Evden gideceğim galiba

Beddua etmeyın der resulü ekrem efendımz sav. Beddua öyledır ki arsa kadar uzanır orda bir süre asılı kalır eğer edilene ulaşmaz ise yani beddua edilen kişi bedduayı hak etmiyor ise gider sahibine.(beddua edene) dolanır Allah muhafaza
Rabbim şafi İsmi ılen şifa ihsan etsin inşaaAllah Rabbim ferdun hayyun kayyumun hakemun adlun isimleri ılen doğru yolda olan veli vasi kullarından eylesin amin.
Bir anlık öfke ılen yazılmış bir paylaşım sonradan bıpolar hastası yani manik atak hastalıgınız olduğunu yazmışsınız -yengenc- bacımın yazdığı uslubu okuyunca empati yapınca sizi Allah için anladım bende çok sinirlenince yazarak rahatlamak için bir konu açmıştım beni anlamamışlardı burda herkes edebiyat öğretmeni değil evet ama sinirlenince de yazmakla kendimizi anlatamayız ki ancak yazarak rahatlarız :)
üslup edep bazen yazarak anlaşılmıyor :) yazmak rahatlamanıza vesile oldu ise adınıza sevindim inşaAllah hastalıgınızın farkında yasayıp cevrenızdekılerı uzmezsınjz uzduklerınızdende özür dılemenız çok ince ve sevgi dolu bir yaklaşım :) maşaAllah sıze Rabbim hepımızı afv etsin kul hakkından korusun
Bence o güzel anneannenız inanın sizi çok seviyor çok seviyor ama herseyınıze karışıyor değil mi inanın burdaki yaşlılarda öyle hem düşünürsek Yaşlıkta bir nevi hastalıktır hem ıradelerı kısıtlanıyor hem yaşam şekilleri düşünsenize yanlarında bir yakın sizler varsınız nazları size geçiyordur torun olarak lakin bizimde anne babamızı buyumelerıne vesile olan buyuklerımıze saygısızlık yapmaya hakkımız yok o yaslılıgının farkında değil ama sen hastalığının farkındasın ondan öyle durumlarda hemen oda değiştir elini yüzünü yıka ve onların sana karısacagını hissettiğin an hemen ortam değiştir ki kimse kimseyi kırmasın üzmesin yoksa bu dünyanın üstü varsa altıda var Allah muhafaza hesap zamanı hesap vermek daha zor
Ve sizi anlıyorum benimde 17 yaşında iken kıyafetim yoktu ve kilo aldığımdan pantalonum çok dar gelmişti ve eskıdıgınden yırtık yerleri vardı ve benim sinirlenip kıyafetlerimi kesme luksumde yoktu bana ailem dar ve yırtık pantolon gıydıgımden dolayı kızmıslardı ve yeni kıyafet alın demeyı düşünmezdim bile çünkü onların benim üzerlerinde hakkı coktu öyle sıkıntılı günler geçirdik ama ne hıkmettır kı şimdi ise yırtık pantolonlar moda ve kimse kimseye dar yırtık pantalondan dolayı kızmıyor :)) elhamdülillah bugunumuze artık gani gani kıyafet verdi Rabbim :) yani iki darlıgın arkası bir ferahlıktır iyi günlerde gelecektir
Sende sabret bacım kıyafetlerini yırtarak isyan ederek ancak kendine zarar verirsin ki bazı seylerı yaşamışsın zaten ve hastalıkla sınanıyorsun bak boylece kendini uzmekle kalmazsın hastalığın artar elin kolun tutmaz hale gelirsen daha kötü bir yaşam şeklini ailene sevdiklerine yaşatmak zorunda kalırsın bir tanıdığımdan biliyorum Allah muhafaza
Dünyada herkesin bir kufuvu vardır inşaAllah evlenince de sevdiğin kişi ılen anlasırsın sevdiğinin sana dokunmamasına çok sevindim gerçekten seven erkek budur Rabbim haramlardan korusun tüm kızlarımızı genclerımızı inşaAllah
Birde hastalığınız boş geçilecek bir hastalık değil ılaclarınıza dikkat edin evinizde kuran okuyun dinleyin ki eviniz bereketlensin vesileyle hastalığınıza çözüm yolları açılsın inşaAllah
hastalıklar günahlara kefarettır der bedıuzzeman hz. InsaAllah daha büyük günahlardan Rabbim bizleri korusun tevbe eden kullarından eylesin biraz uzun yazdım hakkını helal eyle emi :)
Selam dua ılen hayrlı nurlu geceler

