Eve gelecek insan , evin hanımını aramaz mi ?

Fazla da incelemeyin yahu aradığı oğlu çay içmeye de bir sürü ritüel mi yapılacak
Bu konulardan dolayı hem kardeşimi hem karısını ayrı ayrı arıyorum artık içsinler bir çay sende surat Asma herkes sağ Salim gitsin işte

Canim her kaynana boyle.Ama gercektn böyle kücuk şeyleri abartip eşinizide sıkmayın Icten içe o da üzüluyordur.

Benimki de öyle o yüzden kızıyorum işte bir kaç kere ağlumun arabası dedi laf arasında .
Banada o an bi salaklık geliyor cevap veremiyorum sonradan dank ediyor neden ne demek oğlumun arabası diye söylemedim diye .
Satıcam arabayı görücek oğlunun arabasını sonra .

İlk zamanlar aynı sıkıntıyı bizlerde yaşadık benimle iletişime geçen yok sürekli eşim aranıyor .
Kızdım bende neden yani ben aranmıyorum telefon diye bir şey var ara haber ver yani .
Eşimde evin hanımı ben miyim neden beni arıyorsunuz diye çıkışınca anne ve ablalarına yavaş yavaş törpülenmeye başladılar.

Bu kadar kafaya takacak bir şey yok bence. Sonuçta orası ikinizin evi, evin hanımı benim bana sorulmalı kafasından çıkın bence. Benim kayınvalidem de gelmek istediklerinde oğlunu, gelmekten vazgeçtiklerinde de beni arar. :) sanki gelmiyoruz kına yak der gibi ama benim için önemli değil. Sonuçta eşim anında bana söylüyor mu söylüyor önemli olan bu.

Eşini aramışlar işte haber vermişler yani. İnsan oğlunun evine bir çay içmeye bile gelemiyecek mi yani bunun için de izin mi alcak gelininden. Çok şaşırdım bu kadar sinirlenmenize. Bazen kendimizi karşıdaki kişinin yerine koymamız gerek , siz ilerde olurda oğlununuzun evine bir kahvaltıya gitmek için gelinden izin alcak mısınız acaba?

Sizin anneniz kızım geçerken sende bir çay içeriz dese,anne,kusura bakma,ahmete bir danışayımmı dersiniz?Çok absürt bir durum olmadıkça buyurun gelin anne der,arkadan ortalığı toplamaya girişirsiniz büyük ihtimal...Normali de budur bence

Hmm Yani şmdi sen boyle diyince Ne yaptin da seni aramiyorlar diye aklimdan geecmedi degil.Onlarin istemedigi bir evlilik mi olduu sizinkisi?

Konu sahibi beni arasın izin istesin demiyor ki .
Beni arasın kızım nasılsın müsaitmisiniz yol üstü bir uğrayacağız haberiniz olsun dese hem gelinin gönlünü hoş tutacak canla başla karşılanır .
Ama gelini yok sayar gibi oğlunu aramasını bende hoş bulmuyorum .
Kimse kimseden zaten izin almasını beklemiyor .

Hmm Yani şmdi sen boyle diyince Ne yaptin da seni aramiyorlar diye aklimdan geecmedi degil.Onlarin istemedigi bir evlilik mi olduu sizinkisi?

Yoo bir problemimiz yok telli duvaklı gelin gittim sıkıntı yok .
Sadece sevgililik nişanlılık dönemlerimizde vs ara bulucumuz eşim olduğu için alışkanlık heralde evlendikten sonrada haberler hep oğlu tarafından gönderildi :)

olabilirr

Ben bir sorun göremedim bunda, benim eşimin ailesinden yada arkadaşlarından biri gelecekse eşime söyler. Eşimde bana sorar, ne var ki bunda. İlla ki beni aramalarını beklemem. Ayrıca yol üstü diye uğrayacaklarmış takma bence bu kadar.

Elmas,senin derdin gelmeleri,çay filan değil,gelmelerini istemiyorsun eski sebeplerden.Kendinde söylüyorsun zaten.Kendini bu kadar bileme.Aksine herşeyi eşimle yaptım,kimse bir laf edemez diye gurur duy.
İnan,bir çoğumuz burada yazmasa bile bu sorunları yaşadık.Ama değilmi ki,oğullarıyla evlendik,eşlerimizi seviyoruz,o zaman eşlerimizin hatırı için ailesinin hatırını da birazcık yapacağız.
Bir çay nedir ki,yemek bile yapabilirsin,ben yarım saatlik yoldan gelene bile hazırlarım yemek.Onlarınki bir de uzun yolmuş.
Olanlar pek unutulmayacak evet,arasıra eşlerin başına kakılacak
Ama öfken, seni evine giren bir misafire,hele ki eşinin ailesine saygıdan ve bir kaç lokma hazırlamaktan alıkoymasın...

Senin konuda da sana hak vermiştim ben gayette. Fikrim sabit , ben evime anamı babamı kardeşimi vs alırken eşime soracak değilim, eşim de bana sormasın tabiki. Kim gelirse buyursun gelsin , yeni evliyken kaynanam gelip 20 gün kaldığında bile şu tepkileri vermedim ben ya milletin evi ne kıymetli arkadaş....

Ya evde karı koca varken tabiki birbirimize soralım müsait miyiz diye ama birinden biri yoksa ne gerek var yani uzaktan hayır gelmesinler dicek kişi tanimiyor-DUM ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…