• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden istemeyerek ayrıldım ve herşeyi özlüyorum

Neyi özledin ablacım? Aileni üzenleri mi
Sana saygı duymayanları mı?
Ev olmayı bilmeyen ana kuzusunu mu?
Yuvasında rahat bırakmayan kv görümceyi mi özledin?
Kendini ezdirme Aileni üzme boşan gitsin
Kurduğum o evi, canla başla çalıştığım yuvam olacak diye bıraktığım iş için kurduğum yuvayı özledim, ailemin benim gururum tabii çok önemli, keşke sebebim olsaydı da bunları yaşasaydım hakettim derdim,

Gebelik testi yaptırdınız mı? Şu anda üzgün olmanız çok normal.Ama,eğer hamileyseniz işiniz daha da zorlaşacak.Hakkınızda hayırlı olan ne ise, Allah onu size kolaylaştırsın inşallah.
Yok belki stresten geçikmişimdir diye ni iki gün bekliyim dedim, şimdi yaptırıp hamile çıkarsam o zaman Bi psikolojik çöküşü kaldıramam diye, bunu atlamayı bekliyorum

Kurduğum o evi, canla başla çalıştığım yuvam olacak diye bıraktığım iş için kurduğum yuvayı özledim, ailemin benim gururum tabii çok önemli, keşke sebebim olsaydı da bunları yaşasaydım hakettim derdim,

Allah yardımcın olsun bu senin imtihanındı kv kişisi dünyasını da ahiretini de kaybetti böyle lr insanlar yaşamamalı zaten allah sabır versin kendini ezdirme emin ol gececek

Sen çekip gitmemişsin ki bu kadar saçmalığa rağmen yine onlar göndermiş seni, şimdi neden arasınlar?
Kaldı ki arasalar ne olur, senin ve babanın o evden çıkışını nasıl unutacaksın?

Sana böyle birşey yaşatabilen bir adamdan kurtulduğun için sevinmelisin, ama nerdeyse ne olur geleyim diyeceksin.

Lütfen kendine gel, kendinin ve ailenin değerini bil. Bak o çapulcunun ailesi ne kadar kıymetlı onun gözünde, sen de haketmeyenlere haketmediği şeyler yaşatma, en başta kendine.
Yorumunuza resmen alkış tuttum.

Şu an sağlıklı düşünmüyosun .Banada resmen plan kurmuşlardı.Benden ımza ıstedıler kefıl olayım dıye.Ben kabul etmedım.Bana bolanmak ıstedıgını soyledi.1 soyledı 2 soyledı dedımkı ara aılemı nasıl ata bındırdılerse oylede alıelar benı.Bız bu konuşmayı yaptık gorumcelerım annesı geldı .O arada ses kaydı alıyorlarmış plana bakarmısın.Hala bana dıokı kahve yap.Dedımkı boşanmak ıstedıgını soledınmı annenlere.Anne dedım oglunuz kefıl olmadım dıye benden boşanmak ıstıyormuş.Dediki 1 imza deılmıydı aıle demek bırlık beraberlık demektır.İmzamda seninle olsun!!!!!!Aradım aılemı geldıler .Dusunsene o arada gelınlerı gıdıo artık ne dusundulerse ses kaydı açmışlar.Babamlar geldı yalandan bayıldı koca denecek pıslık.Plan program yapmışlar.O evde o kadar mutsuzdumkı deli gibi mutsuz oldugum evi bile ozlemıstım.Kac yasında ınsanlarız dedım gel konuşalım.Biteceksede medenı sekılde bıtsın.Arkadaslarım yaz dedı.Dedımkı sız onun damarını bılmıodunuz.Yazdım bundan sonra avukatımla gorusursun dedı.Annem bana dedıkı senı sevse sana bunları yasatırmıydı.Ne kadar haklıymış annecim.Seven bunları yaparmı ???Şu an saglıklı dusunemıosun.Bıraz zaman gecsın her sey çok guzel olucak.Soracak olursan hala bekarım.Ama rabbım yarattı bızıde ben onun kuluyum.Kulunun çocuguyum.Insallah mutlu olucamız zamanlarda gelıcek.

Yok belki stresten geçikmişimdir diye ni iki gün bekliyim dedim, şimdi yaptırıp hamile çıkarsam o zaman Bi psikolojik çöküşü kaldıramam diye, bunu atlamayı bekliyorum
Siz bilirsiniz tabikide. Ama, bence yarın gidip, bir kan testi verin.Bir an önce öğrenin.Sonrasında ne yapacağınızı düşünürsünüz.Allah yardımcınız olsun.
Kültür farklılığı, uyum sağlayamama, karşındaki kişilerin olgun ve saygılı olmaması, bütün bunlar bir araya gelmiş.Her şeyin ötesinde, eş olmayı becerememiş bir adamla uğraşmak gerçekten çok zor.
Bırakın ne halleri varsa görsünler.

