• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve Temizlik İçin Yardımcı Bayan

Arkadaşlar merhaba,
Adana'da temizlik şirketi sahibiyiz. Deneyimli bay/bayan temizlik personeli arıyoruz ama henüz kotamızı dolduramadık. Adana'da olan ve ben ev temizliği,ofis temizliği,apartman temizliği ve çöp alım işlemleri, inşaat sonrası temizlik yapabilirim diyebilen tanıdıklarınız,eş,dost,akraba,konu,komşu..vb. kısacası işe ihtiyacı olan herkese kapımız açık!! MAAŞ+SSK+YOL/YEMEK İlgilenen arkadaşlarım özelden mesaj atabilirler. Ev temizliği yaptırmak isteyen arkadaşlar da mesaj atabilirler. Sevgiler..

Merhaba arkadaşlar
Bende diğer arkadaşları gibi haftada veya 15 günde bir gidebileğim bir iş arıyorum pendik kurtköy de oturuyorum 31 yaşındayım 2 çouk annesiyim lise mezunuyum daha önce bir villada 4 ay kadar gündelikçi olarak çalıştım işe gerçekten çok ihtiyacım var ilgilenen olursa lütfen mesaj atsın.

merhaba, tulinolcum@gmail.com üzerinden konuşabilir miyiz, ben de pendikte oturuyorum, temiz ve güvenilir birini arıyorum

merhaba

Ümraniye de oturuyorum. Soyak yenişehir tarafında...haftada bir veya 15 günde bir yarım gün temizlik işi için bayan arıyorum.
İlgilenen olursa bana yazabilir mi?
(özel mesaj yada özel mesajı olmayan bayanlar için buraya yazabilirler.)
(özel mesaj atamıyorum)

Merhaba kumralada13

Temizlik işlerine gidiyorum. Bu siteden birkaç kişiye gittim. Tam gün 100 tl ve yarım gün saat 13:00 da bitirirsem 50 tl, 14:30 gibi bitirirsem 60 tl alıyorum. İlgilenirsen görüşebiliriz. Tşk.

Mrhb garant... Hala devam ediyor musun ben de o siteler civarında oturuyorum ve yardımcı arıyorum haftada bir gün

Merhaba,
28 yaşında üniversite öğrencisiyim. Bahçelievler'de oturuyorum. Hafta içi ya da hafta sonu farketmez, günü size uygun olacak şekilde ayarlayabilirim. Titiz biriyim ve bir işi tamamen bitirmeden oradan ayrılmam. Tek seferlik deneme amaçlı da çalışabiliriz ancak ben daha çok her hafta, 15 günde bir güven çerçevesinde sürekli çalışacağım evler arıyorum.

Şimdiden Teşekkürler

merhaba

Ümraniye de oturuyorum. Soyak yenişehir tarafında...haftada bir veya 15 günde bir yarım gün temizlik işi için bayan arıyorum.
İlgilenen olursa bana yazabilir mi?
(özel mesaj yada özel mesajı olmayan bayanlar için buraya yazabilirler.)
(özel mesaj atamıyorum)

Ataşehir örnekte oturuyorum bende temizlik işi arıyorum haftada bir gün.

Merhaba,
28 yaşında üniversite öğrencisiyim. Bahçelievler'de oturuyorum. Hafta içi ya da hafta sonu farketmez, günü size uygun olacak şekilde ayarlayabilirim. Titiz biriyim ve bir işi tamamen bitirmeden oradan ayrılmam. Tek seferlik deneme amaçlı da çalışabiliriz ancak ben daha çok her hafta, 15 günde bir güven çerçevesinde sürekli çalışacağım evler arıyorum.

Şimdiden Teşekkürler

... den de ulaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bende Bağcılar da oturuyorum haftada ya da 15 günde temizlik için güvenilir vr titiz bir yardımcı arıyorum acil olarak ilgilenen arkadaşlar irtibata gecebilir mi?

Merhaba

Yardımcı arayışınız devam ediyor mu acaba? Bağcılarda oturuyorum ben de

Ararsanız görüşelim
05365572521

Merhaba,
Ümraniye Mehmet Akif Mah. oturuyorum. Yoğun çalışan biri olduğum için ev işleri ile hiç ilgilenemiyorum. Bu nedenle ilk etapta 15 günde bir tam gün düzenli olarak gelecek, temizlik, ütü vb. ev işlerine yardımcı olacak güvenilir birini arıyorum. eğer memnun kalınır ise haftada bir olarak düzenlenecektir. İlgilenenler talep ettikleri ücreti belirterek iletişim bilgilerini isil_ada@Hotmail.com adresine mesaj atabilirler.

