Evden istemeyerek ayrıldım ve herşeyi özlüyorum

Yaşadıklarınızın kat be kat fazlasını yaşadım eşim Doğulu aileye ayak uyduramadım üstelik kaçtım diye beni çekip alacak bir babamda olmadı sürekli elleri üzerimde 7 senelik evliyim hala daha nereye gideceğime burnunu sokmaya çalışan eş ailesi üstelik bütün aile bu hakkı kendinde görüyor en küçüğünden en büyüğüne çocuklarıla konuma tarzıma kadar yorum yapıyorlar zamanla cevap vermeye basladım nereye kadar gider bilmiyorum arkamda kimsede yok babamda konusmuyor bu gidişle hep böyle olacak herhalde diye düşünüyorum hepsi evlenince karısmazlar tek gelinim şimdilik eltilerime yoğunlaştım biran evvel evlensinler diye bekliyorum

Peki o eşyaları o adama mı bırakacaksınız

Deve dikeni severmiş zaten gerisini siz anlayın.Hiç kendinize saygınız yok mu?

Yalnız bu bahsettiğiniz eşinizin kardeşi oluyor bilmem farkında mısınız? Ha tabi olan biteni aileye anlatmak da büyük sıkıntı, eşler unutabiliyor ama anlatılan aileler unutmuyor da affetmiyor da.
E
Yalnız bu bahsettiğiniz eşinizin kardeşi oluyor bilmem farkında mısınız? Ha tabi olan biteni aileye anlatmak da büyük sıkıntı, eşler unutabiliyor ama anlatılan aileler unutmuyor da affetmiyor da.
Evet ama bu mesajları biz tartıştıktan sonra nispet yapar gibi yapıyor, birlikte çekilmiş resimleri koyuyor bu kız üzülür mü demiyor, sürekli sosyal paylaşımda imalı sözler paylaşıyor eşime dediğim halde bak her seferinde bizim aramız bozukken yazıyor diyorum, herşeyi kendi üstüne alınma beğenmiş paylaşmış diye sahip çıkardı beni hiç öyle sahiplenici konuşmado

Sizede çok geçmiş olsun, çok emeğim vardı bunlara çok üzülüyorum işimi gücümü bıraktım evlendim, ve yok yere ben bu noktalara geldim

belki de sizden küçük olduğu için içten içe bunu sorun ettiler ama söylemediler olabilir mi ki? eski sevgilim benden 2 yaş küçük olmasına rağmen sorun ettiğini anladım..

belki de sizden küçük olduğu için içten içe bunu sorun ettiler ama söylemediler olabilir mi ki? eski sevgilim benden 2 yaş küçük olmasına rağmen sorun ettiğini anladım..
Ama evlenmeden öncede biliyordu, ve ben hiç yaşımı göstermiyorum herkes onun benden 2-3 yaş büyük olduğunu söylüyordu

İnsanlara fazla gelmişsiniz o zaman gayet açık karşılarında cahil ard niyetli dedikodu yapan iki yüzlü birisi olsaydınız denkleri olduğunuz için sizinle kavga gürültü dedikodu iki yüzlü şekilde devam eder giderlerdi
Ayrıca bende doğuluyum kültürleri böyleymiş gibi bi şeyi içine sindirmeye çalışıp kendinizi vicdanen suçlu hissederek pişmanlık yaşamayın çünkü bizimde gelinimiz var 10 yıllık tek bi kırıcı sözüm olmadı onun da bana olmadı aynı şehirde yaşamıyoruz tatile gelmişlerdi 1 aylık annemlerde kalırken abimle yengem saçma bişeyden tartıştılar inanın abime o kadar sinirlendim ki haksız bile olsa benim yanımda bağıramazsın kalk gidiyoruz dedim aldım yengemi çocukları kendi evime getirdim ertesi günde geri götürmedim abim geldi paşa paşa böyle bi kültür yok yani doğuluyuz bizde böylenin arkasına sığınmasınlar tamamen cahil çer çöp insanlarmış böyle insanların çocuklarınıza akraba hala babaanne falan olmasını ister misiniz ne kadar eğitseniz de onlardn tamamen uzaklaştıramayacağınız için onlarada ister istemez benzeyecekler artı kendinizi geçin babanızın da ne kadar gururunu kırmışlar gelin alın siz eşyamısınız çok sinirlendim ne biçim insanlara denk gelmişsiniz rabbim iyi insanlar çıkarsın karşınıza gönlünüze göre inşaallah çok mutlu olun da bugünleri çok şükür rabbim diye hatırlayın

