Dilerim herşey gönlünüzce olur valla uzuldum.mumkun mertebe para alin kocanizdan ihtiyac diyin eksik var diyin para lazim diyin ama cuzdaninizda en azindan bi 100 lirada olsa hep dursun. madem o ilgilenmiyor bari sorumluluk alsın bı zahmet hafta sonları tutuşturun çocukları eline ben görüşmüyorum evet ama çocuklarım babannelerini dedelerini ozlediler, al götür sevsinler ilgilensinler biraz onlarinda sevgisine ihtiyaclari var bu cocuklarin diyin,en azından birini verin babasına küçük olan sizle kalsın.sizde eşinizin ardından çıkın ailenize gidin yada arkadaş, kuzen,kardeş kim varsa çıkın eglenin AVM lere gidin sinema yapın,kahve gününüz olsun mesela cumartesi leri. gezin harcayin haftanın bunaltici yorgunluğunu atın en azından üstünüzden psikolojinize çok iyi gelir,bir hafta da kardeşiniz falan varsa ilgilenecek yardimci olacak çocukları birlikte çıkarın gezdirin sosyal aktiviteler tiyatrolar fln dışarıya karışında karıştırında çocuklarınızı,siz hizmetci degilsiniz ki 7/24 evde is gucle ugraşasınız.bol kahkahalı resimler videolar paylaşın ki sosyal medyanizda eşinizde ailesi de görsün.eşiniz durup bir düşünsün bı dakika ya noluyo falan desin kafası dank etsin bi bakalım evde de özel anlamda biraz etkileyici giyinin işten geldiğinde sizi arzulasın ama pek yüz vermeyin dönün arkanizi uyuyun,sofrada yüzüne bakmadan umursamiyormus gibi konusun, çocuklarla ilgilenin falan değersiz hissetsin biraz soğumuş sansın sizi bakalım bu tür şeyler tokat gibi çarpacak mi yüzüne görelim. Ben sinir oldum öff ne vurdumduymazlik