'bir sebepten ananemle birlikte yaşıyoruz, ama o kadar huysuz ki dayanamıyorum. Ben 25 yaşındayım ve inanın ki bu güne gelmemde bir katkısı olmamıştır, kendi başımın çaresine baktım hep . Ama özellikle son zamanlarda öyle tavırları var ki...
Bugün anneme hediye almak istedim, güzel bir elbise seçtim . Hediye verilir,sarilinir falan ya, klasik. Ben boyle anlarin hayalini kurarken Ananem bağırmaya başladı 'yoktan yere para harcıyorsunuz,benim maaşımi alıp çul çaput my aliyorsunuz' falan, bir dolu çirkin şey söyledi.
Bu arada ben bipolar hastasıyım ve psikolojik tedavi oluyorum. O nedenle böyle zamanlarda kendimi frenleyemiyorum. O hakaretlerin dozunu arttirinca ben de ona kötü sözler söyledim ve o sinirle cebimdeki tüm parayı ona fırlatıp odama gittim.
Şu an evde gerginlik hakim... Maalesef çoğu zamanımız böyle geçiyor. Bu böyle devam etmez, her gün hirgur içinde yaşamak istemiyorum. Kendi evime mi çıksam KK kadınları? Ne önerirsiniz?'
Konunuzu bu şekilde yazsanız inanın bir sürü destekleyici ve yol gosterici yorum alırdiniz. Belki normal hayatta da hep kendinizi düzgün ifade edememekten ve ofkenizden kaybediyorsunuzdur