• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden soguyan kocaya bir çare ?

Ya işin kötüsü benimkiler ilk günden belli etmişlerdi dengesiz olduklarını ama işte ben kendi kendimi kandırdım, inşallah eşiniz eskisi gibi olur mutlu olursunuz belki de bu bir süreçtir atlatırsınız
Ya gecici de olabilir kalici da olabilir. Evden kacmak yerine bosanalim sende rahat et o zaman diyorum oyle bisey olamaz diyor yapisiyor sakiz gibi. Bosanmaya asla yanasmiyor . Denemek icin onu da sordum niyeti o da degil. Ailesine kendini ispatlamak istiyor yada cocuklardan kaciyor bilmiyorum

ciddi misin cok uzuldum merak ettim sizinkinin ailesi ne yapti da evliliginiz bitti:KK43:
Farklı şehirlerde yaşıyor olmamıza rağmen uzaktan arkamdan konuşmalar, hiç alakam olmayan olayların baş kahramanıymışım gibi iftiralar, bizzat bana, anneme küfürler, hakaretler, vs. 10 sene oldu biteli çoğunu unuttum bile.... Ama ana neden kıskançlıktı ailesinin çekememezliği idi. İnşallah siz düzelirsiniz.

Ya gecici de olabilir kalici da olabilir. Evden kacmak yerine bosanalim sende rahat et o zaman diyorum oyle bisey olamaz diyor yapisiyor sakiz gibi. Bosanmaya asla yanasmiyor . Denemek icin onu da sordum niyeti o da degil. Ailesine kendini ispatlamak istiyor yada cocuklardan kaciyor bilmiyorum
Ben sizin düzeleceğinize inandım bu yazdıklarınızı okuyunca, benimki ailesiyle her telefon konuşmasından sonra ıvır zıvır bahaneler bulup boşanmaya kalkardı, öyle dediği için çok soğudum ve ben boşadım onu, boşanmayı çok dile getirmeyin, yani bir kez söyleyip niyetini anladığınız iyi olmuş ama fazla gündeme gelmesin yoksa boşanma lafı oldu mu evlilik çok sarsılıyor.

Dilerim herşey gönlünüzce olur valla uzuldum.mumkun mertebe para alin kocanizdan ihtiyac diyin eksik var diyin para lazim diyin ama cuzdaninizda en azindan bi 100 lirada olsa hep dursun. madem o ilgilenmiyor bari sorumluluk alsın bı zahmet hafta sonları tutuşturun çocukları eline ben görüşmüyorum evet ama çocuklarım babannelerini dedelerini ozlediler, al götür sevsinler ilgilensinler biraz onlarinda sevgisine ihtiyaclari var bu cocuklarin diyin,en azından birini verin babasına küçük olan sizle kalsın.sizde eşinizin ardından çıkın ailenize gidin yada arkadaş, kuzen,kardeş kim varsa çıkın eglenin AVM lere gidin sinema yapın,kahve gününüz olsun mesela cumartesi leri. gezin harcayin haftanın bunaltici yorgunluğunu atın en azından üstünüzden psikolojinize çok iyi gelir,bir hafta da kardeşiniz falan varsa ilgilenecek yardimci olacak çocukları birlikte çıkarın gezdirin sosyal aktiviteler tiyatrolar fln dışarıya karışında karıştırında çocuklarınızı,siz hizmetci degilsiniz ki 7/24 evde is gucle ugraşasınız.bol kahkahalı resimler videolar paylaşın ki sosyal medyanizda eşinizde ailesi de görsün.eşiniz durup bir düşünsün bı dakika ya noluyo falan desin kafası dank etsin bi bakalım evde de özel anlamda biraz etkileyici giyinin işten geldiğinde sizi arzulasın ama pek yüz vermeyin dönün arkanizi uyuyun,sofrada yüzüne bakmadan umursamiyormus gibi konusun, çocuklarla ilgilenin falan değersiz hissetsin biraz soğumuş sansın sizi bakalım bu tür şeyler tokat gibi çarpacak mi yüzüne görelim. Ben sinir oldum öff ne vurdumduymazlik:işsiz:En Büyük KK

Son düzenleme:
Farklı şehirlerde yaşıyor olmamıza rağmen uzaktan arkamdan konuşmalar, hiç alakam olmayan olayların baş kahramanıymışım gibi iftiralar, bizzat bana, anneme küfürler, hakaretler, vs. 10 sene oldu biteli çoğunu unuttum bile.... Ama ana neden kıskançlıktı ailesinin çekememezliği idi. İnşallah siz düzelirsiniz.
Cok gecmis olsun cocugunuz var miydi peki ? Benimkiler de beni kiskaniyor. Kafadina vurup ekmegini alacaklari aptal bi hizmetci ariyorlardi kendilerine ama bana diş geciremedikleri icin cildiriyorlar.

