- 14 Ekim 2016
- 7.046
- 47.494
- Konu Sahibi maydanozca06
Anneanneyi ne yapacaksın babaanne gelsin lafına "politik, normal" vb diyen arkadaşlar olaya tarafsız bakamıyor.
Bu cümle politik ya da normal değil.
Anneannesini isteyen çocuğa anneanneyi ne yapacaksın demek, bal gibi art niyet barındıran bir eylem
Art niyetli cümleye de art niyetli bir cevap gelmiş.
Ay haklısın hayatim anneanneyi ne yapacak bence de babaannesi gelsin mi demeliydi konu sahibi. Hayret ya.
Burdaki herkesin konu sahiplerini suçlayıcı tavrından çok sıkıldım.
Kesinlikle adil yorumlar yapılmıyor. Herkes eşinden çok çekiniyor sanırım. Ben eşime anneme kurban ol desem güler geçer.
Ya da o bana dese üstünde bile durmam. Kurban olmuyor çünkü sonunda kimse
Sevgili konu sahibi. Sanırım eşinizin ailesi ile ilgili travmalariniz var.
Sizin yerinizde olsam görüşmeleri minumuma indirirdim
Madem başka yere taşınmış yeni bir başlangıç yapmışsınız. Eskileri eski yerde bırakın.
Eşiniz ile konuşun. Çocuğa anneanneyi napacaksin minvalinde şeyler söylemesin
Bu çocugun hem anneannsi hem de babaannesi var.
Tarafların bu şekilde konusmasi çocuğu üzer.
Kişisel sorunlari çocuklara bu şekilde aktarmayalım. Bunu alışkanlık haline getirmeyelim.
Bırakalım çocuklar anneanne babaanne ve dedelerini sevsinler . Çocuk ruhuna bu sevgiler gercekten iyi geliyor. Anne babalar olarak çocuklara yapilacak en iyi şey onların bu sevgilerini örselememektir.
Bu cümle politik ya da normal değil.
Anneannesini isteyen çocuğa anneanneyi ne yapacaksın demek, bal gibi art niyet barındıran bir eylem
Art niyetli cümleye de art niyetli bir cevap gelmiş.
Ay haklısın hayatim anneanneyi ne yapacak bence de babaannesi gelsin mi demeliydi konu sahibi. Hayret ya.
Burdaki herkesin konu sahiplerini suçlayıcı tavrından çok sıkıldım.
Kesinlikle adil yorumlar yapılmıyor. Herkes eşinden çok çekiniyor sanırım. Ben eşime anneme kurban ol desem güler geçer.
Ya da o bana dese üstünde bile durmam. Kurban olmuyor çünkü sonunda kimse
Sevgili konu sahibi. Sanırım eşinizin ailesi ile ilgili travmalariniz var.
Sizin yerinizde olsam görüşmeleri minumuma indirirdim
Madem başka yere taşınmış yeni bir başlangıç yapmışsınız. Eskileri eski yerde bırakın.
Eşiniz ile konuşun. Çocuğa anneanneyi napacaksin minvalinde şeyler söylemesin
Bu çocugun hem anneannsi hem de babaannesi var.
Tarafların bu şekilde konusmasi çocuğu üzer.
Kişisel sorunlari çocuklara bu şekilde aktarmayalım. Bunu alışkanlık haline getirmeyelim.
Bırakalım çocuklar anneanne babaanne ve dedelerini sevsinler . Çocuk ruhuna bu sevgiler gercekten iyi geliyor. Anne babalar olarak çocuklara yapilacak en iyi şey onların bu sevgilerini örselememektir.