- 9 Mayıs 2018
- 399
- 329
- 18
- 32
- Konu Sahibi Yinebirben
-
Yaşlı bir kadına da böyle yapılmaz ki ama biraz saygı yaşına hürmeten.Annemle büyük kavga ettik yine anneannem yüzünden elbise aldım anneme kızdı neymiş bu kadar elbise alınır miymiş benim paramı geri verin dedi ben de yüzüne carpitma anneannemin annem ikimizin arasında kaldı bu arada yemek yese parasını istiyorum o da anneme kızıyor ya sanki onun parasını harcıyorum evden gitsin istiyorumya ben gideceğim ya da o gidecek bana kimse ağzını açıp tek kelime edemez böyle alıştım ben degisimem
Kimsenin bana karışmasını istemiyorum gayet açık bir cümle ben bıktım artık disari çıkmamıza karışır giyimimize karışır sevgilime karışır benim hayatıma kimse karışamaz azarlamaktan bıktım karışmaktan bikmadiAy bu ne şımarıklık!
“Kimse bana böyle davranamaz” bilmem ne
Anneanneniz yaşlı bir kadın “suratına para çarptım, evden gitmesini istiyorum” derken hicap duymuyor musunuz?
Ya biktim karismasin kimse bana 70 yıl önceki kafayla yaşıyor erkek arkadaşımı ece davet edemiyorum olmazmış öyle şey dua edeceğine trip trip biktimYaşlı bir kadına da böyle yapılmaz ki ama biraz saygı yaşına hürmeten.
Kimsenin bana karışmasını istemiyorum gayet açık bir cümle ben bıktım artık disari çıkmamıza karışır giyimimize karışır sevgilime karışır benim hayatıma kimse karışamaz azarlamaktan bıktım karışmaktan bikmadi
Yazık ya üzüldüm gerçekten kadına. Yaşlı başlı kadın belki de. ölümlü dünya bugün var yarın yok.Ya biktim karismasin kimse bana 70 yıl önceki kafayla yaşıyor erkek arkadaşımı ece davet edemiyorum olmazmış öyle şey dua edeceğine trip trip biktim
Hayırdır ali kıran baş kesen misin sen?bana kimse ağzını açıp tek kelime edemez bö
Herkesin bir huyu var bana karisilmasini istemiyorum sadeceHayırdır ali kıran baş kesen misin sen?
İyi o zaman sende anaannene karışma! Nede olsa herkesin bir huyu var ve belki onunda huyu budur?Herkesin bir huyu var bana karisilmasini istemiyorum sadece
Bana karışmak mi huyu ben 15 senedir her sorunumu kendim çözdüm tek başına yanlız kimsenin en ufak bana karışmasını istemiyorumİyi o zaman sende anaannene karışma! Nede olsa herkesin bir huyu var ve belki onunda huyu budur?
E parasını istedi annem de git evden dedi sonra gelirsin erkek arkadaşımın yanına gidiyorum pazartesiyüzüne para mı çarptın??!!
Yaşlıya he deyip geçilir, saygısızlık edilmez. Öğretmediler mi size hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?