- 20 Haziran 2016
- 425
- 1.128
- 63
- Konu Sahibi sonsuzgeceli
ablan da sizinle ayni evde yasamiyor mu? neden tüm yuk sende gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablan da sizinle ayni evde yasamiyor mu? neden tüm yuk sende gibi
Kardeşimin sorumluluğunu alacak yaşa değilim ki ama.. Ben daha 16 yaşındayım gün geçtikçe daha çok yoruluyorum eve gelince biraz dinlenmek sonra ders çalışmak istiyorum tüm gün kardeşime bakmak değil
Hem arkadaşlarım bence tamamen unutup gittiler benim yaşadıklarımı ve sizin dediğiniz gibi de düşünmüyorlar bence
Mesela geçen gün bir arkadaşımla konuşuyorduk bana "Ya valla ben senin daha kötü olacağını tahmin ederdim ama gayet iyisin" falan dedi.. Kötü mu durmam gerek sanki, acı çektiğimi illa ispatlamam mı gerek off ya
Kardesinizi anlamaya calisin 4 yasinda annesiz kalmak ne demek bir dusunun. Siz 16 yasindasiniz boyle tepki verirseniz el kadar cocuk ne yapsin cok uzuldum.
Bir uzmanla gorusemiyorsaniz okulunuzun rehberlik servisine basvurun. Mutlaka yardimci olurlar size
Evdeki o küçük kardeşinin sana ihtiyacı var yazık. Durumunuz kötü mü kardeşini kreşe verseniz sen de güzelce derslerine çalışsan. Durumun kolay değil ama insanın en huzurlu yeri evidir. Evden kaçarsan çok pişman olursun. Bu kez dönmek istersin dönemezsin. Adını kötüye çıkarır ailen. Öyle birşey yapma tamam mı? Annen yaşasaydı size tahammül edemeyip evden gitseydi affedermiydin. Yapma lütfen aileni üzme. Kardeşin uyurken çalış.
Amcanlar da mı destek değil? Yengen falan çocuk konusunda arada yardımcı olabilir aslında..
Allah güç versin canım ama kaçmak çözüm değil. Kendini perişan edersin. Zaten dünyanın çivisi iyice çıktı aman diyim sabırlı ol..
Yemin ediyorum şu evden daha kötü bir ortam olamaz. Başıma gelebilecek şeyler bu kadar kötü olamaz.
tecavüze uğrayabilirsin. öldürülebilirsin. fuhuş yaptıracak birilerinin eline düşebilirsin.Zaten daha başıma ne gelebilir ki?
sonsuz limitli bi kredi kartın yoksa hangi paranın yeteceğini ben bilemiyorum.Yanımda param da var bana yeter.
İdare ediceksiniz ablacım başka yolu yok. Sarılın birbirinize..Yengemin de kardeşim yaşında bir çocuğu var o kız. O şımarık değil ama istediği şey olmazsa deli gibi ağlar. Yani ikisinin de durdurulması çok zor. Yengem pek ilgilenemiyor
Bakın sen ne yaşadıysan kardeşlerinde aynısını yaşadı rahatsız olduğun kişi kardeşin ve sadece 4 yaşında. Biraz daha anlayışlı toleranslı olabilirsin tamam çok kötü birşey yaşamışsın ama bir de ablan var o ilgilenmiyor mu ya da ders çalışacaksan babaannene bırak kardeşini, hiç olmadı kütüphaneler var git orada çalış yani seçenek çok. Sırf kartdeşin yaramazlık yapıyor da ders çalışamıyorsun diye evden kaçılır mı? babanız başınızda yiyecek ekmeğiniz var akrabaların aynı apartmanda ablan var hiç olmazsa. Hayat bu kadar basit değil hemen kaçayım gideyim olmaz herkes birşeyler yaşıyor kaçsan nereye gideceksin nasıl okuyacaksın dersleri iyi olan bir kız kaçmayı değil nasıl okuyabileceğini düşünür kiö okutacak seni ancak seni kandıran birine kaçarsın daha da beter olursun
Bak canım diğer konularımı oku bende 18 yaşındayım sakın ama sakın asla! Başka bir erkek için asla baba evinde vezirdim koca evinde rezil oldum. Burger King ve McDonalds 16 yaşında eleman alıyorlar işe gir çalış okuldan sonra part time 2 sene içinde para biriktir sonra üniversite için biriktirdiğin parayla hangi dış şehir olursa DEFOL GİT en iyisi bu keşke ben de defolup gitseydim. 2 sene sabret ve derslerini sıkı tut sıkı sıkı da ders çalış. Lütfen eğitimine önem ver ben 18 yaşındayım evlendim çok pişmanım çok hem de keşke baba evinde olsaydım da dayağa katlansaydım
Sen öyle san gerçekten öyle san o iyi sandığın insanlar sana düşman oluyor düştüğün zaman dik dur okuGerçekten mi ya çok üzüldüm
Ben zaten evlenmek istemiyorum bu yaşta asla düşünmem ama bu evden gitmek istiyorum nere olursa
Burdan daha iyi olur eminim