- 22 Kasım 2010
- 11.172
- 19.775
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
oğluma annem bakıyor, genelde benim derslerim bittiğinde fazla durmadan gidiyor çünkü o da anneannemle yaşıyor. kendi ev işi yemeği vs de oluyor halletmesi gereken. ben de oğlumla yalnzıken pek bir şey yapamıyorum h.içi.Her gun bir parca yapsanız halledersiniz pandemi de kimde virüs var kimde yok belli degil riskli bir durum
kadın dikkatli biri mi peki, başka yerlerde de çalışıyor mu, nasıl güveniyorsunuz?Benim kızımda 2 yaşına girmek üzere. Hafta içi online eğitim için bakıcı geliyor. Bakicimiz aynı zamanda temizliğe de gidiyor. O yüzden dip köşe cam kapı gibi büyük temizliği de onunla yapıyoruz biz. Haftalık temizligide eşimle birlikte hallediyoruz
tek sıkıntı camlar değil. ben sadece silip süpürüyorum öyle üstten. toz alma işini de bölüp bölüp yapıyorum. bölerek yapsam da her günüm hem online eğitim hem ev işi hem yemek hem oğlanın bakımıyla geçiyor, yetişemiyorum.Bence camları kafaya takacak bir zamanda değiliz boşverin kalsınlar öyle, yapabildiğiniz kadar. Çağırsanız da sıkıntı olmaz belki ama bir şekilde bu hastalığa yakalanirsaniz acaba çağırdığım kadın mı taşıdı pişmanlığına değmeyeceğini düşünüyorum.
geçmiş olsun. biz de bir şekilde yakalanırsak acaba kadın aldım ondan mı oldu diye pişmanlık yaşamak da var işin ucunda ondan cesaret edemiyorum ben deÇok riskli buluyorum.
Hatta şu an covid geçiriyoruz, bi 15-20 gün sonra karşı tarafı da riske atmadan dip köşe yaptırsak da bi rahat etsek diyorum ama hastalığı yaşadıktan sonra hiç hiç cesaretim yok artık.
aynen , dikkatli ve titiz, sosyal mesafeye dikkat eden kadın bulmak çok zor. başka evlere de gidecek muhakkak. gerçekten ihtiyacım olmasa hiç düşünmem almayı ama yoruldum ve bunaldım artık.Ben almiyorum artik yardimci. Cunku ya toplu tasima kullaniyorlar ya da konu komsu geziyorlar insanlar. Sadece kendime guveniyorum. Varsin pis olsun camlar
cam silme işi benim için temizliğin nirvanası. öyle konuya uzağımBize de artık yardımcı abla gelmiyor. 16 aylık bebeğim var ve bana kesinlikle ev işi yaptırmıyor. Ben seminer döneminde evdeyken her gün bir odanın camını silerek çözüm bulabildim buna. En son ne zaman cam sildiğimi hatırlamıyorum. Liseye gidiyordum sanırım. Bana bunu yaptıran hayat kime neler yaptırmaz
Geçen senede kızıma baktı temizlik konusunda çok dikkat eder. Normalde boş günlerinde temizliğe de gidiyor ama pandemiden dolayı gitmiyor artık. Evinde de yaşlı insanlar var o yüzden çok dikkatlidir. Ayda yada 2 ayda duruma göre temizliği de beraber yapiyoruzkadın dikkatli biri mi peki, başka yerlerde de çalışıyor mu, nasıl güveniyorsunuz?
yakında o da olacak. arada yağmur yağınca su görüyorlar işte ama bazen çamur gibi yağıyor, o kötü oluyorŞu dönemde bence camdan çorba kaşıklamadığımız müddetçe sorun yok.
Bir de bana sorun o bunalmayi.5 senedir evde temizlik yap,yemek yap,cocuk bak,ese yardima git nefret ettim artik. Evden cikayim da nolursa olsun diye bakiyorum. Dön dolas ayni isler ve asla bir halta yaramiyor. Sizi cok iyi anliyorumaynen , dikkatli ve titiz, sosyal mesafeye dikkat eden kadın bulmak çok zor. başka evlere de gidecek muhakkak. gerçekten ihtiyacım olmasa hiç düşünmem almayı ama yoruldum ve bunaldım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?