- Konu Sahibi Merifettah
-
Sorsan beni çok seviyorlar benim için çok şey yapmışlar ben evde ayrıldım diye kv çok ağlamışEşim doğulu demiştiniz ya o yüzden sordum. Doğulular çok fazla kültüre düşkün insanlardır ve ailelerine çok düşkünlerdir maalesef bazı doğulu aileler bu iç düşkünlüklerini gelinlerine gösteremezler bazilarida aile onlar için çok önemli olduğu için gelinlerinin kusurunu asla dışarı vermez anne baba gibi özverili davranır.
Sizinkisi muhtemelen ilk bahsettiğim ailelerden annesi kürt babası türk bir insan olarak söyleyeyim doğulu ailelerde bilinçlerinde türklerin hep onları dolaşıklarını düşündükleri zamanında yaşadıkları şeylerden dolayı eziklik psikolojisi var maalesef bazı ailelerde .siz onların geleneklerine onlar kadar hakim olmadığınızdan onlar geldiğinde yaptığınız en ufak bir eksik bak bizi sevmiyor bizi dışlıyor psikolojisine sokuyor onları. Eğer iyir bir aile olmuş olsaydılar aile bağları eş onlarda değerlidir gel kızını al diye babanı arayacağına seni kızı gibi görüp sorunu çözmeye çalışırlardı
Aynısını yaşadım iste ondan duy beni diom evde ne olsa ailesine kosardi.Kv bana bizle iyi ol ki esinle de ol dedi fittirdimmm.Bana onlarin yaninda bizle bir olacaksin dedi cesarete bakkk ama kim verdi bu cesareti BEN.Terk ettim boşanma davalari acildi ve hamileydim asla taviz vermedim.O kadar cok vermiştim zatenBiliyorum söylemesi kolay ama düzelmez ya kabulleneceksin ya da vazgeçeceksin. Eşin değişmeden geri dönme ki gittiğine değsin. Bu sözümü unutma. Annem ve birçok arkadaşım bu durumu yaşadı mesaj atabilirsin bana..
Ben sanmıyorum, eşim ben mağdur olmam için çok uğraştı, evden ayrılmak istediğimde bana hem git bu evden hem hiç bişey alma dedi, onun pişman olacağını sanmam, ama unuttuğu bişey vardı, ailemin sonuna kadar bana sahip çıkmasıAynısını yaşadım iste ondan duy beni diom evde ne olsa ailesine kosardi.Kv bana bizle iyi ol ki esinle de ol dedi fittirdimmm.Bana onlarin yaninda bizle bir olacaksin dedi cesarete bakkk ama kim verdi bu cesareti BEN.Terk ettim boşanma davalari acildi ve hamileydim asla taviz vermedim.O kadar cok vermiştim zatenEe noldu 3 ay sonraa tıpış tıpış geldi.Formul bu sen vazgeçeceksin birak ailesine hediye et eğer seviosa zaten gelecek gelmezsee kurtuldun iste
Yetişkin bir insanla evlenmemişsiniz ki, ne demek evde olan her şeyi aileye anlatmak, ailenin size hesap sorması. Ses Seda olsa ne olur katlayabilecek misiniz tüm ailesinin isteklerini yapmaya, onlar tarafından hor görülmeye. Gerçekten neyi özlediğinizi tekrar düşünün benceMerhaba, nasıl başlayacağımı bilemiyorum, ama sayfanızda konularınsürekli okuyorum ve birbirinize destek olmanız benim hoşuma gitti, bana destek olun ve yardım edin, 14 aylık evliyim eşim ile yaklaşık 4 senelik Bi geçmişimiz var eşim benden 6 yaş küçük ama ben küçük durduğum için görüntü olarak hiç sorun yaşamadık, ben evin tek kızıyım o da tek oğlu, eşim aslen Doğulu ve onlarda hep iç içe olmak var ve ben yapısal olarak mesafeli biriyim ama eşimin ailesine geldiklerinde hep hürmet saygı gösterdim, eşimin ailesi benden hep fazlasını bekledi bunu da sürekli eşime söylediler, eşimde gelip hep bana sen ailemi sevmiyorsun istemiyorsun ailemi küçük görüyorsun dedi, öyle bişey yoktu ama sürekli bana bu baskıyı yapınca psikolojik olarak geri çekildim, tartışmalarımız başladı, görümce sürekli eşimi aramaları sürekli yanımda seni çok özledim çok seviyorum mesajları atmaları, fesat a hareketleri beni kızdırıyordu, eşim her tartışmamızı gidip ailesine anlatıyordu, bir gün sonrası ya annesi ya babası ya ablası beni arayıp yada eve gelip sen neden böyle diyorsun diyorlardı, hep beni yargılıyorlar, eşime yalvardım anlatma dedim anlattı, ben aileme hiç bir şey anlatmıyorum, sonra onlar ailemi aradı gelin kızınızı alın diye, nitekim babam da gelip beni aldı, çok özlüyorum çok mutsuzum, arada daha yaşanan söylenen çok şey var, uzun olur diye yazamıyorum, yardım edin destek olun akıl verin, 1 hafta oldu ve hiç ses seda yok,
