Evden gideceğim galiba

E parasını istedi annem de git evden dedi sonra gelirsin erkek arkadaşımın yanına gidiyorum pazartesi
Yani gidin nereye gidecekseniz de.. Yaşlı insan yani bu herşeyi isteyebilir. Böyle mi karşılık veriliyo? Alttan alırsın, şakaya vurursun, çok sinirliysen susar gidersin başka tarafa. Bu yapılan çok ayıp yani.

Benim oğlum anneme şu lafları kursun varya komaya sokarım.
Duymayın görmeyin çok mu zor? Yaşlı kadın. Azıcık alttan alın, burnunuz bu kadar yukarda olmasın çok pis indirirler. Ay sinir oldum!

edepsizliğin adı ben buyum karışılmasını istemiyorum olmuş..
gideceği yerde de sevgilisinin başına rakı balık çarpmasını bekliyoruz..

edepsizliğin adı ben buyum karışılmasını istemiyorum olmuş..
gideceği yerde de sevgilisin başına rakı balık çarpmasını bekliyoruz..
Olur mu canım sevgili her şeye karışır, o sevgili, kutsal, 6 yıldır birlikteler!
Anneannesi Allah bilir ne çekiyor bundan, zavallı kadın.

Biz ne yapalım o zaman? Neden konu açtın ki? Ayıp.

Şu yazıyı anlayıp yorum yapanlara çok şaşırdım. 9 senedir üyeyim, hala noktalama işareti olmadan yazılan konuları çözme yeteneği kazanamadım.
Elbiseyi annesine mi almış da anneannesi konu sahibine kızmış, yoksa elbiseyi kendine almış da anneanne konu sahibinin annesine mi kızmış?
Konu sahibi anneannenin yüzüne bir şey mi çarpmış, çarpmışsa ne çarpmış? Elbiseyi mi çarpmış, para mı çarpmış, yoksa "konuyu çarpıtma" falan mı demiş?
Yediği yemeğin parası anneanneden isteniyorsa alınan elbisenin parasına o paradan katkı oluyor mu?
Anneanne yediği yemeğe para verdiği için mi kızıyor, yoksa çok para harcanıyor diye mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…