• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve gelecek insan , evin hanımını aramaz mi ?

Elmas sen hamilesin diye 2.80 yatiyo musun surekli ???
Koltukta tirmiklancak leke falan ne alaka ?
Bi cay icmeye gelicez demis kadin sanki evi sattim artik beraber yasicaz demis gibi davraniyorsun ..
Annenin evinden zor bela cikip evlendin
Bence insanlari bezdirme de pisman olmasinlar !

yoook ben zaten bir çay veririm.
bu halimde onu düşünecek değilim ya.

iyi de arkadaşım daha nisandan hemen sonra ben kinaya gelmem diye tutturan kaynana şimdi kalkmis filan zaman gelirim şöyle böyle diyor. ln o zaman niye gelmedin. o zaman anne değil miydin
sizin doluluğunuz başka
zamanında keşke bunlara tepki verseydiniz de şimdi eşinize basit gibi görünen şeylerden afra tafra yapmasanız

gelicem edicem dediğinde eskiden uzak diyordun anne hayırdır deseydiniz :)

Bu hamile halimle lafını çok duymaya başladım bu aralar yahu. Niye bu kadar abartılıyor anlamıyorum. Düşük tehlikesi, sorunlu gebeliği olanları falan tenzih ediyorum ama sırf doğum iznim sonraya kalsın diye insanlar son haftasına kadar çalışıyor.

Eşimle temizliği yaptık demişsin demekki eşin yardımcı oluyor sana. Burada da sorun yok. Evin beyi hanımı muhabbetine hiç girmiyorum zira ev tek kişinin değil, iki kişi paylaşıyorsunuz.

Son olarak madem eviniz yollarının üstü, senin arayıp davet etmen daha şık olurdu.
canım ben gebeligim çok sıkıntılı.
hala düşük tehlikem var kanamam oluyor. ve sürekli midem bulaniyor kanim 9 a düştü baş dönmeleri yaşıyorum

Evinin eksiklerini incelemesi sana veya ogluna haber vermesinden tamamen bağımsız bir durum. Çok çirkin.
Ama zaten şehir dışındalar, yok üstü baska şehre giderken uğramışlar, kalmamislar bile. Idare edin bi zahmet, eşinizin ailesi neticede. Onlar eşinize haber veriyor, esiniz de sizden saklamıyor ki emri vaki olsun. Çat kapı da gelmiyorlar. Ha oglunu aramis ha seni, ayni evde degil misiniz

valla hamilelerin bu anlamsız tripleri ayrı ilginç geliyor, burası benim evim ben saksı değilim herkes bana sorcak en çok benim fikrimi alacaklar tripleri de apayrı ilginç geliyor. hamilesin tamam da engelli değilsin, bir çay koymakta ne var???? eve zaten eşin yardım etmiş birlikte toplamışsınız... orası senin değil "eşin ve senin" evin. anasını eve alırken de sana soracak değil adam kusura bakma..

gelen yabancı değilki anneniz sayılır anne diyorsunuz di mi?ha seni aramış ha eşini ne farkeder ki aramıs aramadanda gelebilir bence
siz çok içten samimi davransanız kimse koltuktaki lekeleri görmez zaten birdahakinde sizi arar böyle mesafeli olunca naapsın kadın

Burda yorum yapanların bi çoğu evin hanımı aranır ayip etmissin cart curt diye benim üstüme gelmişlerdi (1 ay tatile çıkmış gelinimiz icin) şimdi bi değişik versiyonu size oluyor. Siz evdeyseniz tabi ki size haber verilmesi gerekiyor. Ayıp etmişler.
Siz gunlerce kalmaya gidecektiniz, ev sahibi evde degilken! Ayni sey mi?

Sorun altı üstü çaya ve kahvaltıya gelmedi değil zaten .
Geliceksen evin hanımı aranacak herşeyin bi adabı var oğlunu değil .
Kalksın oğlu hizmetlensin o zaman . Heee hadi onuda geçtim geliyorsan adam akıllı otur sağı solu süzme kurcalama .
Bende ayar oluyorum !!

canım ben gebeligim çok sıkıntılı.
hala düşük tehlikem var kanamam oluyor. ve sürekli midem bulaniyor kanim 9 a düştü baş dönmeleri yaşıyorum
Ayağını uzat otur o vakit. Senin yükünü alacak kişi Eşin, gelenler de yabancı değil. Torunlarının sağlığını düşünürler elbet.

