- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
Canim her kaynana boyle.Ama gercektn böyle kücuk şeyleri abartip eşinizide sıkmayın Icten içe o da üzüluyordur.
Sizin anneniz kızım geçerken sende bir çay içeriz dese,anne,kusura bakma,ahmete bir danışayımmı dersiniz?Elmas muradina erdin daha ne karistiriyorsun hala otu çöpü.
Geldiler, gelmediler falan takma artik ya.
Haber verdiler ya kime haber verdiklerinin pek de onemi yok bence.
Tabii esin sana danisip onay verdiyse.
Yoksa paşa paşa kendisi ayarlasin cayi boregi.
Hmm Yani şmdi sen boyle diyince Ne yaptin da seni aramiyorlar diye aklimdan geecmedi degil.Onlarin istemedigi bir evlilik mi olduu sizinkisi?Benimki de öyle o yüzden kızıyorum işte bir kaç kere ağlumun arabası dedi laf arasında .
Banada o an bi salaklık geliyor cevap veremiyorum sonradan dank ediyor neden ne demek oğlumun arabası diye söylemedim diye .
Satıcam arabayı görücek oğlunun arabasını sonra .
İlk zamanlar aynı sıkıntıyı bizlerde yaşadık benimle iletişime geçen yok sürekli eşim aranıyor .
Kızdım bende neden yani ben aranmıyorum telefon diye bir şey var ara haber ver yani .
Eşimde evin hanımı ben miyim neden beni arıyorsunuz diye çıkışınca anne ve ablalarına yavaş yavaş törpülenmeye başladılar.
Eşini aramışlar işte haber vermişler yani. İnsan oğlunun evine bir çay içmeye bile gelemiyecek mi yani bunun için de izin mi alcak gelininden. Çok şaşırdım bu kadar sinirlenmenize. Bazen kendimizi karşıdaki kişinin yerine koymamız gerek , siz ilerde olurda oğlununuzun evine bir kahvaltıya gitmek için gelinden izin alcak mısınız acaba?
Hmm Yani şmdi sen boyle diyince Ne yaptin da seni aramiyorlar diye aklimdan geecmedi degil.Onlarin istemedigi bir evlilik mi olduu sizinkisi?
Yoo bir problemimiz yok telli duvaklı gelin gittim sıkıntı yok .
Sadece sevgililik nişanlılık dönemlerimizde vs ara bulucumuz eşim olduğu için alışkanlık heralde evlendikten sonrada haberler hep oğlu tarafından gönderildi :)
Sizi ilgilendirmiyor. Konu haber verip vermeme kalıp ya da kalmama değil.Siz gunlerce kalmaya gidecektiniz, ev sahibi evde degilken! Ayni sey mi?
Senin konuda da sana hak vermiştim ben gayette. Fikrim sabit , ben evime anamı babamı kardeşimi vs alırken eşime soracak değilim, eşim de bana sormasın tabiki. Kim gelirse buyursun gelsin , yeni evliyken kaynanam gelip 20 gün kaldığında bile şu tepkileri vermedim ben yaBurda yorum yapanların bi çoğu evin hanımı aranır ayip etmissin cart curt diye benim üstüme gelmişlerdi (1 ay tatile çıkmış gelinimiz icin) şimdi bi değişik versiyonu size oluyor. Siz evdeyseniz tabi ki size haber verilmesi gerekiyor. Ayıp etmişler.
Ya evde karı koca varken tabiki birbirimize soralım müsait miyiz diye ama birinden biri yoksa ne gerek var yani uzaktan hayır gelmesinler dicek kişi tanimiyor-DUM ben.Senin konuda da sana hak vermiştim ben gayette. Fikrim sabit , ben evime anamı babamı kardeşimi vs alırken eşime soracak değilim, eşim de bana sormasın tabiki. Kim gelirse buyursun gelsin , yeni evliyken kaynanam gelip 20 gün kaldığında bile şu tepkileri vermedim ben yamilletin evi ne kıymetli arkadaş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?