• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve sipariş verdirmeyen eşim

Sizin yorumlarınızı hep begeniyorum önce bı belirteyim :KK70: bide işiniz gereği uzaktan bakınca hemen anlaşılıyor destek alması gerekenler sanırım 😊 evet belki de destek gerektiren bir durum bu bilemiyorum bakicaz iste
Teşekkür ederim bu arada:)

Rica ederim, ben teşekkür ederim. Yok tabi ki uzaktan anlaşılmıyor, tanımadan, klinik görüşme yapmadan tanı koymak doğru değil. Ha ama sıradan bir endişe de değil, o yüzden "gerekebilir" dedim "gerekir" değil.

Yahu millet de gaza getirmeye yer arıyor. Benim eşim de aynı fikirde. Biz biseyler sipariş ediyoruz gerektiğinde ama mümkünse evde olduğu saatler olmasını rica eder. Neden mi? Eşimin çok yakın polis arkadaşları korudukları binaya gelen herkesin kimliğini kontrol edip gbt ( o her ne ise) bakmak durumundalarmis ve gelen kuryelerin çoğunda taciz, yaralama, kundaklama, hırsızlık vs. Vs. Farketmisler ve kuryelerin binalara girişi yasaklanmış. Site kapısından bırakıp gitmelerine karar verilmiş. Evet hickimse yaptığı bir hatanın cezasını ( şayet pişmansa ve tekrarı yapmamakta kararliysa) ömür boyu çekmemeli ama temkini elden bırakmamak lazim. Işte bazı insanlarda bu daha ileri boyutta olabiliyor. Adam sana alma etme, yeme içme demiyor. Bu huy görmezden gelinebilir bence kavga sebebi olmamali

Yahu millet de gaza getirmeye yer arıyor. Benim eşim de aynı fikirde. Biz biseyler sipariş ediyoruz gerektiğinde ama mümkünse evde olduğu saatler olmasını rica eder. Neden mi? Eşimin çok yakın polis arkadaşları korudukları binaya gelen herkesin kimliğini kontrol edip gbt ( o her ne ise) bakmak durumundalarmis ve gelen kuryelerin çoğunda taciz, yaralama, kundaklama, hırsızlık vs. Vs. Farketmisler ve kuryelerin binalara girişi yasaklanmış. Site kapısından bırakıp gitmelerine karar verilmiş. Evet hickimse yaptığı bir hatanın cezasını ( şayet pişmansa ve tekrarı yapmamakta kararliysa) ömür boyu çekmemeli ama temkini elden bırakmamak lazim. Işte bazı insanlarda bu daha ileri boyutta olabiliyor. Adam sana alma etme, yeme içme demiyor. Bu huy görmezden gelinebilir bence kavga sebebi olmamali
Keske bizde de site kapısına bırakıp gitme gibi bişey olsa o zmn belki binaya kadar gelmesine bişey demez,sonuçta kapıma da kimse gelmemiş olur eşimde iner alır iyi olur
Zaten elzem bı durum varsa mecbursak fln tabi ki eve de sipariş veririz gerekirse ama keyfi olarak alışverişini çik dışarıda yap eve getirtme diyor bı yandan da evet haklı ama işte bilemedim, teşekkürler:)

Benimkide dün gecenin onikisinde evde ekmek yok diye sipariş versene susu uygulamadan dedi :KK70:
Elimiz kolumuz neredeyse tüm alısverişimiz internetten
Her kapıya gelen kargocu kötü insan değil
Tabii ki değil,bunu eşim anlasa zaten sorun kalmayacak :KK70: gece on iki de sipariş vermekte guzel👍 tam aradığım özgürlük:KK53:

Selam güzel hanimlar,hayırlı mübarek cumalar olsun inşallah
Şimdiye kadar evime hiç internetten sipariş veremedim:olamaz: bı elbise, bı tabak çanak,hatta eve yemek siparişi falan hiç vermeyiz
Çık avm'lere git,dışardan yap alışverişini,çıkalım dışarda yiyelim yemeğimizi,yada ben sana evde yapiyim istediğin yemeği ama sipariş verelim deme biseyleri diyor.Esim kapıya yabancı insanların gelmesini istemiyor, görevlimiz falan elzem bı durum olmadığı sürece kapıyı çalmaz,yada eşimle irtibata geçer mesela
Öyle aşırı kıskanç bir adam değil eşim ama neler görüyoruz,neler duyuyoruz,güvenemiyorum insanlara diyor,kapıyı kilitleme mi istiyor.

