- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.795
- 598
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Öğretmenim ama öğretmenliği bırakalı çol oldu. İdareci oldum kendi işyerimi açıpMesleğiniz nedir merak ettim gerçekten, hayal ettiğim bir meslek var ama ulaşsam bile bu standarta erişemem
Ben de öğretmen olmak için uğraşıyorum :)Öğretmenim ama öğretmenliği bırakalı çol oldu. İdareci oldum kendi işyerimi açıp
İnşallah olursunuz. Branşınız nedir?Ben de öğretmen olmak için uğraşıyorum :)
İngilizce, Kpss ye girdim kontenjan açıklanmasını bekliyorumİnşallah olursunuz. Branşınız nedir?
İnşallah isteğiniz gibi olur. Artık bu işler çoooook zorlaştı. Ekmek aslanın agzında degıl bagırsaklarında malesefİngilizce, Kpss ye girdim kontenjan açıklanmasını bekliyorum
Iste ben. 2 çocuk onların online eğitimi, benim online eğitim, artı sınava hazırlanma, artı hastalıktan dolayı eve yardımcı gelememesi.pandemi öncesi düzenli aldığım bir yardımcım vardı. çok da memnundum, kendi evi gibi titizlikle temizler, benim söylememe gerek kalmadan gördüğü her şeyi hallederdi. derken araya pandemi girdi, sonra ablanın bazı rahatsızlıkları oldu ameliyat geçirdi. artık gelemiyor. 2 yaşına girecek oğlum var pek dip köşe temizlik yapamıyorum, zaten ev işinden nefret ederim. eşim de hiç yardımcı olmaz sağ olsun. günü kurtaracak kadar temizlik yapıyorum ama artık camlarım kirden dışarıyı göstermez hale gelecek yakında, nerdeyse 8-9 aydır silinmedilerdaha fazla kokuşmadan yeni bir yardımcı alayım istiyorum ama özellikle vakaların zirve yaptğı şu dönemde eve yabancı birini, muhtemelen toplu taşımayla gelecek birini almak da riskli geliyor. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? eve düzenli yardımcı alan veya bakıcısı gelenler var mı? h.içi online eğitim, h.sonu full time oğlumla uğraşmak derken büyük temizliğe kendim ne isteğim ne de enerjim var. nasıl halletsem bilemedim, fikirleri bekliyorum.
Bende ara da aliyordum yardımcı su süreçte almıyorum çünkü kendim covit oldum.atlattim çok şükür ama şimdi en bir ay almiycam bizden de kadına bulaşmasin diye.kendim bigun perdeleri yıkadım eşim astı.iki gün arayla pencereleri sildim öbür gün kapıları.her güne bı iş koydum 6 güne dip köşe bitirdim tabi eşimde yardım etti.oyle tek başınıza ve çocukla çok zor.bi haftaya yayın.bi gün .bı gün banyo gibipandemi öncesi düzenli aldığım bir yardımcım vardı. çok da memnundum, kendi evi gibi titizlikle temizler, benim söylememe gerek kalmadan gördüğü her şeyi hallederdi. derken araya pandemi girdi, sonra ablanın bazı rahatsızlıkları oldu ameliyat geçirdi. artık gelemiyor. 2 yaşına girecek oğlum var pek dip köşe temizlik yapamıyorum, zaten ev işinden nefret ederim. eşim de hiç yardımcı olmaz sağ olsun. günü kurtaracak kadar temizlik yapıyorum ama artık camlarım kirden dışarıyı göstermez hale gelecek yakında, nerdeyse 8-9 aydır silinmedilerdaha fazla kokuşmadan yeni bir yardımcı alayım istiyorum ama özellikle vakaların zirve yaptğı şu dönemde eve yabancı birini, muhtemelen toplu taşımayla gelecek birini almak da riskli geliyor. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? eve düzenli yardımcı alan veya bakıcısı gelenler var mı? h.içi online eğitim, h.sonu full time oğlumla uğraşmak derken büyük temizliğe kendim ne isteğim ne de enerjim var. nasıl halletsem bilemedim, fikirleri bekliyorum.
Valla camlari vs bilemem de temizlik icin robot süpürge düşünebilirsiniz riske alinacak bi durum yok. Benim 3 minnosa da annem geliyor yardıma canli dersim az ama artik eve yabanci birinin gelmesi falan geriyor beni her acidan.geçmiş olsun. biz de bir şekilde yakalanırsak acaba kadın aldım ondan mı oldu diye pişmanlık yaşamak da var işin ucunda ondan cesaret edemiyorum ben de
Sevgili branşdaşım tez zamanda hayırlı bir atamanız olur inşallah.İngilizce, Kpss ye girdim kontenjan açıklanmasını bekliyorum
Rossmanda satılan cam için bir köpük var ben de epeydir cam silmemiştim. Kova hazırlamak zor çünkü oğlum bulduğu suya arkamı döndüğüm an elini sokuyor ve içmeye çalışıyor. Köpüğü camın her yanına sıkıp bir bezle sildim. Islak gibi oluyor. Gerçi ben biraz fazla sıkmış da olabilirim. Ardından da bir temiz atletle kuruladım parıl parıl parladıBoyle anlatinca bi heveslenmedim degil ama bilemedimaslinda oglani yarim gun anneme biraksam yeter hallederim. Yola bakan on camlari silsem bile yeter :)
Ay çok teşekkür ederim Çok istiyorum inşallahSevgili branşdaşım tez zamanda hayırlı bir atamanız olur inşallah.
Aynı durumdayım. Küçük parçalara bölüp hergün bir parça yapın. Yardımcılar bir günde o kadar işi nasıl yapıyorlar ben de şaşırıyorum. Çok beceriksizim ben bu konuda. Sadece mutfağı dip bucak temizliyorum ondan sonra canım çıkıyor. Benim camların da bazısı anlattığınız gibi. Eşim de çok dağınıktır, o da evde iş yapmaz. Yardım etmesini istesem eder ama istemiyorum çünkü o benden de beter yani. Ben küçük parçalara bölerek çözüyorum bu sorunu. Hergün bir oda yapıyorum, cam hariç sonra ertesi gün camı yapıyorum. Sonra bir gün sırf banyo vs, derken tabi diğer yerleri yapana kadar önceki yaptığım yerler yine kirleniyor ama yapacak bir şey yok. Ben bu pandemi döneminde kesinlikle kimseyi sokamam eve.pandemi öncesi düzenli aldığım bir yardımcım vardı. çok da memnundum, kendi evi gibi titizlikle temizler, benim söylememe gerek kalmadan gördüğü her şeyi hallederdi. derken araya pandemi girdi, sonra ablanın bazı rahatsızlıkları oldu ameliyat geçirdi. artık gelemiyor. 2 yaşına girecek oğlum var pek dip köşe temizlik yapamıyorum, zaten ev işinden nefret ederim. eşim de hiç yardımcı olmaz sağ olsun. günü kurtaracak kadar temizlik yapıyorum ama artık camlarım kirden dışarıyı göstermez hale gelecek yakında, nerdeyse 8-9 aydır silinmedilerdaha fazla kokuşmadan yeni bir yardımcı alayım istiyorum ama özellikle vakaların zirve yaptğı şu dönemde eve yabancı birini, muhtemelen toplu taşımayla gelecek birini almak da riskli geliyor. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? eve düzenli yardımcı alan veya bakıcısı gelenler var mı? h.içi online eğitim, h.sonu full time oğlumla uğraşmak derken büyük temizliğe kendim ne isteğim ne de enerjim var. nasıl halletsem bilemedim, fikirleri bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?