- Konu Sahibi Merifettah
-
Kurduğum o evi, canla başla çalıştığım yuvam olacak diye bıraktığım iş için kurduğum yuvayı özledim, ailemin benim gururum tabii çok önemli, keşke sebebim olsaydı da bunları yaşasaydım hakettim derdim,Neyi özledin ablacım? Aileni üzenleri mi
Sana saygı duymayanları mı?
Ev olmayı bilmeyen ana kuzusunu mu?
Yuvasında rahat bırakmayan kv görümceyi mi özledin?
Kendini ezdirme Aileni üzme boşan gitsin
Yok belki stresten geçikmişimdir diye ni iki gün bekliyim dedim, şimdi yaptırıp hamile çıkarsam o zaman Bi psikolojik çöküşü kaldıramam diye, bunu atlamayı bekliyorumGebelik testi yaptırdınız mı? Şu anda üzgün olmanız çok normal.Ama,eğer hamileyseniz işiniz daha da zorlaşacak.Hakkınızda hayırlı olan ne ise, Allah onu size kolaylaştırsın inşallah.
Kurduğum o evi, canla başla çalıştığım yuvam olacak diye bıraktığım iş için kurduğum yuvayı özledim, ailemin benim gururum tabii çok önemli, keşke sebebim olsaydı da bunları yaşasaydım hakettim derdim,
Yorumunuza resmen alkış tuttum.Sen çekip gitmemişsin ki bu kadar saçmalığa rağmen yine onlar göndermiş seni, şimdi neden arasınlar?
Kaldı ki arasalar ne olur, senin ve babanın o evden çıkışını nasıl unutacaksın?
Sana böyle birşey yaşatabilen bir adamdan kurtulduğun için sevinmelisin, ama nerdeyse ne olur geleyim diyeceksin.
Lütfen kendine gel, kendinin ve ailenin değerini bil. Bak o çapulcunun ailesi ne kadar kıymetlı onun gözünde, sen de haketmeyenlere haketmediği şeyler yaşatma, en başta kendine.
Siz bilirsiniz tabikide. Ama, bence yarın gidip, bir kan testi verin.Bir an önce öğrenin.Sonrasında ne yapacağınızı düşünürsünüz.Allah yardımcınız olsun.Yok belki stresten geçikmişimdir diye ni iki gün bekliyim dedim, şimdi yaptırıp hamile çıkarsam o zaman Bi psikolojik çöküşü kaldıramam diye, bunu atlamayı bekliyorum
Bence bırak onlar kendilerine layık birini bulsunlar senin seviyen çok yukarda...Merhaba, nasıl başlayacağımı bilemiyorum, ama sayfanızda konularınsürekli okuyorum ve birbirinize destek olmanız benim hoşuma gitti, bana destek olun ve yardım edin, 14 aylık evliyim eşim ile yaklaşık 4 senelik Bi geçmişimiz var eşim benden 6 yaş küçük ama ben küçük durduğum için görüntü olarak hiç sorun yaşamadık, ben evin tek kızıyım o da tek oğlu, eşim aslen Doğulu ve onlarda hep iç içe olmak var ve ben yapısal olarak mesafeli biriyim ama eşimin ailesine geldiklerinde hep hürmet saygı gösterdim, eşimin ailesi benden hep fazlasını bekledi bunu da sürekli eşime söylediler, eşimde gelip hep bana sen ailemi sevmiyorsun istemiyorsun ailemi küçük görüyorsun dedi, öyle bişey yoktu ama sürekli bana bu baskıyı yapınca psikolojik olarak geri çekildim, tartışmalarımız başladı, görümce sürekli eşimi aramaları sürekli yanımda seni çok özledim çok seviyorum mesajları atmaları, fesat a hareketleri beni kızdırıyordu, eşim her tartışmamızı gidip ailesine anlatıyordu, bir gün sonrası ya annesi ya babası ya ablası beni arayıp yada eve gelip sen neden böyle diyorsun diyorlardı, hep beni yargılıyorlar, eşime yalvardım anlatma dedim anlattı, ben aileme hiç bir şey anlatmıyorum, sonra onlar ailemi aradı gelin kızınızı alın diye, nitekim babam da gelip beni aldı, çok özlüyorum çok mutsuzum, arada daha yaşanan söylenen çok şey var, uzun olur diye yazamıyorum, yardım edin destek olun akıl verin, 1 hafta oldu ve hiç ses seda yok,