Kapıya kargocu gelemezmis,hep kardeşim yada arkadaşım var samimi olduğum,onlara rica ediyorum,tamam derlerse onların adrese veriyorum siparisi,görüştüğümüz de alıyorum onlardan.hic hayır demediler şimdiye kadar sağolsunlar ama niye evime sipariş veremiyorum yaa:kızgın:

Sinirlendim sabah eşime,
Çanta alicaktim, internetten sipariş edicem bak beğendim bı tane dedim,sen izindesin akşama kadar evdesin nasıl olsa dedim
hayır verme ben istemiyorum, biliyorsun huyluyum bu konu da,kardeşinden rica et yada git mağazalardan bak al falan dedi,tartıştık tabi
Mecbur mu insanlar dedim ya,tek başına yaşayan kadınlar var onlari falan düşünsene,onların canı yok mu kimsenin kapısına kargo gelmiyor mu dedim
ya mecburiyet olsa neyse tabi ki verilir falan ama çik dışardan yap alışverişini illa niye sipariş veriyosun eve, mecburiyetin yok disardan alma imkanına da var dedi,kapat konuyu dedi çıktı gitti

Evet zaten gidip yapıyorum istediğim zaman istediğim yerden alışverişimi ama,internette daha çok buluyorum beğendiğim şeyleri,çeşitli şeyleri,arada internetten de getirtmek istiyorum ne var bunda?

Kiramiyorum inadını,benim eşim anormal mi yoksa sizler de de böyle durumlar var mı?nasıl değiştirebilirim bu düşüncesini, teşekkür ederim okuyan herkese ❤
Benimkide çok yoğun evimiz avmelere falan uzak hep netten ver diyor siparişlerini 😀 hepsi ayrı işte napacaksn bende AVM'de alışveriş yapmayi istiyorum bazen görüp almak yok netten alıyoruz 😂

Eşiniz bu konuda fazla takıntılı geldi bana. Ama siz tolere edebiliyorsanız sıkıntı yok.
Ben internetten çok alışveriş yaparım gecenin bir yarısı eve yemek siparişide veririm. Hiç aklıma böyle garip şeyler olabileceği gelmedi.. Bugüne kadar asla garip bir durumla karşılaşmadım..

Şimdiye kadar evime hiç internetten sipariş veremedim:olamaz: bı elbise, bı tabak çanak,hatta eve yemek siparişi falan hiç vermeyiz
Çık avm'lere git,dışardan yap alışverişini,çıkalım dışarda yiyelim yemeğimizi,yada ben sana evde yapiyim istediğin yemeği ama sipariş verelim deme biseyleri diyor.Esim kapıya yabancı insanların gelmesini istemiyor, görevlimiz falan elzem bı durum olmadığı sürece kapıyı çalmaz,yada eşimle irtibata geçer mesela
Öyle aşırı kıskanç bir adam değil eşim ama neler görüyoruz,neler duyuyoruz,güvenemiyorum insanlara diyor,kapıyı kilitleme mi istiyor.

