Eve sipariş verdirmeyen eşim

Keşke yapmasa ama huzur bozacak bir durum değil kafana takma, kötü bir niyeti yok. Kıskanç değil demişsin demek ki adamın korkusu da bu. Benim eşim de internetten bir şeyler almayı sevmez kızıyorum ediyorum ama napayım o da bunu sevmiyor. O kadar çok örnek var ki kapıya gelen ama ev sahibini gasp eden. Tabiiki de bakkala giderken de başına bir çok şey gelebilir ama seni eve hapsedemeyeceğine göre kendince böyle bir önlem alıyor.

Ahahahahaha bencede anlıyoruz çok güzel birşey bu
Bak hatırlar sana o olayı anlatayım esin falan dovuyorsa birilerini bnce dovmesn tavsiye
Ay yok kız ne dövmesi tövbe kimseyi dövmüyor benim kizati küçük cezaevi bizim ki öyle şeyler yok pek cezası az kalanlar geliyor daha cok,
Ayy anam senin ki döven tayfadan mi yoksam kizz

Ay yok kız ne dövmesi tövbe kimseyi dövmüyor benim kizati küçük cezaevi bizim ki öyle şeyler yok pek cezası az kalanlar geliyor daha cok,
Ayy anam senin ki döven tayfadan mi yoksam kizz
Bizim orda dayak çokmis ama bnm eşim dovmez ellemz de bagirmaz da , kendi halinde takılan dır o :)

subeder teslim alın?
Ama ben olsam gunduz adam evde yok nasılsa:)
Veririrm valla sipariş,o yokken gelsin kargo.
Kargocuya gelene kadar ne sapıklar var memlekette,bunun bi üstü evden çıkma flan herhalde.
Yok evden çıkma falan diyecek kadar koyu kıskanç değil şükür :)sadece bu kargo mevzusu biraz rahatsız ediyor onu o kadar, ama gizli iş yapmakta pek bana göre degil, bişey olmaz derim,bu defa olucagi tutar artık Allah korusun daha büyük infial yaratmayim evliliğimde teşekkür ederim:)

Cesit cesit manyaklik var.
bu da ayri bir tur demek ki
Size acikcasi demek istedigi sey su “benim karim namuslu,benim karima kargocu gelemez,karimi goremez,baskalarina kargo gitsin cunku onlar nasil olsa namussuz” nasil degisik bir mantiksa

Aklıma geldi eve yemek sipariş.vermiştim.haliyle tel nomu vermem gerekiyordu kurye getirdi aldım ücreti ödedim ertesi gün bana mesaj atmıştı mal.. Sizi tanımak istiyorum diye polise verirm falan diye korkuttum numaramı değiştirdim.. oluyor yani böyle şeyler ne yazık ki o yüzden brşey diyemiyorum artk yemek sipariş vermek yerine gidip yiyorum canım isteyince veya gidip paket yaptırıyorum.. İnternettende çok fazla alışveriş.yapıyorum ve hiçbirisine adresimi vermiyorum.şubedenen alacağız diyorum ve gidip şubeden alıyorum.. Yani büyütülecek gibi birşey görmüyorum

Cesit cesit manyaklik var.
bu da ayri bir tur demek ki
Size acikcasi demek istedigi sey su “benim karim namuslu,benim karima kargocu gelemez,karimi goremez,baskalarina kargo gitsin cunku onlar nasil olsa namussuz” nasil degisik bir mantiksa
Yok canım o kadar değil şimdi başkası eşimi ilgilendirmiyor aslında istemese onlarda hayır der reddeder diyor,aslında konuyu açarken yazmadım ama daha çok bunun üzerine yorumlar geldi aslında şubeden de alıyoruz çoğu zaman,bunu da yazaydim iyiydi:) teşekkür ederim yorum icin

Haklisiniz,evet büyütülecek bişey değil aslında da iste bazı çalışanlarda kendinde bu cesareti bulabiliyor iste,eşimde bundan mi korkuyor artık neyse bilemiyorum

Bence değiştirmeye çalışın.
Elzem bir durum olduğunda ne olacak?
Ileride aylık bebeğiniz olursa hep dışarı çıkamayacaksınız.Eşinizde işte diyelim.Ne olacak?

Güzel güzel açıklayın.
Anlayacaktır.

Sizinkiler gibi kiskanmiyor. Ben buna uzuluyorum. Sanki bana kim bakcakmis gibi dusunuyor saniuorum
Aa niye öyle düşünüyorsunuz? güzel bı kadinsinizdir eminim,eşiniz bu şekilde dile getirmiyordur umarimyoksa kafaya takmayın derim belki onda da kıskanma huyu yoktur yani aslında biraz iyi bı durum bu bence

Aynen haklisiniz,zaten kabullenmiyorum değiştirmeye çalışıyorum açıkçası :)

Bi ara evime her gün kargo geliyodu malum bebekte var dışardan alamıyodum. Artık adamlar ezberlemişti direkt uzatıyolardı paketi bence abartıyo eşiniz ama bi miktarda olsa haklılık payı var neler duyuyoruz.

Bu artık endişeden çıkmış, paranoya haline gelmiş. Açıkçası sağlıksız bir durum olduğunu belirtmeliyim, eşinizin psikolojik destek alması gerekebilir.
Sizin yorumlarınızı hep begeniyorum önce bı belirteyim bide işiniz gereği uzaktan bakınca hemen anlaşılıyor destek alması gerekenler sanırım evet belki de destek gerektiren bir durum bu bilemiyorum bakicaz iste
Teşekkür ederim bu arada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…