- 28 Temmuz 2017
- 1.133
- 582
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoook ben zaten bir çay veririm.
bu halimde onu düşünecek değilim ya.
iyi de arkadaşım daha nisandan hemen sonra ben kinaya gelmem diye tutturan kaynana şimdi kalkmis filan zaman gelirim şöyle böyle diyor. ln o zaman niye gelmedin. o zaman anne değil miydin
Bence büyütüyorsunuz. Eşinizi ararlar eşiniz de size bilgi verir ya da sorar müsait misin, durumun iyi mi diye. Kayınvalidende bir sorun göremedim. Bir çaya, kahvaltıya da gelsinler yahu ne var bunda? Eşine söyle sen bana önceden sor lütfen diye. Habersiz de gelmiyorlarmış üstelik.gelmesi değil mesele.
oğlunu arayıp geleceğiz diye emri vaki yapması.
ben agirliyorum misafiri. ben yapiyorum temizliğini.
Yine evime bakacak inceleyecek.
Uzaklar yakın oldu lafına bittim :)arkadaşlar
kaynanamgil kendi kizinin yanina baya uzak bir sehre gittiler gezmeye.
yolunun üstü de bizim sehrimizden geçiyor.
esimi arayip geçerken kahvaltıya gelecegiz demişler. sabah gelecekler onceki gün aksam söylediler
neyse dedim (ki hamilelikdeki sıkıntımı kaynanam biliyor. bu aralar da sık sık tansiyonum düşüyor. )
saat 22:00 da temizlige giristik esimle. yaptik yattik. sabah da kahvaltiyi hazirladim geldiler.
kaynanam gelir gelmez evimi incelemeye basladi. koltugumun bir kac lekesini tirnakladi. mutfagimi inceledi. kafam atti ama bisey demedim.
şimdi dönüyorlar yoldalar ve esimi arayip çay icecegiz diyorlar.
hayatta kim olursa olsun emri vaki yaptigi an beni kesseler yapmam dedigini.
sinirlendim bende . ya gelecek adam evin hanimini arayip da musait misin kizim geliyoruz demez mi ya ?
insanin iyi gunu olur hasta gunu olur insan biraz düşünür.!
ben bu evin iti miyim ki bana sormuyorsun?
esimde dedi bir cay veririz tamam dert etme diye.
ben simdi bu kaynanaya ne deyim o sinirle arayip diyecektim beni niye aramiyorsun diye. sustum.
gelince napiyim simdi ben
sinirim gecmiyor haksiz miyim.
haa bu arada uzak gelemem uzak gelemem diye ne esyalarimiz alinirken geldi ne de kinama gelmek istedi zorla getirttik. daha düğün olmadan kisin gelecem bilmem ne demeye basladi hala diyor 15 tatilde gelecem diye.
gelir. niye çünkü düğün bitti uzaklar yakın oldu artik.
yanlış düşünüyorsun oğlunun evi sonuçta senin onayını beklemesi saçma olur ama gelip evini incelemesi çok yanlış gerçekten temiz ya da pis senin evin sonuçta hem bence çok takılma boşver içsin çayını gitsin ona ihtiyacın mı snki çok rahatsız ettiyse bu konu gelince anne keşke haber verseydin önceden bende hazırlık yapardım durumum malum dersin ama bence sert de söyleme o mesajı alır zatenarkadaşlar
esimi arayip geçerken kahvaltıya gelecegiz demişler. sabah gelecekler onceki gün aksam söylediler
neyse dedim (ki hamilelikdeki sıkıntımı kaynanam biliyor. bu aralar da sık sık tansiyonum düşüyor. )
saat 22:00 da temizlige giristik esimle. yaptik yattik. sabah da kahvaltiyi hazirladim geldiler.
kaynanam gelir gelmez evimi incelemeye basladi. koltugumun bir kac lekesini tirnakladi. mutfagimi inceledi. kafam atti ama bisey demedim.
sinirlendim bende . ya gelecek adam evin hanimini arayip da musait misin kizim geliyoruz demez mi ya ?
ben simdi bu kaynanaya ne deyim o sinirle arayip diyecektim beni niye aramiyorsun diye. sustum.
haa bu arada uzak gelemem uzak gelemem diye ne esyalarimiz alinirken geldi ne de kinama gelmek istedi zorla getirttik. daha düğün olmadan kisin gelecem bilmem ne demeye basladi hala diyor 15 tatilde gelecem diye.
yanlış düşünüyorsun oğlunun evi sonuçta senin onayını beklemesi saçma olur ama gelip evini incelemesi çok yanlış gerçekten temiz ya da pis senin evin sonuçta hem bence çok takılma boşver içsin çayını gitsin ona ihtiyacın mı snki çok rahatsız ettiyse bu konu gelince anne keşke haber verseydin önceden bende hazırlık yapardım durumum malum dersin ama bence sert de söyleme o mesajı alır zatenarkadaşlar