• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden gideceğim galiba

Yapısı o demek ki, sizin de çok saygısız olduğunuzu düşünüyorum şu an. Kaldı ki yaşlılar bir parça huysuz olurlar her zaman

“Azarlamaktan bıktım” nedir yahu! Sanki o sizin torununuz, siz anneannesiniz

Yaşınız kaç bilmiyorum fakat asi ergenler gibi davranmaktan vazgeçmelisiniz
Sinirlerim bozuldu

Ayrıca sevgiliniz “alkol almanıza” karışınca ses etmiyorsunuz? O zaman niye “bana kimse karışamağğğzz” demiyorsunuz?
Bana kimse karışamazlar aileye sokuyor cunku.Koca sevgili karışınca ağızlarını açmazlar aileye iste boyle.

Bir an önce evlen de senin gibi çocukların ve torunların olsun insallah ..hiç sevmem böyle konuşmayı ama sen hak ediyorsun . Beğenmiyorsan evini ayır ,senin yüzünden yaşlı kadın evsiz kalmasın .
Ama siz hanımefendiye değil dünyaya beddua ediyorsunuz resmen :D

Kimsenin bana karışmasını istemiyorum gayet açık bir cümle ben bıktım artık disari çıkmamıza karışır giyimimize karışır sevgilime karışır benim hayatıma kimse karışamaz azarlamaktan bıktım karışmaktan bikmadi
Kimse karışamaz derken sevgiliyi ayıralım bence
Sevgilin dışarı çıkma dese kendine uygun dizi ararsın :kahve:

'bir sebepten ananemle birlikte yaşıyoruz, ama o kadar huysuz ki dayanamıyorum. Ben 25 yaşındayım ve inanın ki bu güne gelmemde bir katkısı olmamıştır, kendi başımın çaresine baktım hep . Ama özellikle son zamanlarda öyle tavırları var ki...
Bugün anneme hediye almak istedim, güzel bir elbise seçtim . Hediye verilir,sarilinir falan ya, klasik. Ben boyle anlarin hayalini kurarken Ananem bağırmaya başladı 'yoktan yere para harcıyorsunuz,benim maaşımi alıp çul çaput my aliyorsunuz' falan, bir dolu çirkin şey söyledi.
Bu arada ben bipolar hastasıyım ve psikolojik tedavi oluyorum. O nedenle böyle zamanlarda kendimi frenleyemiyorum. O hakaretlerin dozunu arttirinca ben de ona kötü sözler söyledim ve o sinirle cebimdeki tüm parayı ona fırlatıp odama gittim.
Şu an evde gerginlik hakim... Maalesef çoğu zamanımız böyle geçiyor. Bu böyle devam etmez, her gün hirgur içinde yaşamak istemiyorum. Kendi evime mi çıksam KK kadınları? Ne önerirsiniz?'

Konunuzu bu şekilde yazsanız inanın bir sürü destekleyici ve yol gosterici yorum alırdiniz. Belki normal hayatta da hep kendinizi düzgün ifade edememekten ve ofkenizden kaybediyorsunuzdur

Pardon da cok merak ediyorum nerenin agasisiniz acaba... yok yani sunu bir idrak edin senin o anneanne diye begenmedigin insan olmasaydi senin embriyon bile su dunyada olmazdi.. anneanene yasam borclusun baby...

Ha birde ergen tavirlar sergilemenin anlami yok o bir "YAŞLI KADIN"... yaslilar hassas olur ama sizin anlayabileceginizi empati yapabileceginizi dusunmuyorum.

