- 15 Haziran 2016
- 7.701
- 20.397
- 38
- Konu Sahibi maydanozca06
Onlar dedi diye şizofren mi oldunuz?Aslınfa biz çok severek evlendik , güzel bir hayatımız vardı. Maddi olarak , manevi olarak. Ama düğün arifesi ve düğünde bile tartışma çıkarttı ailesi , ailesi derken (annesi teyzesi o kardeş olacak kadın ve kuzeni) anneme karşı türlü fitnelikler peşindeydiler. Arrdı sırası kesilmeyen, iftiralar ve yalanlar. Yakalandığım kronik rahatsızlık 23 yaşında yakalandım. Ardından saçımda 50ye yakın beyaz. Vs vs. Ben de kinciyim susmadım. Ailen şöyle ailen böyle ailen de ailen. Hatta kendisini başka şehre bile getirttim tayin istettim yani. Her neyse. Ama aile konularını aşamadık. Kendisi şöyle diyor sana bi şey mi söylüyorlar cevabını ver e peki bu annen bu kardeşin bana şizofren diyorlar diyorum birebir şahit olmadığı için bi şey diyemiyormuş
Yaw benim öz be öz annem benim deli olduğumu söylüyor herkese, şimdi ben deli mi oldum? Ne yapayım boğayımmı anamı?
Sizin anneniz sizin için çok kıymetli olabilir ama benim için normal bir insan mesela, size çok kıymetli diye herkes pamuklara sarmaz bunu kabullenin