Ben sizin düzeleceğinize inandım bu yazdıklarınızı okuyunca, benimki ailesiyle her telefon konuşmasından sonra ıvır zıvır bahaneler bulup boşanmaya kalkardı, öyle dediği için çok soğudum ve ben boşadım onu, boşanmayı çok dile getirmeyin, yani bir kez söyleyip niyetini anladığınız iyi olmuş ama fazla gündeme gelmesin yoksa boşanma lafı oldu mu evlilik çok sarsılıyor.
Seninki de ne bicim erkek al birini vur birine boyle adamlar evlenmesin gercekten ya. Bunlari ksirlastirip bi yerde toplasınlar biz de kurtulalım .

Dilerim herşey gönlünüzce olur valla uzuldum.mumkun mertebe para alin kocanizdan ihtiyac diyin eksik var diyin para lazim diyin ama cuzdaninizda en azindan bi 100 lirada olsa hep dursun. madem o ilgilenmiyor bari sorumluluk alsın bı zahmet hafta sonları tutuşturun çocukları eline ben görüşmüyorum evet ama çocuklarım babannelerini dedelerini ozlediler, al götür sevsinler ilgilensinler biraz onlarinda sevgisine ihtiyaclari var bu cocuklarin diyin,en azından birini verin babasına küçük olan sizle kalsın.sizde eşinizin ardından çıkın ailenize gidin yada arkadaş, kuzen,kardeş kim varsa çıkın eglenin AVM lere gidin sinema yapın,kahve gününüz olsun mesela cumartesi leri. gezin harcayin haftanın bunaltici yorgunluğunu atın en azından üstünüzden psikolojinize çok iyi gelir,bir hafta da kardeşiniz falan varsa ilgilenecek yardimci olacak çocukları birlikte çıkarın gezdirin sosyal aktiviteler tiyatrolar fln dışarıya karışında karıştırında çocuklarınızı,siz hizmetci degilsiniz ki 7/24 evde is gucle ugraşasınız.bol kahkahalı resimler videolar paylaşın ki sosyal medyanizda eşinizde ailesi de görsün.eşiniz durup bir düşünsün bı dakika ya noluyo falan desin kafası dank etsin bi bakalım evde de özel anlamda biraz etkileyici giyinin işten geldiğinde sizi arzulasın ama pek yüz vermeyin dönün arkanizi uyuyun,sofrada yüzüne bakmadan umursamiyormus gibi konusun, çocuklarla ilgilenin falan değersiz hissetsin biraz soğumuş sansın sizi bakalım bu tür şeyler tokat gibi çarpacak mi yüzüne görelim. Ben sinir oldum öff ne vurdumduymazlik:işsiz:En Büyük KK
Uzerimde param hep vardir zaten hic parasiz kalmam birde kredi kartim var istedigim gibi harcayabiliyorum maddi konuda kısıtlamaz. Surekli evde oldugum icin ici de rahat kafasi da rahat gezip tozup keyfine bakiyor ama disari ciksam gezsem tozsam boyle olmaz biliyorum. Cocuklar beni bagliyor biraz bisey yapamiyorum. Cocugu verip yolladigimda da bakamiyorlar cocugum hasta oluyor yaninda camlari açıp avin icinde sigara iciyorlar geliyor eve ustu basi küllük gibi kokuyor. Ben karli havada bile sigarami balkonda icer elimi yuzumu yikar dislerimi fircalar oyle gelirim cocuklarimin yanina. Yemek yediremiyorlar ac kaliyor cocugum kiyamiyorum bende haftada 1 2 gun yolluyorum ama oda bir iki saatligine . Gezmeyi birak icim icimi yiyor cok dikkatsizler cocuk gelene kadar kan kusuyorum :(

Cok gecmis olsun cocugunuz var miydi peki ? Benimkiler de beni kiskaniyor. Kafadina vurup ekmegini alacaklari aptal bi hizmetci ariyorlardi kendilerine ama bana diş geciremedikleri icin cildiriyorlar.
Teşekkür ederim ilk günden itibaren gidişat iyi değildi çocuk yapmadım özellikle biteceği belliydi çünkü, aynen beni de hem maddi hem manevi kullanmak istediler müsade etmeyince de suçlu oldum, maaşıma el koymaya kadar neler neler....

Teşekkür ederim ilk günden itibaren gidişat iyi değildi çocuk yapmadım özellikle biteceği belliydi çünkü, aynen beni de hem maddi hem manevi kullanmak istediler müsade etmeyince de suçlu oldum, maaşıma el koymaya kadar neler neler....
Menfaatlenemedikleri her kadin kotu zaten . Ama yuva yikanin yuvasi olmaz Allah onlara da sorar elbet hesabini .

Çocuklar büyüyüp bir baltaya sap olduğunda evlatlarım diye piyasaya çıkar kocan.Ben büyüttüm ben okuttum diye anlatır orda burda.Böyle adamlar değişmiyor maalesef , sen kendine ve çocuklarına bir dünya kur , ondan maddiyat dışında bişey talep etme.Sen bişeyler yapalım , bizimle ilgilen vs dedikçe kendini fasulye gibi nimetten sayar iyice.Sen çocuklarla ilgilenip çocuklar sana daha çok bağlanıp kocanı babaları yerine koymayınca anlar neyin ne olduğunu.Çocuklarınıza üzüldüm.
Aynen oyle yapacagim haklisiniz kendini fazla onemli hissetti demek ki. Zaten cocuklar 1 tane olsa bende onu aramam bile kendim gezerim. Bundan sonra bir beklentiye girmeyip basimin caresine bakacagim.