Merhaba, nasıl başlayacağımı bilemiyorum, ama sayfanızda konularınsürekli okuyorum ve birbirinize destek olmanız benim hoşuma gitti, bana destek olun ve yardım edin, 14 aylık evliyim eşim ile yaklaşık 4 senelik Bi geçmişimiz var eşim benden 6 yaş küçük ama ben küçük durduğum için görüntü olarak hiç sorun yaşamadık, ben evin tek kızıyım o da tek oğlu, eşim aslen Doğulu ve onlarda hep iç içe olmak var ve ben yapısal olarak mesafeli biriyim ama eşimin ailesine geldiklerinde hep hürmet saygı gösterdim, eşimin ailesi benden hep fazlasını bekledi bunu da sürekli eşime söylediler, eşimde gelip hep bana sen ailemi sevmiyorsun istemiyorsun ailemi küçük görüyorsun dedi, öyle bişey yoktu ama sürekli bana bu baskıyı yapınca psikolojik olarak geri çekildim, tartışmalarımız başladı, görümce sürekli eşimi aramaları sürekli yanımda seni çok özledim çok seviyorum mesajları atmaları, fesat a hareketleri beni kızdırıyordu, eşim her tartışmamızı gidip ailesine anlatıyordu, bir gün sonrası ya annesi ya babası ya ablası beni arayıp yada eve gelip sen neden böyle diyorsun diyorlardı, hep beni yargılıyorlar, eşime yalvardım anlatma dedim anlattı, ben aileme hiç bir şey anlatmıyorum, sonra onlar ailemi aradı gelin kızınızı alın diye, nitekim babam da gelip beni aldı, çok özlüyorum çok mutsuzum, arada daha yaşanan söylenen çok şey var, uzun olur diye yazamıyorum, yardım edin destek olun akıl verin, 1 hafta oldu ve hiç ses seda yok,
Bence bırak onlar kendilerine layık birini bulsunlar senin seviyen çok yukarda...

Ses seda olsa dönebilecek misin ki geri? Artık o tarafi unutmali kendi yoluna bakmalısın. Hadi kendi gururunu düşünmüyorsun seni almaya gelen babanin gururunu düşün. Erkekler zaten geç büyüyor.orayla alakali herseyi unutarak yoluna bakmaya devam etmelisin.

Benim ve babamın gururunu kıracaklar gel kızını al diyecek densiz
Diğer sorunları es geçiyorum
O sıfatsız kocayla ailesi ayaklarıma kapansa dönmem
Siz dünden razısınız belli bari banınızın gururunu yerle bir etmeyin

Merhaba, nasıl başlayacağımı bilemiyorum, ama sayfanızda konularınsürekli okuyorum ve birbirinize destek olmanız benim hoşuma gitti, bana destek olun ve yardım edin, 14 aylık evliyim eşim ile yaklaşık 4 senelik Bi geçmişimiz var eşim benden 6 yaş küçük ama ben küçük durduğum için görüntü olarak hiç sorun yaşamadık, ben evin tek kızıyım o da tek oğlu, eşim aslen Doğulu ve onlarda hep iç içe olmak var ve ben yapısal olarak mesafeli biriyim ama eşimin ailesine geldiklerinde hep hürmet saygı gösterdim, eşimin ailesi benden hep fazlasını bekledi bunu da sürekli eşime söylediler, eşimde gelip hep bana sen ailemi sevmiyorsun istemiyorsun ailemi küçük görüyorsun dedi, öyle bişey yoktu ama sürekli bana bu baskıyı yapınca psikolojik olarak geri çekildim, tartışmalarımız başladı, görümce sürekli eşimi aramaları sürekli yanımda seni çok özledim çok seviyorum mesajları atmaları, fesat a hareketleri beni kızdırıyordu, eşim her tartışmamızı gidip ailesine anlatıyordu, bir gün sonrası ya annesi ya babası ya ablası beni arayıp yada eve gelip sen neden böyle diyorsun diyorlardı, hep beni yargılıyorlar, eşime yalvardım anlatma dedim anlattı, ben aileme hiç bir şey anlatmıyorum, sonra onlar ailemi aradı gelin kızınızı alın diye, nitekim babam da gelip beni aldı, çok özlüyorum çok mutsuzum, arada daha yaşanan söylenen çok şey var, uzun olur diye yazamıyorum, yardım edin destek olun akıl verin, 1 hafta oldu ve hiç ses seda yok,
Eşiniz sizi sevmiyor ,sevseydi aile olduğunuzu ve ikinizin arasında olan şeyi anlatmazdı..Benim eşimin hep söylediği şey 3 üncü kişi Mide bulandırır ayrılmamıza sebep olur bu kişiler ailelerimiz der..Sakın üzülme,acı belki ama Eş dediğin sahiplenir karışmayın der böyle ailesinin lafıyla yuva bozmaz .