Merhaba, nasıl başlayacağımı bilemiyorum, ama sayfanızda konularınsürekli okuyorum ve birbirinize destek olmanız benim hoşuma gitti, bana destek olun ve yardım edin, 14 aylık evliyim eşim ile yaklaşık 4 senelik Bi geçmişimiz var eşim benden 6 yaş küçük ama ben küçük durduğum için görüntü olarak hiç sorun yaşamadık, ben evin tek kızıyım o da tek oğlu, eşim aslen Doğulu ve onlarda hep iç içe olmak var ve ben yapısal olarak mesafeli biriyim ama eşimin ailesine geldiklerinde hep hürmet saygı gösterdim, eşimin ailesi benden hep fazlasını bekledi bunu da sürekli eşime söylediler, eşimde gelip hep bana sen ailemi sevmiyorsun istemiyorsun ailemi küçük görüyorsun dedi, öyle bişey yoktu ama sürekli bana bu baskıyı yapınca psikolojik olarak geri çekildim, tartışmalarımız başladı, görümce sürekli eşimi aramaları sürekli yanımda seni çok özledim çok seviyorum mesajları atmaları, fesat a hareketleri beni kızdırıyordu, eşim her tartışmamızı gidip ailesine anlatıyordu, bir gün sonrası ya annesi ya babası ya ablası beni arayıp yada eve gelip sen neden böyle diyorsun diyorlardı, hep beni yargılıyorlar, eşime yalvardım anlatma dedim anlattı, ben aileme hiç bir şey anlatmıyorum, sonra onlar ailemi aradı gelin kızınızı alın diye, nitekim babam da gelip beni aldı, çok özlüyorum çok mutsuzum, arada daha yaşanan söylenen çok şey var, uzun olur diye yazamıyorum, yardım edin destek olun akıl verin, 1 hafta oldu ve hiç ses seda yok,
Siz de bir şey almadan çıkıp geldiniz mi? Kamyon tutar, o eve aldığım çöp kovasına kadar götürürdüm. Neden bu kadar pasifsiniz? Sizin bir kişiliğiniz yok mu ki bu adamı özlüyorsunuzBen sanmıyorum, eşim ben mağdur olmam için çok uğraştı, evden ayrılmak istediğimde bana hem git bu evden hem hiç bişey alma dedi, onun pişman olacağını sanmam, ama unuttuğu bişey vardı, ailemin sonuna kadar bana sahip çıkması
yok maalesef
Merhaba, özlediğim şeyin ne olduğunu bilmiyorum, ben o ebi yapabilmek kendi istediğim gibi dekor edebilmek için 6nsenelikmişimden ayrılıpntazminatımı aldım, eve bişeyler yaptım, o evin herşeyi de benim emeğim vardı, çok yeniyi alışmıştım, haketmediğim için özlüyorumSiz de bir şey almadan çıkıp geldiniz mi? Kamyon tutar, o eve aldığım çöp kovasına kadar götürürdüm. Neden bu kadar pasifsiniz? Sizin bir kişiliğiniz yok mu ki bu adamı özlüyorsunuz
Belki dediğiniz doğrudur, psikiyatri drm da aynı şeyleri söyledi, umutsuzluğa kapılma korkma kızım, güzelsin çalışıyorsun, hiç bir şeyden korkma dedi, benim korkum 5 yıla yakın hep beraberdik herşeyi birlikte yaptık, Bi ailesi yüzünden aldatma VS olmadan bu noktalara gelmemiz, yalnız kalma korkusuAz cok söyle diyor: "Seni daha önce hislerini/psikolojini dagatan/yok eden bir ilişkiyi romantize edip özlemek bir travma bağlılığıdir, sevgi belirtisi değil"
Pardon da kocan koca degilmişki .cok uzuldum durumuna ama seni seven ,olgun, evliligi kaldırabilen,eş olmayi bilen biri olsaydi kocan bu durum yasanmazdi
Ne demek her seyi aileye yetstrmek ya 4 duvar arasını anlatmak ne demek. elbet gelecek ayağına sakin taviz verme . Ha gelmezsede dua et boyle adamdan cocugum olmadi diye. Lokma felan dagttr
görümce sürekli eşimi aramaları sürekli yanımda seni çok özledim çok seviyorum mesajları atmaları, fesat a hareketleri beni kızdırıyordu,
Belki dediğiniz doğrudur, psikiyatri drm da aynı şeyleri söyledi, umutsuzluğa kapılma korkma kızım, güzelsin çalışıyorsun, hiç bir şeyden korkma dedi, benim korkum 5 yıla yakın hep beraberdik herşeyi birlikte yaptık, Bi ailesi yüzünden aldatma VS olmadan bu noktalara gelmemiz, yalnız kalma korkusu
neden mağdur olmanı istiyor peki?Ona tıpış tıpış gel çaresiz kal diyeBen sanmıyorum, eşim ben mağdur olmam için çok uğraştı, evden ayrılmak istediğimde bana hem git bu evden hem hiç bişey alma dedi, onun pişman olacağını sanmam, ama unuttuğu bişey vardı, ailemin sonuna kadar bana sahip çıkması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?