• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden soguyan kocaya bir çare ?

Hafta sonları giyin kuşan süslen sevdiği yemekleri yap çocukları da annene bırak. Böylece eşinle konuşma fırsatın olur. Bahane ile yumuşak bir dille isteklerini dile getir.
Gecen hafta anneme biraktim birkac saatligine disari ciktik yemek yedik gezdik biraz konustum sikintilarimizi anlattim neden boyleyiz dedim. Ailen yuzunden mi boyle olduk dedim. Hayir ben seni cok seviyorum ama cocuklar beni bunaltiyor kendime zaman ayirmak kafa dinlemek istiyorum tatil günlerinde dedi.

Merhaba hanimlar. Ben 5 yillik evliyim 2 cocugum var . 9 ay once ikinci cocugumuz dunyaya geldi. Esim cocuklardan önce ilgili biriydi evine bagli, yanimdan ayrilmayan surekli benimle vakit geciren. Ozellikle ikinci cocuktan sonra cok degisti evden kaciyor resmen . Isten cikista kardesleriyle disarda takilmalar, haftasonlarini ailesiyle gecirmeler, hatta hic kahve nedir bilmeyen adam kahveye bile gidiyor. Hayatinda baska birisi yok cunku telefonunda takip programi var izliyorum. Cocuklar beni bunaltiyor eve gelmek istemiyorum yoruluyorum vs birsuru bahane uydurup her haftasonu evden kendini disari atiyor kaçar gibi. Ben aksama kadar evde cocuk bakicisi hizmetci modunda takiliyorum.
Bir de şu var ben evlendigimden beri esimin ailesi benden haz etmiyorlar. Sebebi ise kendi karilarinin kiskancliklari. Karilari onlari doldurur onlar da esimi doldurur bana karsi. Surekli dedikodu yaparlar benimle ilgili. Annesi , erkek kardesleri , kiz kardesleri, eltiler vs.
Eltilerimin bana dusman olma nedeni onlar benden cok buyukler onlar evlenirken onlara az bilezik takilmis bana cok takilmis. Ben ozellikle bilezik yada altin vs istemedim hatta esime ben altindi bilezikti gerdanlikti sevmem senin icinden ne geciyorsa onu tak dedim. Aiesinden ve kendisinden hicbirsey talep etmedim esyalarimizi bile kendimiz aldik. Eltiler bana bu sebepten kinlenmisler, kocalarini bana karsi hep kiskirtiyorlar onlar da esimi. Kv desen o hepsinden beter esimle beni yanyana gorunce bile çıldırıyor oglunu benden kiskaniyor. Elele tutariz olay cikarir esim bana sarilir kavga cikarir, terbiyesizligimizden tutunda gevsekligimize kadar sayar doker. Gezmeye gideriz olay cikarir niye karini gezdiriyorsun beni gezdirmiyorsun diye. Esim bana cicek alir kiskanir siz sevgili misiniz niye karina cicek aliyorsun diye. Abileri desen zaten karina yuz verme bizimle gez toz takil diye basinin etini yiyorlar , kendileri evlerine eslerine duskun degiller hatta esleriyle ask sevgi yok aralarinda, biz birbirimizi gercekten cok seviyorduk onu cekemiyorlar. En son kv ile tartismamiz oldu ben patlama noktasına ulastim icimdekileri saydim doktum. O ileri gidince bende ileri gityim ikimiz de biraz sinirlari astik tabi onun amaci buydu zaten ki kocami bana karsi nasil doldurdugunu tahmin edersiniz . Su an kendisiyle hicbir iletisimimiz yok.
Simdi bu olaylardan yola cikarak esim sizce ailesinin doldurusuna geldigi icin mi benden ve evden uzaklasti yoksa gercekten cocuklar yüzünden mi evden uzaklasti ? Sizce ne yapmaliyim kizlar bana akil verin cok uzuluyorum her haftasonu evde tek basima cocuklarla cok bunaliyorum . Esim birdenbire disariya merak sardi ne yapacagim ben böyle?
Ben eşime desemki çocuklar beni bunaltıyo bana demediğini bırakmaz o nasıl bir cümledir sizde biraz kendinizi dışarı atın bi sakinleşin iki çocuklada yapılır herşey sonra otur yüzyüze konuş eşinle burda yazdklarını ona anlat güzel güzel erkekler kadın nereye çekerse oraya gider benm eşim bile be kadar sinirli bi adam ama dediğimden çıkmaz ne dediğin değil nasıl dediğin önemli yani herşey sende bitiyo