Birde farkındamısınız kızlar eskiden bukadar çok hastalık yoktu bir unlude ms hastasıydı sağlıklı beslenerek vesileyle kurtuldu inşaAllah Rabbim hastalığınıza safi ismi ılen şifa ihsan etsin size nacizane tavsiyen ms hastalığı için hem şifa ayetlerının okunması hem suya okunup o suyun içilmesi hemde 70 peygamber duası olan doğal kestane balıyla birlikte bir tutam çörek otunu 41 gün boyunca aç karnına bir tatlı kaşığı yemenızdır bolca para yatırdıgınız tüm ilaçlardan daha etkili ve kısa bir yöntemdir vücut metabolizması düzelir birde yedıgınız tuzu doğal tuz olarak tüketin biz çok faydasını gördük inşaAllah sizde faydasını görürsünüz burdaki tek ıstınad sıfanın Allah cc dan geldiğini düşünerek bilerek gayretle yapıp istemek O ol dedımı oluyor :) dua ılen vesselam :*

Bence yanlız yaşamanız en doğrusu, herkes için. Zaten bu gidişle yanlız kalacaksınız. Ne demek istediğimi zamanla anlarsınız.

Noldu sevgilinde misin şu an?

Anneanneniz Alzheimer olabilir yalnız. Benim anneannem normalde çok aklı başında davranırdı ama bazen anenme derdiki kızını başka kızlarla ö.şürken gördüm. başka erkeklerle geziyor. Annemi ablası sanırdı bazen. yani yaşlı insanın kusuruna bakılmaz. Hastalık çoğu zaman gizli ilerler anlamazsınız. Sabretmek çok sevaptır. Kendimizde yaşlanınca nasıl olacağımızı bilmiyoruz. Lütfen böyle yapmayın..

Sen de az değilsin ama bazı yaşlılar da ayarı kaçırıyorlar
Bence de evden git
Yaşlı kadını evden atacak hali yok annenin
Sen başka eve çık

Ne kadar saygısızsınız o hem.yaşlı hem anneanneniz mübarek gün utanmıyor musunuz gitsin istemiyorum demeye siz gidin o zaman kadının parasını çatır çatır yiyip alışveriş yapıyorsunuz laf deyince de trip atıyorsunuz o zaman çalışın kendi.paranızı kazanın ama işinize gelmiyor hazır para tatlı herhalde. Yazık yarın birgün annenizi de istemezsiniz koca insansınız önce onun parasıyla geçinmeyin o kadında size uymak zorunda değil sorumsuz başına buyruk bir toruna tabi.laf söyler

Herkesin bir huyu var bana karisilmasini istemiyorum sadece

Ozaman cikar gidersin. Kendi parani kazanir, kendi evinde oturursun kimse karismaz.
Annnenin harcligiyla, toplu yasanilan bir evde kaliyorken neyin atarini yapiyorsun sen? Kimse karisamazmis. Icki ic, sevgili yap gez kimse sana bisey demesin para verip sussusnlar. Oldu yavrum...

Anneannenizin davranış tarzı bir kenara ama siz çok terbiyesizce davranıyorsunuz. Biri sizin annenize bu şekilde davransa ne hissedersiniz? Işte anneniz de tam olarak öyle hissediyor. Unutmayın o kadın sizin annenizi doğurdu ve büyüttü.

Sen gibi torunum olacak var yaa
Neyse evladım sen çık git sevgiline zaten bu pabuç dille 1 hafta bile barınamazsın orada da...
Sizi kimse çekmez.
Rahmetli anneannem hayatta olaydı da gidip minnoş yanaklarını öpeyseydim keşke, şu çirkin tavrınız cidden icimde bir öfke kabarttı.

Bir de yazım kurallarına birazcık dikkat etseniz.. Paragraf yok, noktalama yok. Okuyan insanlara da acısanız keşke biraz..

Yazdıklarınızın hiçbirini umursamadım, bipolar teşhisli olduğunuzu söylediğiniz için. Allah şifa versin. Size de hayatınızdakilere de çok zor.

Kendi paranızla aldığınız bir ev ise karışmasın size. Ama ortak yaşıyorsanız ve ailenizin eviyse düzen ve kurallara uyarsınız. Ailenin evine erkek arkadaş getirmek ne ya. İstemiyorlarsa kız da getiremezsin. Bunun eski kafalılıkla alakası yok. Kazan paranı, kur kendi düzenini kimse de hayatına karışmasın . Yaşlı kadının yüzüne para fırlatmakta ilk defa duydum. Ne ekersen onu biçersin gibime geliyor.

Yorumlarin hepsini okumadim ama daha yasın kucuk galiba hayat boyle bisey değil kimse bana karisamaz bu benim huyum diyerek yaşayamayız ki bugun annannen yarın evlenince esin kv ister istemez bi takım mudahalelerle karşilasiyor insan.Eğer gecim saglamak istiyorsan bazen he deyip gecmen gerekiyor

Yaş kaç göremedim ama 18 yaşından büyükseniz gidin evden kendi hayatınızı kurun. Evde çok büyük çatışmalar yaşanıyor belli. Kimse için sağlıklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…