Sizede çok geçmiş olsun, çok emeğim vardı bunlara çok üzülüyorum işimi gücümü bıraktım evlendim, ve yok yere ben bu noktalara geldim
O harcadigin paralarla hayatının geri kalanını satın aldığını düşün. Bundan sonraki günlerin daha güzel olacak değmez mi buna..Sağlık en büyük zenginlik tekrar çalışırsın yine kazanırsın çatır çatır da istediğin gibi yer içer gezersin. Bakalım onların yaptığı yanlarına kâr kalacak mı... kaybeden sen değilsin tatlım çık şu karanlıktan ...

Canim benim çok zor bir durum senin için ama ne olur üzme kendini bende seninkine birebir benzer bir anakuzusundan boşanmak üzereyim ve bir bebeğim var.ailen arkanda ne güzel Şükret.O beyinsiz kocanda anası ve kardeşleri ile bir ömür gecirsin.böyle tipler aile kurma becerisine sahip olamıyor annesinin kuzusu oluyorlar sadece.

Ama evlenmeden öncede biliyordu, ve ben hiç yaşımı göstermiyorum herkes onun benden 2-3 yaş büyük olduğunu söylüyordu
benim eski sevgilim de benden büyük görünüyodu, ama sonra çocuğu olmaz bunun demişler arkamdan, ondan büyüğüm diye.. yani işin içinde başka sebepler olabilir..

Sagolun Insan tabi ki verdiği emeğe, kurduğu hayallere ve haksızlığa üzülür.. Bezi aileler kendi evlatlarını uzantıları olarak yetiştirler. Onların kendi başına hayatlarına karar vermelerine ve onların sözünden çıkılması a tahammülleri yoktur. Esinizin ailesi kendini geliştirmiş insanlar değil anlattıklarizdan yola çıkarak. Bizim ailede bir kadının kvdesi kızın annesini arayıp "gözün aydın.. Kızın temiz çıkti" demişti.. Bazi insanların saçmalıklarını duysan sen utanmıyorsun ister istemez. O ailede öyle cinsten sanırım

Takdir ettim sizi, haketmediğim için çok üzülüyorum, bide ben evden gittikten sonra eşimin gülücüklü emojoli resimler paylaşması ç, gezmesi, ablasının nispet yapar gibi beraber resimlerini profil resmi yapması beni şuan çok üzüyor, ve ben sağlık çalışanıyım, annem 3 ay önce bypass ameliyatı oldu, annem için çok riskliyim bu eve gidip gelmem, bunları bile bile yaptı ya kaldıramıyorum,

benim eski sevgilim de benden büyük görünüyodu, ama sonra çocuğu olmaz bunun demişler arkamdan, ondan büyüğüm diye.. yani işin içinde başka sebepler olabilir..
Doğru diyorsunuz, bizim de 14 ay korunmadım olmadı, ben zaten hastanede çalışıyorum, tüm tetkiklerimi yaptılar, senin hamile kalmaman mümkün değil eşin ürolojiye gözüksün dediler, gitti Dr test istedi yaptırmadı hep erteledi,

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun, hakkımızda hayırlısı olsun

Sizede çok geçmiş olsun inşallah iyi olur Allah kalbinize göre verir, çok zormuş, bu kadar kısa zamanda hayallerimden evim dediğim yerden ayrılmak çok üzdü, daha yeni market alışverişi yapmıştım, kullanmadım bile

işte kendilerinde kusur bulmaz bunlar, anca kadınlara kusur bulurlar.. aman bırakın kurtulmuşsunuz işte, üzülmeye bile değmez..

Gebelik testi yaptırdınız mı? Şu anda üzgün olmanız çok normal.Ama,eğer hamileyseniz işiniz daha da zorlaşacak.Hakkınızda hayırlı olan ne ise, Allah onu size kolaylaştırsın inşallah.

Neyi özledin ablacım? Aileni üzenleri mi
Sana saygı duymayanları mı?
Ev olmayı bilmeyen ana kuzusunu mu?
Yuvasında rahat bırakmayan kv görümceyi mi özledin?
Kendini ezdirme Aileni üzme boşan gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…