Ben eşime desemki çocuklar beni bunaltıyo bana demediğini bırakmaz o nasıl bir cümledir sizde biraz kendinizi dışarı atın bi sakinleşin iki çocuklada yapılır herşey sonra otur yüzyüze konuş eşinle burda yazdklarını ona anlat güzel güzel erkekler kadın nereye çekerse oraya gider benm eşim bile be kadar sinirli bi adam ama dediğimden çıkmaz ne dediğin değil nasıl dediğin önemli yani herşey sende bitiyo
Benim esim sinirli degildir tam tersi sakinligiyle karsisindaki insanı çıldırtır. Ben konusuyorum ama duvarlarla ona islemiyor. Kesinlikle hepsi ayni degil erkeklerin bazilari ne yaparsan yap degismiyor.

Benim esim sinirli degildir tam tersi sakinligiyle karsisindaki insanı çıldırtır. Ben konusuyorum ama duvarlarla ona islemiyor. Kesinlikle hepsi ayni degil erkeklerin bazilari ne yaparsan yap degismiyor.
Değişmek değil zaten anlatmak istediğim benm eşimde dediği dediktir bazen vurdumduymazda ama onu evde tut konuş ben annen değilm 50 yaşındaki karılar gibi kahveden koca gelsin diye bekleyemem de çocuklardan önce sosyal hayatınız varsa seni anlar onu vuracak kelimeler seç ne yaşıyorsan artık anlatrken onu kendinle kıyaslamasını sağla

Ikisi de babalarina bakarken gozleri parlıyor ozellikle kizim o yokken onu sayıklıyor hep. Babasina cok duskun.
"Bizim kızımız bir daha bu yaşta olmayacak
Seni özlüyor
Onun için çalışman farklı bişey onunla birşeyler paylaşman çok farklı
Anılarımız olmalı bizim bir aileysek
şimdi küçük anlamıyor ama büyüdüğünde,seni başkalarının babalarıyla kıyasladığında böyle karşılıksız sevmeyecek seni"
Diye damardan girsen ve " pazar günleri aile günümüz olsun bundan sonra beraber olalım"
Diye damardan çıksan nasıl tepki verir
Cumartesi ne halt yerse yesin ilk zamanlar
Pazara alışınca iki güne çıkarırsın:110:

"Bizim kızımız bir daha bu yaşta olmayacak
Seni özlüyor
Onun için çalışman farklı bişey onunla birşeyler paylaşman çok farklı
Anılarımız olmalı bizim bir aileysek
şimdi küçük anlamıyor ama büyüdüğünde,seni başkalarının babalarıyla kıyasladığında böyle karşılıksız sevmeyecek seni"
Diye damardan girsen ve " pazar günleri aile günümüz olsun bundan sonra beraber olalım"
Diye damardan çıksan nasıl tepki verir
Cumartesi ne halt yerse yesin ilk zamanlar
Pazara alışınca iki güne çıkarırsın:110:
Dogru söylüyorsunuz bir daha cocuklarim bu yasta olmayacak. Bugun cok konustum birde yarin bunlari şöyleleyim bakalim nr olacak merakla bekliyorum.

