- 9 Mayıs 2018
- 399
- 329
- 18
- 32
- Konu Sahibi Yinebirben
-
Bipolarim ben gidiyorum zatenEvden gidin tabiki ama bence bir psikoloğa gidin.Zira durumunuz vahim
NereyeSen git
Yani gidin nereye gidecekseniz de.. Yaşlı insan yani bu herşeyi isteyebilir. Böyle mi karşılık veriliyo? Alttan alırsın, şakaya vurursun, çok sinirliysen susar gidersin başka tarafa. Bu yapılan çok ayıp yani.E parasını istedi annem de git evden dedi sonra gelirsin erkek arkadaşımın yanına gidiyorum pazartesi
Anneannenin seni görmeyeceği, kadının huzura kavuşacağı bi yere git.Nereye
Git uzayda yaşa o zaman. Evladım hasta mısınız? Sevgiliniz her haltınıza karışır ona laf edemezsiniz ama değil mi?Herkesin bir huyu var bana karisilmasini istemiyorum sadece
Benim oğlum anneme şu lafları kursun varya komaya sokarım.
Duymayın görmeyin çok mu zor? Yaşlı kadın. Azıcık alttan alın, burnunuz bu kadar yukarda olmasın çok pis indirirler. Ay sinir oldum!
Olur mu canım sevgili her şeye karışır, o sevgili, kutsal, 6 yıldır birlikteler!edepsizliğin adı ben buyum karışılmasını istemiyorum olmuş..
gideceği yerde de sevgilisin başına rakı balık çarpmasını bekliyoruz..
Kendisi yaslaninca onun yüzüne sadece para carpmakla yetinmezler ama daha fazlasını yaşar.edepsizliğin adı ben buyum karışılmasını istemiyorum olmuş..
gideceği yerde de sevgilisinin başına rakı balık çarpmasını bekliyoruz..
Biz ne yapalım o zaman? Neden konu açtın ki? Ayıp.Kimsenin bana karışmasını istemiyorum gayet açık bir cümle ben bıktım artık disari çıkmamıza karışır giyimimize karışır sevgilime karışır benim hayatıma kimse karışamaz azarlamaktan bıktım karışmaktan bikmadi
Annemle büyük kavga ettik yine anneannem yüzünden elbise aldım anneme kızdı neymiş bu kadar elbise alınır miymiş benim paramı geri verin dedi ben de yüzüne carpitma anneannemin annem ikimizin arasında kaldı bu arada yemek yese parasını istiyorum o da anneme kızıyor ya sanki onun parasını harcıyorum evden gitsin istiyorumya ben gideceğim ya da o gidecek bana kimse ağzını açıp tek kelime edemez böyle alıştım ben degisimem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?