• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve sipariş verdirmeyen eşim

Çok anormal geldi. Her seferinde cıkıp magazadan alabilirsin demesi de ayrı tuhaflık. Oturduğun yerde tek tık ile binlerce modele ulasıp, avantajlı fiyatlarla alısveris yapmak varken neden saatlerini model arayarak geçiresin ki?

Madem tutumunda kararlı söyleyin modeli, gösterin resmini gidip bulsun alsın getirsin. Eve gelen kargocu bozuk da mağazada çalışan veya dışarıda karşılaştığın insanlar daha mı temiz :işsiz: Allah iyi insanlarla karsılastırsın her yerde.

Fikrimi soracak olursan, he deyip alışverişimi yapardım.

Bence değiştirebileceğiniz bir şey değilse inatlaşmaya gerek yok. Şubeden de alınabilir. Adam alışveriş yapma demiyor, eve gelmesin diyor. 😄
Bazen küçük şeyler büyüyor ya evliklerde onlar saygıyı yitirmeye sebep oluyor. Herkesin bir huyu var, zarar vermedikten, saygısızlık olmadıktan sonra hoş görülebilmeli vazı şeyler. :KK66:
Aslinda degistiremeyecegim bişey değil de iste eşimi de tanıyorum şimdi inatlassam daha kötü olur, evet şubeden de alıyoruz bazen,şükür öyle kisitlayici bir adam değil eşim ama işte kargocuya karşı :) yoksa çokta kavga etmiyorum bu mevzuyla ilgili en fazla arada sitem ederim

Kargo firmasının şubesine isteyin ordan gider alırsınız. Benim annemde alışverişlerimden bıktı o görmesin diye böyle yapıyorum artık :KK48: Adres kısmına şubeyi yazıyorum parantez içinde de müşteri şubeden teslim alacak yazıyorum şuana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. ^_^

Size zarar gelme ihtimali var da kardeşinizin ya da arkadaşınızın canı can değil mi bu mantıkla düşününce?

Bence çok abartıyor eşiniz. Ama ev yerine kargo şubesinin adresini de bırakabilirsiniz. Gider kendiniz teslim alırsınız.
Hay ağzınız bal yesin :) evet gayet abartiyor bence de ama dediğiniz gibi şube işini de yapıyoruz bazı alışverişlerde tabii

Kapıyı kimseye açma, benim adımı verip tanıyoruz deseler de açma der eşim. Korkuyorlar bence. Hoş kargoda sıkıntımız yok, ben sipariş veririm. Ama ne yalan söyleyim ben de korkuyorum. Neler duyuyoruz. Sevgiden yapıyorlar. Kendisi geldiğinde bile kim o demezsem ya da durbunden bakmazsam kızar niye bakmadın diye. Sevgi güzel şey ya:anne:

Çok anormal geldi. Her seferinde cıkıp magazadan alabilirsin demesi de ayrı tuhaflık. Oturduğun yerde tek tık ile binlerce modele ulasıp, avantajlı fiyatlarla alısveris yapmak varken neden saatlerini model arayarak geçiresin ki?

Madem tutumunda kararlı söyleyin modeli, gösterin resmini gidip bulsun alsın getirsin. Eve gelen kargocu bozuk da mağazada çalışan veya dışarıda karşılaştığın insanlar daha mı temiz :işsiz: Allah iyi insanlarla karsılastırsın her yerde.

Fikrimi soracak olursan, he deyip alışverişimi yapardım.
aynen hemde uygun oluyor nette ve dediğiniz gibi tek tık yetiyor, bazen canım çıkmak istemiyor yada modeli bulamıyorum falan
Ama bazen eşimi de peşime takıyorum alışverişte, perti çıkıyor:) bundan sonra arada değil ama hep goturucem onuda alışverişe,biktiricam bakalım o zmn napacak