Genel konuşmayayım ama bir doğulu ile evlilik yapan batılı kız olarak sizi en iyi ben anlarım. Onlar sizi aile olarak görmez, evet ortada bir aile vardır ama bu erkek ailesi sen eşin ve erkek akrabalarından ibarettir. Sürekli beraber olmak isterler. Erkek kendi ailem var derse dışlanır, benim çaylarına şekere kadar atmam beklenirdi, her gün görev gibi beraber olmamız, eğer gitmezsek tahrik mesajları atılırdı, geleceksiniz şöyle yaparım böyle ederim ben biliyom sen bize düşmansın vs diye. En son da iş hakarete varınca, ne çektiğimi bir ben bilirim. Bende görüşmüyorum artık, tamamen çıkardım hayatımdan, asla uyuşamadık çok ağır geldi bana doğulu ile evlilik. Kültürümüz düşünce tarzımız hayat bakışımız asla uymadı. Saçıma çektirdiğim föne kadar karışıldı. Ev düzenime. Hayatıma, hayatımıza. O ellerini çekmediler üstümüzden çünkü öyle görmüşler. Benim ailemse asla böyle şeyler yapmadı yapmaz. Allahtan eşim batıda büyümüş onlara uymuyor görüşme sen haklısın artık hakarete gitti dedi. Yaklaşık 6 aydır çok mutluyum eşim gidip kendi görüyor ister görsün ister görmesin ben yüzlerini görmek istemiyorum

Bu arada sonunu okumamıştım ben sadece doğulu diye bir kaç şey yazdım. Onlar asla değişmeyecek çünkü sen gelinsin yani gelensin aileye seni lütfedip aldılar ortada sizin bir aileniz yok. Seni evinden gönderdiler öyle mi? Gel kızını al öyle mi? Hanımefendi senin ikametin o evdi, sen polisi arayıp evime giriyorlar desen emin ol onlar uzaklaştırılırdı. Ama böyle bir kocayla nereye kadar? Kurtulduğuna sevin sana diyecek başka hiç bir şey yok

Eşin olacak kişi seni sevseydi Seni evden gönderirmiydi? Belki umrunda bile değil bu durum?
Annesinin Göğsünden babasının Onayından çıkmayan bir Malamut var farkındamısın? Ondan Koca olmaz. Seni sevseydi emin ol yuvasına sahip çıkardı..

Kültür farki halledilir sanılıyor evlilik oncesinde. Yas farki sorun olmaz sanılıyor. Egitim, din, mezhep, dünya görüşü, gelecek planlari... her sey halledilir sanılıyor. Halledebilen varsa helal olsun ama benim icin her seyin uyumlu olmasi gerekiyor ki saglikli bir iliski olsun. Sizde yaş farki var, kültür farkı var. Doguda aile diye gordukleri şey erkek tarafindaki babadir. Aile reisi rolundedir ve her sey onun istedigi gibi olur. Keske bunu biri size soyleseydi. Su anda kp istemezse esiniz de sizi getirmeyi istemeyecektir. 30 yaşında bir adamin annesinin akliyla hareket etmesine de şaştım dogrusu. O kadarzaman görüşmüşsünüz hiç mi anlamadınız olgun olmadığını. Ana kuzuları insallah hepiniz evde kalirsiniz da kızlarımızın basini yakmazsiniz.

İyi ki üzdüler, bir şeylerin farkına vardım, iyiyi kötüyü gördüm, insanları tanıdım sonra olması gerektiği gibi davrandım değiştin dediler,,, dün gece bu sözü paylaşmış

aslında aile sırlari iki ailelere anlatılmaz. evliliğini karışılmamali sen buna izin vermemelisin
bunu eşinle evlenirken baştan konuşsaydin
bence çok yanlış yapıyor eşiniz.. her tarışmaniza gidip ailesine anlatılır mı ? ne bilim senin arkanda degil gibi geldi.

aslında aile sırlari iki ailelere anlatılmaz. evliliğini karışılmamali sen buna izin vermemelisin
bunu eşinle evlenirken baştan konuşsaydin
bence çok yanlış yapıyor eşiniz.. her tarışmaniza gidip ailesine anlatılır mı ? ne bilim senin arkanda degil gibi geldi.
Ben en başta nerden bilebilirdim ki gidip anlayacağını, sonrasında çok söyledim, anlatma diye, çevremizde ki büyüklerde uyardı, evet doğru söylüyorsunuz haklısınız dedi, ama yine dayanamadı ve anlattı, görünüşte dışarıdan bakınca arkamda, ama hep dışarıya,

Ben en başta nerden bilebilirdim ki gidip anlayacağını, sonrasında çok söyledim, anlatma diye, çevremizde ki büyüklerde uyardı, evet doğru söylüyorsunuz haklısınız dedi, ama yine dayanamadı ve anlattı, görünüşte dışarıdan bakınca arkamda, ama hep dışarıya,
eşiniz çok yanlış yapıyor. sonra ailesi sizi yüz üstüne tutarsa bilemem.
bölece mutsuz olmakla haklısın .

Eşin senden küçükmüş senin kadar olgun olmasını bekleme erkekler zaten geç olgunlaşan varlıklar
Arada sevgi varsa illaki gelir doğulular boşanma taraftarı olmaz genelde
Evliliğin ilk yılları birbirine alışmak zordur bekar geçirilen zamanla ilgisi yok

Back