Eve geçtin mi diye sormayan erkek? İğrenç bir buluşma

Geçmiş olsun canım. Sen mesaj atsaydın döndün mü prensesim diyerek asdffghjkl adam kalmadı cidden hepsi madam.

Piremses erkeklerden nefret eden tek ben degilmisim sevindim, cok asiri beta tavirlar bunlar, disil enerjisi yüksek, citkirildim hareketler...
41 yaşında koca adamın da prensesliği çekilmiyor. Bu arada 41 yaş ve üzeri tüm kadınlar siz genç ve prensessiniz canlarım

Kaçın uzaklaşın.Adam taksicilerle uğraşmamak için sizi bulmuş.Siz de iyi niyetinizle yok diyememişsiniz.Ama bi daha böyle şeyler yapmayın.İlk buluşmalar çok önemlidir bi ilişkide.Daha yolun başında kendince kurnaz birine denk gelmişssiniz.Hiçbir şekilde iletişim kurmayın .Bundan güzel bi ders çıkartıp hayatınızda olmasını istediğiniz kişi de olması gereken nitelikler arasında yeni maddler eklemelisinizmesela hiçbir erkeği ilk 5 buluşmada evinde alıp oraya buraya bırakmayın, hesap felanda ödemeyin.Bırakın hanımlar bu prenses erkekleri.

Niye kalmasın ki, bu kafayı hiç anlamam.

Normal kadın derken?

Keşke bırakmasaydınız. Hesabı kım odedı merak ettım. Adamcimrıye benzıyor

Kadinlar eski toplumlarda erkeklere bicilen guc ve ozgurlukleri modern dunyada elde ettikce, erkeklerde eski toplumlarin kadinlara bictigi rolleri istekleriyle sahipleniyor bu devirde. Flort ettigi kizlara "kadin erkek esit madem ben neden riske girip seni koruyayim" diyen erkekler falan var. Olayi baya yanlis anlamislar. Ama sizinki prensesligi de asmis kime denk gelse kullanacakmis anlasilan. Keske bu kadar abartmasina firsat vermeseydiniz. Birde 41 yasindaki adam yani ne isiniz var.

Hayatında 1-2 defa gördüğüm birine şoförlük mü yaptın gerçekten? İnanılmazsın. Sen olmasan nasıl gidecekmiş hava alanına?

Normal kadın derken?

Duygularını anlayan, tanıyan, nedenlerini fark edip bilinçli şekilde yöneten kadındır.
Konu sahibi, kendisine yapılan her yanlışın farkında olduğu halde kendi üzerimdeki kontrolü sağlayamayıp devam etmiş. Hala 'hoş biriydi' dediğine göre de adam geri dönse can güvenliğini zerre umursamayıp tehlikeye atan bu adamla seve seve devam edecek gibi.

Hoş biriydi derken tip ses tonu meslek vs olarak demiştim. Yoksa davranışlarından sonra benim için alt tabaka biri haline geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…