Uzerimde param hep vardir zaten hic parasiz kalmam birde kredi kartim var istedigim gibi harcayabiliyorum maddi konuda kısıtlamaz. Surekli evde oldugum icin ici de rahat kafasi da rahat gezip tozup keyfine bakiyor ama disari ciksam gezsem tozsam boyle olmaz biliyorum. Cocuklar beni bagliyor biraz bisey yapamiyorum. Cocugu verip yolladigimda da bakamiyorlar cocugum hasta oluyor yaninda camlari açıp avin icinde sigara iciyorlar geliyor eve ustu basi küllük gibi kokuyor. Ben karli havada bile sigarami balkonda icer elimi yuzumu yikar dislerimi fircalar oyle gelirim cocuklarimin yanina. Yemek yediremiyorlar ac kaliyor cocugum kiyamiyorum bende haftada 1 2 gun yolluyorum ama oda bir iki saatligine . Gezmeyi birak icim icimi yiyor cok dikkatsizler cocuk gelene kadar kan kusuyorum :KK43:
Aman arkadaşım şu söylediklerinden sonra boşver zaten gönderme o zaman yavrularini seninle daha sağlıklılardır eminim.bende sandim ki dede babanne sonucta gül gibi ilgilenirler falan da gereği yokmuş.ama böyle de inanın çok yipranirsiniz sorumsuz bir eş ise cabasi:KK43: size en iyi anneniz varsa kardesleriniz falan yardımcı olabilir o zaman ki onlarda umarım yardımlarını esirgemiyorlardir.insallah geçici bir dönem olarak uğramıştır size bu olumsuzluklar,ama eşinizin resmen evliliğiniz de mutsuz olmanızı istedigi ailesine karşı esinize sevecen davranip kendinize çekin.Yeniden bağlarsiniz dilerim esinizi size, evine,çocuklarına...

Kendi ailen veya arkadaslarin size yakin mi? Tavsiyem hic esinizi beklemeyin, alin cocuklari cikin gezin istediginiz gibi. Aileniz yakinsa onlara gidin. Madem o sizden gayri bi hayat yasiyor, gorsun o hayat nasil yasanirmis.

Ayrica abileri, eltilerin, kaynanan falan bu adami doldurabiliyorsa, yani bir diger deyisle bu koca kisisi size laf soyletiyorsa, bu onun kendi karaktersizligidir. Agizlarini kapamayi bilmiyor, sizin hakkinizda hadsizce konusmalara ses etmiyorsa, eltide bilmem kimde degil, sucu esinizde arayin.
Ailem yakin haftada bir kez birakip birkac saat bir yerlere gidiyoruz o kadar isten annem genelde hafyasonu plan yapiyor gezmeye gidiyor bu sefer ben yine cocuklarla basbasa. Kiz kardesim desen arkadaslariyla geziyor bizi gormuyor gozu. Zaten bu isler erkekte biter masaya yumrugunu vuramayan kocadan bi halt olmaz.

Aman arkadaşım şu söylediklerinden sonra boşver zaten gönderme o zaman yavrularini seninle daha sağlıklılardır eminim.bende sandim ki dede babanne sonucta gül gibi ilgilenirler falan da gereği yokmuş.ama böyle de inanın çok yipranirsiniz sorumsuz bir eş ise cabasi:KK43: size en iyi anneniz varsa kardesleriniz falan yardımcı olabilir o zaman ki onlarda umarım yardımlarını esirgemiyorlardir.insallah geçici bir dönem olarak uğramıştır size bu olumsuzluklar,ama eşinizin resmen evliliğiniz de mutsuz olmanızı istedigi ailesine karşı esinize sevecen davranip kendinize çekin.yeniden bağlarsiniz dilerim esinizi size evine çocuklarına
Aynen oyle canim aynen oyle hatta bir keresinde cocugumun elini kapiya sikistirmislar mosmor geldi kafayi yiyordum . Altini islatiyor o sekilde gezdiriyorlar pisik oluyor cocugum . 2 saatten fazla kalmasina izin vermiyorum bu yuzden . Gelene kadar da huzursuzluktan kendimi yiyorum . Evleri de 6.kat dikatsizler cocuguma bisey olur diye cildiriyorum :( Ailem yakin sayilir anneme arada bir birakiyorum ama ne hikmetse o da hep planlarini haftasonu yapiyor sanki calisan is kadini gibi . Vocuklara bakmaktan kaciyor gibime geliyor artik bisey de diyemiyorum sonuvta annem bile olsa cocuklar benim ve bakmak zorunda değiller.

Back
X