• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evden ve nişanlımdan çok uzaktayım kendimi kötü hissediyorum

sudeenazli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
11
0
1
32
Merhaba kızlar okul bittikten büyük bir heyecanla iş hayatına atıldık nişanlımla ancak ikimizde farklı şehire gitmek durumunda kaldık şimdi içim içimi yiyor ne yapıyor kimle görüşüyor aklımı oynatacam üstelik birde evdende uzaktayım yardımcı olacak konuşacak kimsem yok

slm canım benim seni çok iyi anlıyorum benimde nişanlım askere gitti canımdan cok sevdiğim ablam uzakta aksama kadar bunalım yapıyorummm:(

Merhaba kızlar okul bittikten büyük bir heyecanla iş hayatına atıldık nişanlımla ancak ikimizde farklı şehire gitmek durumunda kaldık şimdi içim içimi yiyor ne yapıyor kimle görüşüyor aklımı oynatacam üstelik birde evdende uzaktayım yardımcı olacak konuşacak kimsem yok
Biz de iş dolayısıyla nişanlıyken bir ayrıldık, 2.5 yıl oldu evleneli halen ayrıyız...Benim ailemde eşimin yaşadığı şehirde...Bu şehirde arkadaşlarım hariç hiç kimsem yok...Ben üniv tedeyim, atamamız yok, eşim desen işi dolaysıyla buraya gelemiyor...Tabi bir şeylere bakıyoruz ama bazen umudumu kaybettiğim anlarda oluyor...Geceleri tek başına uyumak çok zor, tek başına yemek yemek bile istemiyor insan...Şu an sabrediyorum, elbet vardır bunda da bir neden diyorum, biyerlere başvurularda yapıyorum ama kısmet...Allaha şükür aramız 3 saat çok uzak değil ve tek tesellim o... Allah bizlerin yardımcısı olsun. Evli arkadaşlarıma gidiyorum çoğu zaman ne güzel çoluğuyla çocuğuyla bir düzenleri var...Biz se arafta kalmış gibiyiz, ne ilerleyebiliyoruz ne de...Biraz duygusalım şu ara yazmak istedim. Seni çok iyi anlıyorum.

canım benim bol bol dua et sağlığın yerinde olduğu için en önemlisi hayatta olduğun için allah senin sınavını belkide burdan vermiştir bizide iş konusu çok bunaltıyo ikimizde üniversite mezunuyum ama işimiz yok allahım yardım etsin dedik nişan yaptık şimdi askere gönderdim gelince napcaz hiç bilmiyorum insanlar düğün tarihi soruyo boğazıma sanki bişeyler düğümleniyo kendimi suçlu gibi hissediyorum diyorum elbet bizde düze çıkarız iyi şeyler düşün hakkımızda hayırlısı

Back