ev işlerine yardımcı bayan arıyorum. Evde iki kız kardeşim biri 25 diğeri 30 yaşında ve babam yaşıyor. ilgileneler burcu_739@hotmail.com adrese mail atabilir

Son düzenleme:
Merhaba İstanbul'da günlük temizlik işi aramaktayım.Temiz,titiz,özenli çalışırım. Güvenilir biriyimdir, yaptığım işte memnun etmeye çalışırım.İhtiyacınız olduğunda benimle iletişime geçebilirsiniz. Teşekkür ederim.

Merhaba İstanbul'da günlük temizlik işi aramaktayım.Temiz,titiz,özenli çalışırım. Güvenilir biriyimdir, yaptığım işte memnun etmeye çalışırım.İhtiyacınız olduğunda benimle iletişime geçebilirsiniz. Teşekkür ederim.

lacivert merhaba nerede oturuyorsun ve ne ücret alıyorsun bilgi verirmisin

merhaba kitikiti hanım,Kağıthane'de oturuyorum. Günlük çalışma saati 9-10 saat bazen işin durumuna göre 11 saati bile bulabiliyor günlük ücret 100 tldir.Eğer iş kısa ise saat üzerinden ücret oluyor saati 10 tlden 5 saat iş sürerse 50 tl fakat adrese 2 araçla gidiyorsam yol ücreti talep ediyorum Elfile hanım

merhaba hala yardımcı arıyorsanız görüşebiliriz özelden ulaşabileceğim tel yada meil yazarsanız görüşebiliriz benimde işeihtiyacım var titizimdir elimden geldiği kadar işimi iyi yapmaya çalışırım şimdiden teşekkürlerrrrrr

Merhaba küçükbakkalköyde evim 2 oda 1 salon mutfağım filanda küçük 1 odam boş kullanmıyorum. Arada sırada temizliğe gelecek bayan arıyorum. Ilgilenirseniz mail adresim the_mhtp@hotmail.com mail atabilirsiniz.

Arkadaşlar Merhaba,

Ataşehir Küçükbakkalköy'de evim 2 oda 1 salon mutfağım filanda küçük 1 odam boş kullanmıyorum. Arada sırada temizliğe gelecek bayan arıyorum. ilgilenenler olursa mesaj atabilir mi? Ya da the_mhtp@hotmail.com adresine mesaj atabilir mi?

merhaba bayanlar bende cocugum ıcın cabalıyorum 2 aydırda temızlık ısıne gıdıyorum umranıye ve cevresı olursa sevınırım lıse mezunu 38 yasında 2 cocuk annesıyım gercekten her ısı yaparım ve yapıyorumda referansta verebılırım memnun kalmadıgınızda parada almıyorum yanı temız ıs yaparım tıtızımdır bu konuda eger olurda ıhtıyac duyarsanız mesaj atabılırsınız

Merhaba küçükbakkalköyde evim 2 oda 1 salon mutfağım filanda küçük 1 odam boş kullanmıyorum. Arada sırada temizliğe gelecek bayan arıyorum. Ilgilenir misiniz?

merhaba kitikiti hanım,Kağıthane'de oturuyorum. Günlük çalışma saati 9-10 saat bazen işin durumuna göre 11 saati bile bulabiliyor günlük ücret 100 tldir.Eğer iş kısa ise saat üzerinden ücret oluyor saati 10 tlden 5 saat iş sürerse 50 tl fakat adrese 2 araçla gidiyorsam yol ücreti talep ediyorum Elfile hanım
Merhaba irtibat gecebilir miyiz acil olarak

Merhaba bende Bağcılar da oturuyorum haftada ya da 15 günde temizlik için güvenilir vr titiz bir yardımcı arıyorum acil olarak ilgilenen arkadaşlar irtibata gecebilir mi?

Merhaba arkadaşlar
Bende diğer arkadaşları gibi haftada veya 15 günde bir gidebileğim bir iş arıyorum pendik kurtköy de oturuyorum 31 yaşındayım 2 çouk annesiyim lise mezunuyum daha önce bir villada 4 ay kadar gündelikçi olarak çalıştım işe gerçekten çok ihtiyacım var ilgilenen olursa lütfen mesaj atsın.

Back