Ama en cokta arada kalan "ANNENIZE UZULUYORUM"

'bir sebepten ananemle birlikte yaşıyoruz, ama o kadar huysuz ki dayanamıyorum. Ben 25 yaşındayım ve inanın ki bu güne gelmemde bir katkısı olmamıştır, kendi başımın çaresine baktım hep . Ama özellikle son zamanlarda öyle tavırları var ki...
Bugün anneme hediye almak istedim, güzel bir elbise seçtim . Hediye verilir,sarilinir falan ya, klasik. Ben boyle anlarin hayalini kurarken Ananem bağırmaya başladı 'yoktan yere para harcıyorsunuz,benim maaşımi alıp çul çaput my aliyorsunuz' falan, bir dolu çirkin şey söyledi.
Bu arada ben bipolar hastasıyım ve psikolojik tedavi oluyorum. O nedenle böyle zamanlarda kendimi frenleyemiyorum. O hakaretlerin dozunu arttirinca ben de ona kötü sözler söyledim ve o sinirle cebimdeki tüm parayı ona fırlatıp odama gittim.
Şu an evde gerginlik hakim... Maalesef çoğu zamanımız böyle geçiyor. Bu böyle devam etmez, her gün hirgur içinde yaşamak istemiyorum. Kendi evime mi çıksam KK kadınları? Ne önerirsiniz?'

Konunuzu bu şekilde yazsanız inanın bir sürü destekleyici ve yol gosterici yorum alırdiniz. Belki normal hayatta da hep kendinizi düzgün ifade edememekten ve ofkenizden kaybediyorsunuzdur
Ay yeminle su konuyu bu sekilde okumak nekadf farkli oluyor.. insan iste birazda konusma yetenegini gelistirmesi lazimmis demekki. Bencede fazla ofkeden kaybediyor konu sahibi. Ben gerildim

Annemle büyük kavga ettik yine anneannem yüzünden elbise aldım anneme kızdı neymiş bu kadar elbise alınır miymiş benim paramı geri verin dedi ben de yüzüne carpitma anneannemin annem ikimizin arasında kaldı bu arada yemek yese parasını istiyorum o da anneme kızıyor ya sanki onun parasını harcıyorum evden gitsin istiyorumya ben gideceğim ya da o gidecek bana kimse ağzını açıp tek kelime edemez böyle alıştım ben degisimem

50 yıl önce öyleydi şimdi böyle diye sizi karşılaştırma içine alamaz mı? Alabilir. Sizden kaç yaş büyük haklı / haksız olsanız dahi saygı çerçevesinde olmalı. Söylemler biraz ağır gibi. Belli bir yaştan sonra insanoğlu huysuz olur ki o yaşları görürsek biz de öyle olacağız emin olun. 50 sene sonraki ortama ayak uyduracağımı düşünmüyorum.

Annemle büyük kavga ettik yine anneannem yüzünden elbise aldım anneme kızdı neymiş bu kadar elbise alınır miymiş benim paramı geri verin dedi ben de yüzüne carpitma anneannemin annem ikimizin arasında kaldı bu arada yemek yese parasını istiyorum o da anneme kızıyor ya sanki onun parasını harcıyorum evden gitsin istiyorumya ben gideceğim ya da o gidecek bana kimse ağzını açıp tek kelime edemez böyle alıştım ben degisimem
'Yemek yese parası istiyorum' bu ne kadar kötü birşey ya.Yaşlı kadına böyle davrandıgın için iki yakan biraraya gelmez m.etme.Ben annenin yerinde olsam annemi gondericegime senı gonderirim annelerin hakkı ödenmez.yazık cok yazık

Konu başlığınızı istikrarlı bir şekilde gerçekleştirmeniz sağlıklı olacaktır.

Yaş kaç ,Degisemem demissiniz ,hayat öyle bir değistirir ki adamı şaşar kalırsınız .Bi evlenin el icine karışın,tuz torbası gecsin boynunuza ana bu benmiyim canım anam deme ihtimaliniz yüzde bi milyon .

Siz de bir gün yaslanacaksiniz. Aklınızda olsun derim. Bu tur konularda genelde ettiğini buluyor insanlar.

Kendine karisilmasini istemiyorsan kendi parani kazan harca karismasin yaslilara saygisiz lik yapanlara gıcık oluyorum birgün başına gelince hatırlarsın yaptiklarini

Back