Kapıya kargocu gelemezmis,hep kardeşim yada arkadaşım var samimi olduğum,onlara rica ediyorum,tamam derlerse onların adrese veriyorum siparisi,görüştüğümüz de alıyorum onlardan.hic hayır demediler şimdiye kadar sağolsunlar ama niye evime sipariş veremiyorum yaa:kızgın:

Sinirlendim sabah eşime,
Çanta alicaktim, internetten sipariş edicem bak beğendim bı tane dedim,sen izindesin akşama kadar evdesin nasıl olsa dedim
hayır verme ben istemiyorum, biliyorsun huyluyum bu konu da,kardeşinden rica et yada git mağazalardan bak al falan dedi,tartıştık tabi
Mecbur mu insanlar dedim ya,tek başına yaşayan kadınlar var onlari falan düşünsene,onların canı yok mu kimsenin kapısına kargo gelmiyor mu dedim
ya mecburiyet olsa neyse tabi ki verilir falan ama çik dışardan yap alışverişini illa niye sipariş veriyosun eve, mecburiyetin yok disardan alma imkanına da var dedi,kapat konuyu dedi çıktı gitti

Evet zaten gidip yapıyorum istediğim zaman istediğim yerden alışverişimi ama,internette daha çok buluyorum beğendiğim şeyleri,çeşitli şeyleri,arada internetten de getirtmek istiyorum ne var bunda?

Kiramiyorum inadını,benim eşim anormal mi yoksa sizler de de böyle durumlar var mı?nasıl değiştirebilirim bu düşüncesini, teşekkür ederim okuyan herkese ❤
Adresi kargo şubesi olarak yaz ordan alsın esin.

Bugun hem aras hem yurtici hem mng hem surat hemde upsden kargo geldi kapima. Hatta aras ve mng ayni anda gelmis arasin paketi ufakti mngnin kargocusu cikarivermis yukari. Ptt de gelse tam olacakti.
SSuratkargo ve yurtici o kadar cok geliyor ki eve. Bebegimin adina kadar biliyorlar her geldiginde gun gectikce buyuyor daha el kadar bebeydi muhabbeti filan yapiyorlar. Neticede onlarda insan. Sapik olan sizi market alisverisi yaparkende yakalar kistirir. Dolmusa taksiye bindiginizde de yapar.

Eşinin abartıyor olsada bir endişesi var. Doğru olanı buna saygı duyman bence. Alma demiyor ama kapının tanımadığın bir kişiye açılmasıda hoşuna gitmiyor. Farkında mısın eşinin korkusu sana zarar gelmesi.

Yazdıysanız da göremedim.Eger çalışıyorsanız iş yerinin adresini verin.
Ben sürekli alışveriş yaparım daha hiç evime gelmedi hep iş yerime geldi.

Sinirlendim sabah eşime,

Nasıl bir evde yaşıyorsunuz kargocunun gelince direk saldırabileceği tenhada kuytuda bir ev mi hiç konu komşu falan yokmu etrafta

Ben kargocularla akraba oldum nerdeyse. :)
Saçmasapan fikirleri, güven sorunu vardır eşimin
mesela geçen tektim evde tüp bitti. Eve tüpçü çağırmamı istemedi komşudan yedek iste dedi.
Ben dinledim mi?
Tabi ki hayır çağırdım geldi tüpçü.
Biraz trip attı insanlara güvenmeyi öğren dedim.
Sinir bozucu bu tarz kısıtlamalar benim için ama Allah'tan kargo konusunda arıza yapmıyor.
Çok ciddi kavga çıkardı valla.
Dışardan 3 katı fiyatını alınıyor pek çok şey.
İnternet alışverişini seviyorum.

Çözüm basit aslında Kocanızın iş yerinede kargo göndermek sıkıntılı ise, kargoyu sipariş ettikten sonra parantez içinde şubeden teslim alınacaktır yazarsınız ve siz yerine kocanıza bir zahmet aldırırsanız bir alır iki alır en fazla tahminimce 6 dan sonra ALLAH belâlarını versin birdahaki sefere eve iste der.Deneyin görün bence:) Oradaki adamlar ile muhattap olmak istemeyecektir.

Sinirlendim sabah eşime,

küçük bir yerde yaşıyorsanız internet alışverişi çok iyi oluyor aslında bunda da takılacak bir durum yok ama demek ki adam bu konuda hassas anlayış göstermek lazım tabii başka konular da acayip kıskançlıkları yoksa

Back