eve düzenli yardımcı alanlar

Şuan hiç riske girmeyin derim istediği kadar pis kalsın benimde ikizlerim var ikisini aynı anda uyutmak neredeyse mucize gibi ama uyuttuğum gün anında başlıyorum temizliğe çocuklarımızın boğazına pis toz kaçmayacak kadar temiz olsa yeter diyorum camlarım benim de 3 Aydır silinmiyor yapacak brsey yok

Temizlik şirketinden ev temizligi için aylık personel alabilirsiniz.

Zaten mecbur oldugum icin yapiyorum. Yoksa gunluk supurme silme isini bile yapmam. Kucuk cocukla her sey iki kat daha zor.

Ay boyle birini bulsam zaten hayatta birakmam. Benim de istedigim tam da bu.

Şanslısınız. Bizim camların hepsi sürgülü olduğu için çok zor oluyor. Bir tarafını siliyorsun öteki tarafı içte kalıyor, çok uğraştırıyor. Hele mutfak camı en büyük kabus, bu nasıl silinir? diye hiç düşünmemişler takarken, tezgahın üstüne çıkıp akrobatik hareketler yapmak zorunda kalıyorum.

Ben her ay almaya devam ediyorum. Ev çok büyük ve yetişemiyorum. Gelen yardımcı haftada üç gün çocuk bakıyor bir gün de bana geliyor. Evi temizlerken aynı ortamda bulunmuyoruz. Odaları havalandırıyoruz. İnşallah bir şey olmaz.

Her hafta geliyor ben isteyken evde kimse yokken yapiyor. Cok detayli dusunup takmaya gerek varmi? O esyaya dokunacakta ordan virus bize gececekte bence uzak ihtimal

Orası doğru, kullanışlı olması da önemli şekilli kadar. Normal pencerede bunu yapmak kolay gerçekten.

ben de aynı durumdayım üstelik temizlik takıntılıyım 17 aylık bebeğim var canı sağolsun heryeri de kirletir bana gelen ablayı bi süre almayacağım sosyal medyada görüyorum ev ev geziyor kahve fln..çok memnundum o ayrı ama hastalık bitince artık.ev işlerine gelince parça parça yaptım eşim oyalarken bir gün cam sildim ertesi gün iç kapıları öyle öyle idare edicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…