Eve geçtin mi diye sormayan erkek? İğrenç bir buluşma

Gold digger bir adama denk gelmişsiniz geçmiş olsun. Taksi parasından yırtmış, kendisini de bıraktırmış ne güzel. Adına da buluşma demiş, yersen. Keşke en baştan o gün buluşmayı kabul etmeseydiniz. Yolculuk varsa ben seni meşgul etmeyim, iyi yolculuklar deseydiniz kibarca. En azından kusulacak kadar iğrenç tavırlarına maruz kalmazdınız.

Aramaya varana kadar zaten yaptıkları çok salakça. Gece gündüz arasa da boşver bu adamı
Kırk yaş üstü adamlardaki bu özgüven de takdire şayan valla

Hiç hoş değil davranışı gerçekten .pinti ve geniş düşünceli biriymiş..sinir olmakta çok haklısınız.. böyle biriyle bir daha görüşmeyin derim..

29 yaşında bir kadın, 41 yaşında bir erkeğe 1 gün boyunca bebek bakıcılığı yapmış, güleceğim yoktu. Ne işiniz var 41 yaşında adamla

Keşke öyle yapsaydım. Taksiye binebilecek gücü de vardı ama yok 100₺lik kahveyle işi kapatacaktı bir de dünya kadar benzin yaktırıp

Yazıp yazıp siliyorum. Hoş biriyse yeniden buluşun şoförlük yapın, İstanbul'u gezdirin ne istiyorsa yapın

29 yaşınızda 41 yaşında herifle ne işiniz var. Zaten çok düzgün bi adam olsaydı bu yaşta bekar olmazdı.
Bu da ders olsun bir daha kullanıldığını anladığında kalk hemen daha fazla kendini kullandırma

Bir ilişkinin yürüyüp yürümeyeceği 7 saniyede belli olur diyen ilişki danışmanlarına katılıyorum valla ben.

Genç yakışıklı olsa konu sahibinin düşmesini anlayacagim ama bildiğimiz yaşlı adamdan şu muameleyi görmüş.

25 yaş civarıyken beni biriyle tanıştırmışlardı. Bir tatil dönüşü adam koca valizle şehir dışından geleceğimi bildiği halde ne yapıyorsun nasılsın diye sormamış ama gecesine 'ilişkimizin adını koysak mı artık?' Demişti son mesajlaşmamız oldu o valizi otogardan evime tek başıma taşıtan adamla ilişkim olamazdı ki olmadı da, kat kat iyisini bulup evlendim

Bütün hesapları erkek ödesin, bütün maddi kahırları onlar çeksin de demiyorum ama ilk buluşmada beni makam şoförü yapan adamla da bir daha selamlaşmam. Tepe tepe kullanmış sizi, bence arasa siz açmayın. Bu da bir hayat dersi olarak anı defterinizde kalsın

41 yaşında neden hala bekarım diye tabela taşımalı adam

Gold digger ama kendinden kac yas kucuk kisiyi kullaniyor, helal olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…