Değişmek değil zaten anlatmak istediğim benm eşimde dediği dediktir bazen vurdumduymazda ama onu evde tut konuş ben annen değilm 50 yaşındaki karılar gibi kahveden koca gelsin diye bekleyemem de çocuklardan önce sosyal hayatınız varsa seni anlar onu vuracak kelimeler seç ne yaşıyorsan artık anlatrken onu kendinle kıyaslamasını sağla
Cocuklardan once sosyaldik her haftasonunu beraber gecirirdik hic evde durmazdik geceleri bile disari cikardik. Benim icin sorun degil kisitlanmak ben anneyim bunun bilincindeyim ama esim hala o hallerimizi ariyor gibi.

Dogru söylüyorsunuz bir daha cocuklarim bu yasta olmayacak. Bugun cok konustum birde yarin bunlari şöyleleyim bakalim nr olacak merakla bekliyorum.
Araya biraz daha duygusal sözlerde ekle ama
"Sen istemezmisin kızımız 10 yaşına geldiğinde babamla biz şurda yemeğe gitmiştik,burda gezmiştik" diye güzel hatıraları anlatmasını
Çok üzülüyorum ben babaları varken babasız gibi büyümelerine "
Bunlarla da yola gelmezse al inşaat küreğini vur kafasına bacım:sopa:
Ben arkandayım :)

Araya biraz daha duygusal sözlerde ekle ama
"Sen istemezmisin kızımız 10 yaşına geldiğinde babamla biz şurda yemeğe gitmiştik,burda gezmiştik" diye güzel hatıraları anlatmasını
Çok üzülüyorum ben babaları varken babasız gibi büyümelerine "
Bunlarla da yola gelmezse al inşaat küreğini vur kafasına bacım:sopa:
Ben arkandayım :)
Oklava kapinin arkasinda duruyor bazen elime alıp canina girsem mi sunun diye de dusunuyorum :)

Sabredemiyorum kavga ediyorum hergun evde huzurumuz kalmadi.
Canım o kadar haklisin ki dicek birsey bulamiyorum o ailede yuvani yikiyorlar resmen allah buyuk elbett ettiklerini oderler ins yuvan yikilmadan esin anlar evne bagli olur tekrardan ailesinn yuzunu gorr ckarda brsy gorr o zaman anlar seni ins bacm

Canım o kadar haklisin ki dicek birsey bulamiyorum o ailede yuvani yikiyorlar resmen allah buyuk elbett ettiklerini oderler ins yuvan yikilmadan esin anlar evne bagli olur tekrardan ailesinn yuzunu gorr ckarda brsy gorr o zaman anlar seni ins bacm
Aynen oyle canim amaclari belli zaten. Ben bu aileye insanliktan baska birsey yapmadim. Hastalarina ben kostum baslari sikisti ilk ben vardim. Ama seytan eşer kendi düşer demisler. Elbet herkes yaptigini cekecek o gunu bekliyorum.

Aynen oyle canim amaclari belli zaten. Ben bu aileye insanliktan baska birsey yapmadim. Hastalarina ben kostum baslari sikisti ilk ben vardim. Ama seytan eşer kendi düşer demisler. Elbet herkes yaptigini cekecek o gunu bekliyorum.
Ins o gun yakindir canm iste etmiceksn tam tersi oldugnda kiymete biniyosun esinde duzelir ins o zaman ikinciyi yapmasayms sanki senn hakkn yok sen insan degilsn sanki braz benim esime benzyr ama sonra anlyr duzeltyr hatasini erkekler gec olgunlasyr galiba

Ins o gun yakindir canm iste etmiceksn tam tersi oldugnda kiymete biniyosun esinde duzelir ins o zaman ikinciyi yapmasayms sanki senn hakkn yok sen insan degilsn sanki braz benim esime benzyr ama sonra anlyr duzeltyr hatasini erkekler gec olgunlasyr galiba
Yasi da kucuk degil ki 40 ina merdiven dayadi genc degil ki cahillik yapiyor diyeyim . Benden 12 yas buyuk onun benden daha olgun olmasi lazim daha iyi dusunmesi lazim bunlari. Ama nerdeee. Seninki nasil duzeldi peki ne yaptiniz

