- 15 Haziran 2016
- 7.707
- 20.419
- 38
-
- Konu Sahibi maydanozca06
Onlar dedi diye şizofren mi oldunuz?Aslınfa biz çok severek evlendik , güzel bir hayatımız vardı. Maddi olarak , manevi olarak. Ama düğün arifesi ve düğünde bile tartışma çıkarttı ailesi , ailesi derken (annesi teyzesi o kardeş olacak kadın ve kuzeni) anneme karşı türlü fitnelikler peşindeydiler. Arrdı sırası kesilmeyen, iftiralar ve yalanlar. Yakalandığım kronik rahatsızlık 23 yaşında yakalandım. Ardından saçımda 50ye yakın beyaz. Vs vs. Ben de kinciyim susmadım. Ailen şöyle ailen böyle ailen de ailen. Hatta kendisini başka şehre bile getirttim tayin istettim yani. Her neyse. Ama aile konularını aşamadık. Kendisi şöyle diyor sana bi şey mi söylüyorlar cevabını ver e peki bu annen bu kardeşin bana şizofren diyorlar diyorum birebir şahit olmadığı için bi şey diyemiyormuş
Benim annem babam bizde kalıyor bir süredir, eşim gün içinde banyo da yapıyor gidip başka odada uyuyor da akşam arkadaşlarıyla dışarıda da vakit geçiriyor hatta onları bırakıp tatile çıktıkEvde sizin aileniz misafirken banyo yapılır mı mesela ya da gidip uyunur mu diğer odada
Neden yapılmasın ki nesi yanlış bunun, işten gelmiştir bir rahatlatmak ister, yorulmustur uzanmak ister yani. Aileniz var diye emir askeri gibi hazır olda mı dursun.Evde sizin aileniz misafirken banyo yapılır mı mesela ya da gidip uyunur mu diğer odada
Sizde yangına körükle gitmeyin lütfen..Evde sizin aileniz misafirken banyo yapılır mı mesela ya da gidip uyunur mu diğer odada
3 göz ev dar geliyor ikinize şimdi, böyle daha iyi galiba.Aslında bitmesine üzülmüyorum ben sonraki evredeki depresyonu yaşamak istemiyorum. Hani beni arayıp tehditler vs edeceklerdir muhtemelen o saçmalıkları yaşamak istemiyorum o yüzden de hep o eşikten dönüyorum
Adam nefes de almasın bari aileniz evdeyken.Evde sizin aileniz misafirken banyo yapılır mı mesela ya da gidip uyunur mu diğer odada
İfade tarzınız yanlış olmuş büyütecek boşanmaya karar gidecek bir neden yok bence eğer anlamadığıniz başka şeyler varsa bilememAslında dört beş senedir bitmeyen olaylar yaşlarımızın 20lerin ortası vs... Dört senelik evlilik defalarca boşanmanın eşiğinden dönmek ve bugünün konusu : bi anda kızım anneannem gelsin dedi , eşimde mizah amaçlı ama kalbini biliyorum mizah değil anneanneyi ne yapacaksın babanne gelsin dedi (babanne olacak kadının da çocuğuma bir mama yedirmişliği bile yok) her neyse , ben de sen anneme kurban ol dedim (annem beni büyüten, evlat edinen) sonra böyle iğrenç hitabıyla annene ne kurban olacakmışım dedi. Söylenmeye başladım. Çünkü annemin babamın ona bişeyi yok ama onun ailesinin zamanında bana çok oldu. Özellikle de o kardeşiyle asla geçinemiyoruz. Neyse ki uzaktayız ama buna rağmen aile konuları bitmedi. Boşanmaya geldi konu tekrar. Ne yapacağım bilmiyorum.
Haklısınız. Benim eşim de aileme değer vermez. Annem konusu açılınca ona kinleniyorum.Bilmiyorum sanırım anneme değer vermemesinden dolayı hani hiç bi suçları olmamasına rağmen o sebeple içimde derin bi kin var
Çok haklısınız yapılmamalı şimdi 5 gün kalacaklarsa 5 gün pislikten kokması gerekir bir insanın saygı budurEvde sizin aileniz misafirken banyo yapılır mı mesela ya da gidip uyunur mu diğer odada
Eşiniz mi bu tip şeylere tepki gösteriyor ne demek istediniz anlaşılmıyor?Evde sizin aileniz misafirken banyo yapılır mı mesela ya da gidip uyunur mu diğer odada
Aslında bitmesine üzülmüyorum ben sonraki evredeki depresyonu yaşamak istemiyorum. Hani beni arayıp tehditler vs edeceklerdir muhtemelen o saçmalıkları yaşamak istemiyorum o yüzden de hep o eşikten dönüyorum
Hiç inancım kalmadı desemBari kıymetimiz bilinse ama nerde gerçekten mutlu evlilik var mı çok merak ediyorum
Evet bu söylediğinize katılıyorum 5 senelik birikim de böyle oldum insan durduğu yerde olmuyor kiDugunde yer kavgasi mi. Aman allahim.. ustelik baska birinin mutsuzlugundan da mutlu oluyosunuz.
Sizin bence psikolojik yardima ihtiyaciniz var.
Alakası yok canım bir akşam oturmaya geliyor ailem inadına yapıyor kocamı ben senden daha iyi tanıyorum adam baştan beri böyleydi yani iki kere de evden kovdu adamları senin kadar ben de anlarım böyle olmasaBenim annem babam bizde kalıyor bir süredir, eşim gün içinde banyo da yapıyor gidip başka odada uyuyor da akşam arkadaşlarıyla dışarıda da vakit geçiriyor hatta onları bırakıp tatile çıktık
Ne var ki bunda?
Adam kendi ailesi gibi görüyor demekki
Durum öyle değil ama maalesef işte kalmaya gelmiyorlar bir akşam oturmaya geldiklerinde bilerek yapılıyor bu hareket sizin bu konuda tuzunuz kuru demek ki anlatılanı anlayamıyorsunuz adam evden bile kovdu ailemi bilmeden yazmayın lütfen daha fazlaÇok haklısınız yapılmamalı şimdi 5 gün kalacaklarsa 5 gün pislikten kokması gerekir bir insanın saygı budur
İşten geldi adam çok yorgun tövbe asla uyuyamaz
yüzüne nöbetleşe su atarız biz
Bilmediğiniz çok olaylar var böyle konuşursunuz tabi adam evden kovdu ailemi yardıma geldikleri halde sinir bozucu yorumlarınızı kendinize saklayın lütfenAdam nefes de almasın bari aileniz evdeyken.
Ne kadar saçma yorum bu ya adam evden bile kovdu durduk yerde ailemi babama yardıma geldiği halde hakaret etti utanmadan, aklınızca alaycı yazarak rencide ediyorsunuz ben size değil konuyu açan arkadaşa yazdım bunları zaten daha beteri var demek için ok??Adam nefes de almasın bari aileniz evdeyken.
Hayır eşim akşam oturmaya gelen aileme böyle davrandı bilerek yapıyor burdaki diğer arkadaşlar da kafasına göre yorum atıyor daha çok şeyler var ama ben o kadarını yazmadım yani yaşayan bilirEşiniz mi bu tip şeylere tepki gösteriyor ne demek istediniz anlaşılmıyor?