Kapıyı kimseye açma, benim adımı verip tanıyoruz deseler de açma der eşim. Korkuyorlar bence. Hoş kargoda sıkıntımız yok, ben sipariş veririm. Ama ne yalan söyleyim ben de korkuyorum. Neler duyuyoruz. Sevgiden yapıyorlar. Kendisi geldiğinde bile kim o demezsem ya da durbunden bakmazsam kızar niye bakmadın diye. Sevgi güzel şey ya:anne:
Ahaha aynen bende dürbünden bakmadan açarsam kızar,niye bakmıyorsun ne biliyorsun ben olduğumu diye:KK51::KK45:

Anormal evet.
Hangi devirde yaşıyoruz yahu?
Ayrıca kendi kapısına yabancı getirtmiyor da elalemin evine niye yabancı gönderiyor? O kadar tehlikeliyse başkasını niye tehlikeye atıyor madem?

Bu kadar korkaklık bana anormal geliyor. Evinizden dışarı adım atmayın o zaman. Hayat korkak insanlara göre değil zira.

Kardeşinden rica et deyince ne dediniz. Kardeşiniz sizden daha mı az değerli. Ya da sizin başınıza gelebilecek olası kötülük kardeşinize gelemez mi. Zihniyet yanlış
Aynen zihniyet yanlış iste, kardeşinden rica edebilirsin diyince insanlar mecbur mu ki benim siparisime falan dedim,o sinirle açıkçası,bu cevabı yapistirsaydim ne diyecekti aceba bı dahakine böyle soyleyecegim, teşekkür ederim

Ayrıca buna devam edecekseniz, milleti rahatsız etmeyin derim. Eşinin zihniyetine göre milleti de tehlikeye atmayın yani.

Evinize yakın şubeye isteyin kargoyu. Şubeden de teslim alırsınız.

Ahaha aynen bende dürbünden bakmadan açarsam kızar,niye bakmıyorsun ne biliyorsun ben olduğumu diye:KK51::KK45:
İşte bu kıskançlık değil. Kıskançlık olsa dışarı çıkma bile derlerdi ki diyen adamlar var biliyoruz. Sadece başımıza bir şey gelecek diye korkuyorlar. Ben hiç şikayetçi değilim. Ama kargo olayını şubeye isteyerek halledebilirsiniz. Korkan adamın üstüne üstüne gitmeyin.:KK74:

Yani, evet, etraf psikopatlarla, sapıklarla, tehlikelerle dolu da, bu mantıkla dışarı çıkıp alışveriş de yapmayın. Biri peşinize takılıp, takip de edebilir. Sokakta kaçırılan kadınlar da var. Allah korusun elbette. Bana da aşırı geldi. Biz de hemen hemen her şeyi internetten alıyoruz. Bir sürü angaryadan kurtarıyor insanı, büyük kolaylık. Asla vazgeçemezdim. Çıkıp bilmem kaç kilo deterjanı, bebek bezlerini, ıslak mendilleri filan mı taşıyayım mesela? Mis gibi kapıya geliyorlar.

Anormal bence. Ama başka türlü bir kıskançlığı yoksa takıntı olarak görülebilir bu durum belki. Şey yapın kargo şubesinin adını yazın eşinize söyleyin o alsın aradan. Belki bu şekilde bezer de eve geldim der bellş mi olur

Anormal bence. Ama başka türlü bir kıskançlığı yoksa takıntı olarak görülebilir bu durum belki. Şey yapın kargo şubesinin adını yazın eşinize söyleyin o alsın aradan. Belki bu şekilde bezer de eve geldim der bellş mi olur
Öyle de yapıyoruz,gidip alıyor yada babamlara getirttigimizde oraya da gidip alıyor hatta uzak olmasına rağmen mesafe,ama bezmiyor😅 teşekkür ederim

Öyle aşırı kıskanç bir adam değil eşim ama neler görüyoruz,neler duyuyoruz,güvenemiyorum insanlara diyor,kapıyı kilitleme mi istiyor.

valla böylesi aşırı kıskanç değilse aşırı kıskanç nasıl oluyor sizin gözünüzde anlayamadım. :KK57:
iletişim adresinizi eşinizin iş adresi yapın da aldıklarınız oraya gelsin bari.

Back