- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 30
-
- Konu Sahibi Hayatsahnem
aynen ablacim. Sitenin demirlerine asiyoruz iki dakikada aliniyor. Yuzyuze yardim yapacak kisi ya taniyoruz ya tanimiyoruz. Ya da oturdugumuz yerde kiyafet, kitap toplama konteynirlari var oralara da goturuyoruz.Her zaman ihtiyaç sahipleri bulunamıyor ya da utandırır mıyım acaba diyerek birilerine vermeye çekiniyorsunuz, o yüzden naçizane tavsiyem, yırtık, lekeli olan giyimler çöpe atılsın ama temiz, ben bunu giyerim denilebilen kıyafetleri temiz çöp poşetlerine koyup konteyner yanlarına bıraksınlar.
Bence siz doğru olanı yapıyorsunuz. Nefret ediyorum o sürpriz yumurta oyuncaklarından. Çöpten başka bir şey değiller. Benim eşimde bulduğu her şeyi biriktirir. Bende yeni başladım atmaya. Eşya azaldıkça mutlu oluyorum.Bir oda oyuncak dolu alma dedikçe esim inadına alıyor ise yaramayan küçük küçük süpriz yumurtadan çıkan kutulara kadar attirmiyor sabah attım gizliden, eşim gördü kıyamet koptu.evde ne kadar az eşya olursa temizlik te o kadar kolay oluyor fazla eşyayı da kıyafeti de sevmiyorum bu bir hastalık ama elimde değil siz ne düşünüyorsunuz?
Çok güldüm. Bende yapıyorum bunu bazen. Eşim apartman görevlisinden önce gelecek diye ödüm patlıyor. Çok heyecanlı oluyor ama.Aynı durum bende de var ve ben eşim evde değilken gidip kendim çöpe atıyorum apartman görevlisine bile bırakmıyorum belli olmaz eşim erken çıkar işten falan yakalanırsam vay halime Hatta birgün bavul atmıştım çöp arabası gelmedi eşimin işten çıkma vakti geldi riske girmemek için aldım bavulu geri diğer sokaktaki çöpe attım..
Aynı benArkadaşlar ben evden fazlalıkları attıkça,mutlu oluyorum rahatliyorum.ama her gün ne atsam fazla ne var diye düşünüyorum yıllardır dolabımda duran,hiç giymediğim kıyafetleri hep verdim. aşırı düzen takıntısı var .eşim de tam tersi her şeyi saklıyor, temizlik te işin içinden çıkamıyorum.
Abla devletin çocuk esirgeme yurtları alıyorHer zaman ihtiyaç sahipleri bulunamıyor ya da utandırır mıyım acaba diyerek birilerine vermeye çekiniyorsunuz, o yüzden naçizane tavsiyem, yırtık, lekeli olan giyimler çöpe atılsın ama temiz, ben bunu giyerim denilebilen kıyafetleri temiz çöp poşetlerine koyup konteyner yanlarına bıraksınlar.
Arkadaşlar ben evden fazlalıkları attıkça,mutlu oluyorum rahatliyorum.ama her gün ne atsam fazla ne var diye düşünüyorum yıllardır dolabımda duran,hiç giymediğim kıyafetleri hep verdim. aşırı düzen takıntısı var .eşim de tam tersi her şeyi saklıyor, temizlik te işin içinden çıkamıyorum.
Her zaman ihtiyaç sahipleri bulunamıyor ya da utandırır mıyım acaba diyerek birilerine vermeye çekiniyorsunuz, o yüzden naçizane tavsiyem, yırtık, lekeli olan giyimler çöpe atılsın ama temiz, ben bunu giyerim denilebilen kıyafetleri temiz çöp poşetlerine koyup konteyner yanlarına bıraksınlar.
Bende haftalık temizlik yapıyorum her hafta atacak bir şey buluyorum. Attıkça mutlu oluyorum en son evdeki bibloları ufak tefek süs eşyalarını attım. Zeminlerin yüzeylerin boş olmasını istiyorum .şu an ki hedefinde mutfak tezgahının üstünü tamamen boş olmasıArkadaşlar ben evden fazlalıkları attıkça,mutlu oluyorum rahatliyorum.ama her gün ne atsam fazla ne var diye düşünüyorum yıllardır dolabımda duran,hiç giymediğim kıyafetleri hep verdim. aşırı düzen takıntısı var .eşim de tam tersi her şeyi saklıyor, temizlik te işin içinden çıkamıyorum.
Arkadaşlar ben evden fazlalıkları attıkça,mutlu oluyorum rahatliyorum.ama her gün ne atsam fazla ne var diye düşünüyorum yıllardır dolabımda duran,hiç giymediğim kıyafetleri hep verdim. aşırı düzen takıntısı var .eşim de tam tersi her şeyi saklıyor, temizlik te işin içinden çıkamıyorum.
Çok güzel bi rahatsızlık. Evde birikenler negatif enerji yayıyor. Yaşasın az eşya.Benm yengem de öyle eline geçeni çöpe atar bi bahane bulup bi rahatsızlık galiba
Sonradan mı oluşuyo böyle birşey yani çocukluktan mı başlıyo yoksa ilerleyen zamanlarda mıÇok güzel bi rahatsızlık. Evde birikenler negatif enerji yayıyor. Yaşasın az eşya.
Benim ilerleyen zamanlarda başladı. Sürekli çöp biriktiren kocam yüzünden ev artık çöp eve dönüşmeye başlayınca. Benimde devreler yandı atı atıveriyorum artık lüzumsuz eşyaları. Hem onları temizlemek için harcadığım zaman daha faydalı bir zamana dönüşüyor. Hem alışveriş yaparken gereksiz şeyleri almadığım için param cebimde kalıyor. Hem dışarda bulan bi gariban seviniyor.Sonradan mı oluşuyo böyle birşey yani çocukluktan mı başlıyo yoksa ilerleyen zamanlarda mı