Eşiniz sizi sevmiyor ,sevseydi aile olduğunuzu ve ikinizin arasında olan şeyi anlatmazdı..Benim eşimin hep söylediği şey 3 üncü kişi Mide bulandırır ayrılmamıza sebep olur bu kişiler ailelerimiz der..Sakın üzülme,acı belki ama Eş dediğin sahiplenir karışmayın der böyle ailesinin lafıyla yuva bozmaz .Merhaba, nasıl başlayacağımı bilemiyorum, ama sayfanızda konularınsürekli okuyorum ve birbirinize destek olmanız benim hoşuma gitti, bana destek olun ve yardım edin, 14 aylık evliyim eşim ile yaklaşık 4 senelik Bi geçmişimiz var eşim benden 6 yaş küçük ama ben küçük durduğum için görüntü olarak hiç sorun yaşamadık, ben evin tek kızıyım o da tek oğlu, eşim aslen Doğulu ve onlarda hep iç içe olmak var ve ben yapısal olarak mesafeli biriyim ama eşimin ailesine geldiklerinde hep hürmet saygı gösterdim, eşimin ailesi benden hep fazlasını bekledi bunu da sürekli eşime söylediler, eşimde gelip hep bana sen ailemi sevmiyorsun istemiyorsun ailemi küçük görüyorsun dedi, öyle bişey yoktu ama sürekli bana bu baskıyı yapınca psikolojik olarak geri çekildim, tartışmalarımız başladı, görümce sürekli eşimi aramaları sürekli yanımda seni çok özledim çok seviyorum mesajları atmaları, fesat a hareketleri beni kızdırıyordu, eşim her tartışmamızı gidip ailesine anlatıyordu, bir gün sonrası ya annesi ya babası ya ablası beni arayıp yada eve gelip sen neden böyle diyorsun diyorlardı, hep beni yargılıyorlar, eşime yalvardım anlatma dedim anlattı, ben aileme hiç bir şey anlatmıyorum, sonra onlar ailemi aradı gelin kızınızı alın diye, nitekim babam da gelip beni aldı, çok özlüyorum çok mutsuzum, arada daha yaşanan söylenen çok şey var, uzun olur diye yazamıyorum, yardım edin destek olun akıl verin, 1 hafta oldu ve hiç ses seda yok,
Ben en başta nerden bilebilirdim ki gidip anlayacağını, sonrasında çok söyledim, anlatma diye, çevremizde ki büyüklerde uyardı, evet doğru söylüyorsunuz haklısınız dedi, ama yine dayanamadı ve anlattı, görünüşte dışarıdan bakınca arkamda, ama hep dışarıya,aslında aile sırlari iki ailelere anlatılmaz. evliliğini karışılmamali sen buna izin vermemelisin
bunu eşinle evlenirken baştan konuşsaydin
bence çok yanlış yapıyor eşiniz.. her tarışmaniza gidip ailesine anlatılır mı ? ne bilim senin arkanda degil gibi geldi.
eşiniz çok yanlış yapıyor. sonra ailesi sizi yüz üstüne tutarsa bilemem.Ben en başta nerden bilebilirdim ki gidip anlayacağını, sonrasında çok söyledim, anlatma diye, çevremizde ki büyüklerde uyardı, evet doğru söylüyorsunuz haklısınız dedi, ama yine dayanamadı ve anlattı, görünüşte dışarıdan bakınca arkamda, ama hep dışarıya,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?