Yasi da kucuk degil ki 40 ina merdiven dayadi genc degil ki cahillik yapiyor diyeyim . Benden 12 yas buyuk onun benden daha olgun olmasi lazim daha iyi dusunmesi lazim bunlari. Ama nerdeee. Seninki nasil duzeldi peki ne yaptiniz
Canm bende hamileym duzelmek derken iste uzuyor sonra yuzune bakmyrm kendisi anliyor diyorm bekar arkdslarnla taklma evlisin evli arkdsn gbi ol diyrm hep dyrm sonra tamm dyor ama iste kaderimiz midr nedr bilmyrm yuvamz yikldgnda mi mutlu olcaklar anlamyrm kim cekerki kahrilarini bizden baska zaten

Canm bende hamileym duzelmek derken iste uzuyor sonra yuzune bakmyrm kendisi anliyor diyorm bekar arkdslarnla taklma evlisin evli arkdsn gbi ol diyrm hep dyrm sonra tamm dyor ama iste kaderimiz midr nedr bilmyrm yuvamz yikldgnda mi mutlu olcaklar anlamyrm kim cekerki kahrilarini bizden baska zaten
Aynen oyle canim artik bende kaderim olduguna inanmaya basladim. Cunku ne yaptimsa fayda etmiyor geriye de yapacak birsey kalmiyor. Evlilik sans isi bazilari sansli bazilari da sanssiz oluyor iste.

Aynen oyle canim artik bende kaderim olduguna inanmaya basladim. Cunku ne yaptimsa fayda etmiyor geriye de yapacak birsey kalmiyor. Evlilik sans isi bazilari sansli bazilari da sanssiz oluyor iste.
Hamile duası kabul olur derler ya ins eslerimiz hata yaptklari konularda duzelrler ins cnm

Arkadaşa katılıyorum aynen bunları söyle. Benim eşim çok şükür ilgili bir babadır her şeyini yapar ama arada Tvye veya telefona daldığı zamanlar olabiliyor o zamanlarda ben dikkatini çocuğa çekiyorum. İlk gıdaya başladığımızda telefonuyla ilgileniyordu beni de duymadı. Canım sıkıldı biraz triplendim. Sonra konuştum duygusal bir şekilde. O senin de çocuğun sen bilirsin, ben zaten çocuğumun ilklerini yaşarken heyecan duyuyorum ama bunu birlikte hissedelim istiyorum. Bir daha bu an yaşanmayacak ve sen onun bu anını kaçırdın dedim . Sonra başka bir gün çocuklu arkadaşlarla otururken baktım kendisi benim söylediklerimden etkilenmiş aynı şekilde konuşuyor :) Biraz vicdanını sarsın. Sonuçta bu duygu sömürüsü değil her şeyden önce çocukların bir babaya ihtiyacı var .

Cocuklardan once sosyaldik her haftasonunu beraber gecirirdik hic evde durmazdik geceleri bile disari cikardik. Benim icin sorun degil kisitlanmak ben anneyim bunun bilincindeyim ama esim hala o hallerimizi ariyor gibi.
Sorun orda zaten kısıtlanmak önemli değil diyorsun evet bazı şeylerden kısıtlanmak önemli olmaz bende bi anneyim sonuçta ama herşeyden kısıtlanıp eşinizinde öyle olmasını beklemekte saçmalık akşama kadar sen bakıyorsun çocuğa hafta sonuda bırakablrsin birine eşinle gezmeye dolaşmaya gideblrsin bu fırsatı çevrene verme kendin yap seninde ihtiyacın vardır anne olunca herşey bitmezki sen isticeksin gezmeyi dolaşmayı çocuğu bırakırz de gezelm de benmde kocamın bir sürü arkadaşı var ben hafta sonu bakan olursa anane babane birine bırakıp gezmeyi tercih ederim ki çalışmıyorum bile çalışsam daha çok ihtiyaç duyarım

Back
X