Merhaba arkadaşlar ben kamu personeliyim. beykent- beylikdüzünde oturmaktayım.2 yasında bir oglum var ve 5 aylık hamileyim. 3+1 evde eşimle yaşamaktayız vede eşim ayın bazı haftaları gece vardiyasında çalışmaktadır. dogumdan sonra yani mayıs ayı itibari ile bana evle ilgili herşeyde yardımcı olacak evimizden biri gibi olacak uzun süre bizimle beraber olabiliecek güvenilir dürüst çalışkan yatılı bayana ihtiyaçım bulunmaktadır. cumartesi 15 kadar pazar günü tatil şekilde çalışacak. İstediği maaşı belirterek şekilde ciddi kişiler mesaj atarsa sevinirim.

arkadaşlar bende konya oturuyorum,evlere temizliğe gidiyorum.temizlik benim için çok önemlidir.elhamdülillah güvenilirim,benden kimseye zarar gelmez.ilgilenen olursa görüşelim:10:

Merhaba,
bana özel'den mesaj atan caney37, ben özelden geri dönüş yapamıyorum. Çok yoğun çalıştığım için ancak önümüzdeki hafta Cumartesi yani 25.01.2014 günü müsait olabileceğim, senin için de uygun olur ise o gün gelebilirsin. eğer aşağıdaki mail adresime bir mail adresinden dönebilirsen iletişim bilgilerimi seninle paylaşabilirim.
isil_ada@hotmail.com

Merhaba arkadaşlar. Haftanın 3 günü gündelikçi olarak çalışmaktayım. Haftada 2 gün daha gidebileceğim güvenilir aile ev işlerine gündelik iş arıyorum. Temizlik, çamaşır, bulaşık, ütü, yemek pişirme, kapı, cam, merdiven silme işlerinizde çalışabilirim. Şişli, Mecidiyeköy, Osmanbey, Levent, Kağıthane, Beşiktaş, Taksim civarlarında iş arıyorum.

Merhaba arkadaşlar. Haftanın 3 günü gündelikçi olarak çalışmaktayım. Haftada 2 gün daha gidebileceğim güvenilir aile ev işlerine gündelik iş arıyorum. Temizlik, çamaşır, bulaşık, ütü, yemek pişirme, kapı, cam, merdiven silme işlerinizde çalışabilirim. Şişli, Mecidiyeköy, Osmanbey, Levent, Kağıthane, Beşiktaş, Taksim civarlarında iş arıyorum.

Merhabalar
Florya ya gelebilir misiniz ?? Aylık ücretli olarak anlaşabiliriz?

Merhabalar, istanbul ümraniyede oturuyorum yol problemi olmayan titiz özverili güvenilir bir yardımcı bayan arıyorum.ayda bir tam gün anlaşabilirsek hamileliğimin ilerleyen vakitlarinde ve doğumdan sonra daha sık almayı düşünüyorum.yeni üye olduğum için özel msj hakkım yok mail adresim selenkaraarslan@hotmail.com ücret ve taleplerinizi mail adresime yazıp görüşme sağlayabiliriz

merhaba bayanlar bende temizlikçi bir bayan arıyorum. evim kurtköyde 3+1 dir. 1 banyo 1 tuvalet ve 1 balkonum var. her hafta cumartesi günleri yarım gün gelecek, cam silecek, halıları ve koltukları silecek, mutfak dolaplarını ve buzdolabını temizleyecek, banyo wc temizleyecek, süpürüp toz alacak, zaman zaman çok birikmişse ütümü yapacak ama nadiren, gördüğü bir eksik varsa benim söylememi beklemeyecek, işler bu şekilde olduğundan kendi planını yapacak. hangi hafta neyi yapacaksa. eli çabuk, işini iyi yapacak ve asla sigara içmeyen, referans verebilecek, tecrübeli, birini arıyorum. çalıştığım için hafta sonu evdeyim ve ilgilenen arkadaşların evime cumartesi gelmelerini istiyorum.
iletişim bilgim ezgi_bsrn@hotmail.com bu adresten ilgilenen arkadaşların bana ulaşmasını bekliyorum istedikleri ücreti de yazarlarsa iyi olur.

Back