• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden istemeyerek ayrıldım ve herşeyi özlüyorum

Bu adamin neyini özledin Allah aşkına? Yat kalk şükret bunlardan kurtulduğuna. Kızınızı gelin alınmış ay ne yobazlar

Sizlere nasıl teşekkür etsem az gelir, kendimi çok yalnız hissediyordum, ailemin evine gelmek çok üzdü, abim ve babamın durumu çok iyi Allaha şükür, sana ev tutalım eşya bak, yerleştir kendi hayatını yaşa diyorlar, ama ben hala bir tarafım bişey bekliyor gibi, kendimi de suçluyorum, bana karşı iyiydi ama ailesi arada dengeyi kurmadı, en son annesi eşinin sana iyi davranmasını istiyorsan bizimle iyi olacaksın dedi, hiç ezdirmedim kendimi, saygı çerçevesinde cevabımı verdim, o zaman hiç sevmesin dedim, o yokken tüm eşyalarımı kıyafet olarak topladım çıktım, düğünde takılan bileziklerimi de almış saklamış, vermem diyor, abim boşver biz 20 30 bin liralık insanlar değiliz, aç anlaşmalı boşanma 1-2 ayda bitir, 1-2 sene mahkemelerde uğraşma diyor, ama yüreğim çok tuhaf... Ve önemli bişey, 14 aydır korunmuyorduk hamile kalamadım, şimdi 2 gün geçikti buda çok canımı sıkıyor, bu sürede böyle bişey olmamalıydı
Eger hamile isen durumlar degisebilir.

Neyi özlüyorsunuz allah aşkına kurtulmussun ay somunda icim rahatladi babanın almasi ve senin kurtulman acin cok yeni ondan böylesin alisacaksin baska caren yok gelin kizinizi alin ne ya namussuzluk mu yapti bu kiz o nasil haraket terbiyesizler . Sizde aklinizi basiniza alin cocuk gibi herseyi ailesine anlatan dan adam olmaz bos verin şükür edin kurtulmussunuz... :işsiz:

Ailemi.kucuk.goruyorsun sen demedimi sana?bak kuzum.bazen kisa kelimelerde bile anlatilmak.istenenden cok daha fazlasi vardir,inan bana kompleksli insanlar senin.saygini mesafeni yanlis yorumlamislar cunku iyi niyetli degiller ,ziyaretlere gidilir gelinir saygili davranilir ee baska ne yapacaksin?gelsinler koyun koyuna yatalim o zaman? fakat en buyuk salak kesinlikle kocan olacak adam

Ben geri dönmek istesem ile ailem kesinlikle karşı bu durumda ailemi karşıma almam gerekiyor, zaten onda da Bi hareket göremiyorum,
Ondan hareket gelse gitceksin iste. Gel kizini al demek bence nerdeyse aldatilma kadar gecerli bir sebep dönmemeye. Size ve ailenize ne sevgi ne saygi var

Dönmek değil, yaptıklarını yanlış ben geri dönüp tek söz etmedim, başta evden ayrılmak istemedim, evim dedim daha sonra eşimi covid den hastaneye yatırdılar benim çalıştığım hastaneye, sonra bana hastanede çok düşündüm kendi hatalarımı gördüm, falan dedi, tekrar denedik, ama bu sefer de ben kaldıramadım bazı şeyleri, eşimin ailesine sürekli çok ince ve bana onlara davrandığı gibi davranmaması üzüyordu, ben mi hata yaptım çok mu şey bekledim, yakın mı olmadım, diyer sürekli kendimi sorguluyorum, çok yeni olduğu içindir sanırım, eşim normalde ailesi işin içine girmediğinde hep iyidir, evle ilgilenir, bana yardım eder, bide ben evden ayrıldıktan sonra, görümce hemen eşimle resmini paylaşıp can bu kardeşten öte diye nispet yapmaları, eşimin gülen imojeler ile gezme resim paylaşmaları bunlar üzüyor beni,

Siz evden ayrılmamışsınız sizi çanta gibi kapının önüne koymuşlar resmen. Kendinize gelin bir an önce neyi özlüyorsunuz yahu
Şimdi şöyle ilk bu olay olduğunda ailemi aradıklarında eşimi covid den yatırdılar, bende eşi temaslı diye 14 gün ev karantina sı verildi, evde olmadığım süre için cezai işlem uygulayacaklarını söylediler, o sıra işteydim eve gittim, 2 saat sonra bir polis bir sağlık çalışanı gelip benden imza aldılar, hergün kontrol edicez dediler, evde o sıra kalmak zorundaydım, babam da mecbur olduğu için bişey diyemedi ama 14. Gün burda olacaksın dedi, daha sonra eşim hastanede düşündüm hatalarımı gördüm dedi beni ikna etti, bende babamı ettim ama eşimi silmişti asla onu ve ailesini görmek istemiyorum dedi, 1 ay geçti geçmedi, aynı sorunlar başladı, eşimle tartıştık tekrar, dedim git o zaman aç boşanma davası, ama ben sana hiç bir şey vermem dedi, bu konuşmalar dönünce, bende artık dayanamadım o işteyken babamı aradım gel beni al dedim ve ben çıktım,

Hayır aslen orduluyuz ama ben doğma büyüme Kocaeli deyim
Eşim doğulu demiştiniz ya o yüzden sordum. Doğulular çok fazla kültüre düşkün insanlardır ve ailelerine çok düşkünlerdir maalesef bazı doğulu aileler bu iç düşkünlüklerini gelinlerine gösteremezler bazilarida aile onlar için çok önemli olduğu için gelinlerinin kusurunu asla dışarı vermez anne baba gibi özverili davranır.
Sizinkisi muhtemelen ilk bahsettiğim ailelerden annesi kürt babası türk bir insan olarak söyleyeyim doğulu ailelerde bilinçlerinde türklerin hep onları dolaşıklarını düşündükleri zamanında yaşadıkları şeylerden dolayı eziklik psikolojisi var maalesef bazı ailelerde .siz onların geleneklerine onlar kadar hakim olmadığınızdan onlar geldiğinde yaptığınız en ufak bir eksik bak bizi sevmiyor bizi dışlıyor psikolojisine sokuyor onları. Eğer iyir bir aile olmuş olsaydılar aile bağları eş onlarda değerlidir gel kızını al diye babanı arayacağına seni kızı gibi görüp sorunu çözmeye çalışırlardı

Neyi özlüyorsun Allah aşkına mantıklı düşün. Eşya gibi gelin kızınızı alın demek ne demek bu nasıl saygısızca, seni aşagılayan bir davranış. Çagırsa koşa koşa gideceksin.

Back