arkadaşlar

kaynanamgil kendi kizinin yanina baya uzak bir sehre gittiler gezmeye.
yolunun üstü de bizim sehrimizden geçiyor.
esimi arayip geçerken kahvaltıya gelecegiz demişler. sabah gelecekler onceki gün aksam söylediler
neyse dedim (ki hamilelikdeki sıkıntımı kaynanam biliyor. bu aralar da sık sık tansiyonum düşüyor. )
saat 22:00 da temizlige giristik esimle. yaptik yattik. sabah da kahvaltiyi hazirladim geldiler.
kaynanam gelir gelmez evimi incelemeye basladi. koltugumun bir kac lekesini tirnakladi. mutfagimi inceledi. kafam atti ama bisey demedim.
şimdi dönüyorlar yoldalar ve esimi arayip çay icecegiz diyorlar.
hayatta kim olursa olsun emri vaki yaptigi an beni kesseler yapmam dedigini.
sinirlendim bende . ya gelecek adam evin hanimini arayip da musait misin kizim geliyoruz demez mi ya ?
insanin iyi gunu olur hasta gunu olur insan biraz düşünür.!
ben bu evin iti miyim ki bana sormuyorsun?
esimde dedi bir cay veririz tamam dert etme diye.
ben simdi bu kaynanaya ne deyim o sinirle arayip diyecektim beni niye aramiyorsun diye. sustum.
gelince napiyim simdi ben
sinirim gecmiyor haksiz miyim.

haa bu arada uzak gelemem uzak gelemem diye ne esyalarimiz alinirken geldi ne de kinama gelmek istedi zorla getirttik. daha düğün olmadan kisin gelecem bilmem ne demeye basladi hala diyor 15 tatilde gelecem diye.
gelir. niye çünkü düğün bitti uzaklar yakın oldu artik.
sinir bozucu bir durum.esinize dahi haber veriyorlar en azindan bizde oda yok cat kapi.beterin beteri var.tabi size sormalari lazim ama sizi aramamalarinin nedeni sizden izin aliyor izlenemi yaratamamak birde kabul edilmeme kaygisi

Kv 'nizi sevmiyorsunuz belli. O yüzden yaptığı her şey gözünüze batıyor. Aynı evde yada sürekli dip dibe yaşayan insanlar var.İdare edin biraz. Eşinizin ailesi sonuçta. Büyütülecek bir şey yok

Yani sonuçta kadin aramiş haber vermis.Bu siz veya eşiniz hic fark etmez.:işsiz:Sanki çat kapi gelmiş gibi davraniyorsnz.Ayrica evinizii gelip incelemeside sizden kaynaklanıyor...Ayri şehirlerdesinz Bizim gibi iç iće olsaydinz herhalde kılıçlar çekilirdi.:bicak:

Sorun altı üstü çaya ve kahvaltıya gelmedi değil zaten .
Geliceksen evin hanımı aranacak herşeyin bi adabı var oğlunu değil .
Kalksın oğlu hizmetlensin o zaman . Heee hadi onuda geçtim geliyorsan adam akıllı otur sağı solu süzme kurcalama .
Bende ayar oluyorum !!

Onlarda o ev oglumun evi Gelini aramaya gerek yok diye düşünüyolardir "Bnce"

Şimdi şu " oğlunu aramışlar ya ! " diyenlere söylüyorum şunu .
Kimse burada boş yere laf olsun torbam dolsun muhabbetleri yapmasın .
Evlenmişim , barklanmışım .
Evin hanımı olarak eve gelene hizmet veren benim
Evi çekip çeviren benim .
Benim kocam hiç bir zaman misafir benim misafirim , benim ailem diyerek tutup masadan kalkıp ana babasına çay doldurmuş ya da gelecekler diye evde temizlik ve hazırlığa girişmiş değil .

İşte o yüzden aranacak insan ne olursa olsun evin hanımıdır .
Haa bana telefonunu açar " müsait misiniz" der olur biter .

Bence de abartmışsınız sizi ya da eşinizi arayabilir sonuçta haberiniz oluyor. Siz hareketlerini veya kişiliğini sevmediğiniz için takacak yer arıyorsunuz :KK66:

Oğlumun evi diye bişi mi var ya karı kocasınız oğlumun evi oğlumun arabası oğlumun bilmem nesi .
Doğru bulmuyorum bu tarz düşünceleri ama dediğiniz gibi düşünüyor olabilirler tabi .

Canim her kaynana boyle.Ama gercektn böyle kücuk şeyleri abartip eşinizide sıkmayın Icten içe o da üzüluyordur.

Back