- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
sizin doluluğunuz başkayoook ben zaten bir çay veririm.
bu halimde onu düşünecek değilim ya.
iyi de arkadaşım daha nisandan hemen sonra ben kinaya gelmem diye tutturan kaynana şimdi kalkmis filan zaman gelirim şöyle böyle diyor. ln o zaman niye gelmedin. o zaman anne değil miydin
canım ben gebeligim çok sıkıntılı.Bu hamile halimle lafını çok duymaya başladım bu aralar yahu. Niye bu kadar abartılıyor anlamıyorum. Düşük tehlikesi, sorunlu gebeliği olanları falan tenzih ediyorum ama sırf doğum iznim sonraya kalsın diye insanlar son haftasına kadar çalışıyor.
Eşimle temizliği yaptık demişsin demekki eşin yardımcı oluyor sana. Burada da sorun yok. Evin beyi hanımı muhabbetine hiç girmiyorum zira ev tek kişinin değil, iki kişi paylaşıyorsunuz.
Son olarak madem eviniz yollarının üstü, senin arayıp davet etmen daha şık olurdu.
Siz gunlerce kalmaya gidecektiniz, ev sahibi evde degilken! Ayni sey mi?Burda yorum yapanların bi çoğu evin hanımı aranır ayip etmissin cart curt diye benim üstüme gelmişlerdi (1 ay tatile çıkmış gelinimiz icin) şimdi bi değişik versiyonu size oluyor. Siz evdeyseniz tabi ki size haber verilmesi gerekiyor. Ayıp etmişler.
Ayağını uzat otur o vakit. Senin yükünü alacak kişi Eşin, gelenler de yabancı değil. Torunlarının sağlığını düşünürler elbet.canım ben gebeligim çok sıkıntılı.
hala düşük tehlikem var kanamam oluyor. ve sürekli midem bulaniyor kanim 9 a düştü baş dönmeleri yaşıyorum
sinir bozucu bir durum.esinize dahi haber veriyorlar en azindan bizde oda yok cat kapi.beterin beteri var.tabi size sormalari lazim ama sizi aramamalarinin nedeni sizden izin aliyor izlenemi yaratamamak birde kabul edilmeme kaygisiarkadaşlar
kaynanamgil kendi kizinin yanina baya uzak bir sehre gittiler gezmeye.
yolunun üstü de bizim sehrimizden geçiyor.
esimi arayip geçerken kahvaltıya gelecegiz demişler. sabah gelecekler onceki gün aksam söylediler
neyse dedim (ki hamilelikdeki sıkıntımı kaynanam biliyor. bu aralar da sık sık tansiyonum düşüyor. )
saat 22:00 da temizlige giristik esimle. yaptik yattik. sabah da kahvaltiyi hazirladim geldiler.
kaynanam gelir gelmez evimi incelemeye basladi. koltugumun bir kac lekesini tirnakladi. mutfagimi inceledi. kafam atti ama bisey demedim.
şimdi dönüyorlar yoldalar ve esimi arayip çay icecegiz diyorlar.
hayatta kim olursa olsun emri vaki yaptigi an beni kesseler yapmam dedigini.
sinirlendim bende . ya gelecek adam evin hanimini arayip da musait misin kizim geliyoruz demez mi ya ?
insanin iyi gunu olur hasta gunu olur insan biraz düşünür.!
ben bu evin iti miyim ki bana sormuyorsun?
esimde dedi bir cay veririz tamam dert etme diye.
ben simdi bu kaynanaya ne deyim o sinirle arayip diyecektim beni niye aramiyorsun diye. sustum.
gelince napiyim simdi ben
sinirim gecmiyor haksiz miyim.
haa bu arada uzak gelemem uzak gelemem diye ne esyalarimiz alinirken geldi ne de kinama gelmek istedi zorla getirttik. daha düğün olmadan kisin gelecem bilmem ne demeye basladi hala diyor 15 tatilde gelecem diye.
gelir. niye çünkü düğün bitti uzaklar yakın oldu artik.
Sorun altı üstü çaya ve kahvaltıya gelmedi değil zaten .
Geliceksen evin hanımı aranacak herşeyin bi adabı var oğlunu değil .
Kalksın oğlu hizmetlensin o zaman . Heee hadi onuda geçtim geliyorsan adam akıllı otur sağı solu süzme kurcalama .
Bende ayar oluyorum !!
Onlarda o ev oglumun evi Gelini aramaya gerek yok diye düşünüyolardir "Bnce"
Oğlumun evi diye bişi mi var ya karı kocasınız oğlumun evi oğlumun arabası oğlumun bilmem nesi .
Doğru bulmuyorum bu tarz düşünceleri ama dediğiniz gibi düşünüyor olabilirler tabi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?