Evden fazlalik esya atma takintisi

Kızlar benimde öyle bi sorunum var herşeyi atasım geliyor annemden kaynaklı evliyim arada annemlere geliyorum onlar işteylen dolaplarını açıp bazı kıyafetlerini atıyorum tabi biliyorum kullanmadıklarını sormuyolar bile sonra attıkça rahatlıyorum annemde keşke böyle olsa evde daha genç kızlığından sakladığı kıyafetleri var bir türlü atamaz

Ayy vallahi bi arkadasin yazdigi gibii. Ohhhh atin arkadaslr. Siz attikca ben nefes aliyorum rahatliyorum sankiii. Bende nefret ederim
Birikmis bekleyen esyalardannn

aynen ablacim. Sitenin demirlerine asiyoruz iki dakikada aliniyor. Yuzyuze yardim yapacak kisi ya taniyoruz ya tanimiyoruz. Ya da oturdugumuz yerde kiyafet, kitap toplama konteynirlari var oralara da goturuyoruz.

Evde fazlaligi ben de sevmiyorum. Orta sehpasi bile kullanmiyorum. Açik alan bulunmasi daha çok hosuma gidiyor =)

Benimde eşyam yok denilecek kadar az.
En fazla 3 Karton. Kücük bir Twingoyla taşinmiştim bundan 4 sene önce. Ben hem atiyorum hemde yeni seyler almıyorum.

Şuanda fazla kıyafetim var. 15 kilo aldığım icin dolap 34 beden kiyafetlerle dolu. Hicbiri olmuyor ama onlara kiyamiyorum- mecbur kilo vericem artik

Bence siz doğru olanı yapıyorsunuz. Nefret ediyorum o sürpriz yumurta oyuncaklarından. Çöpten başka bir şey değiller. Benim eşimde bulduğu her şeyi biriktirir. Bende yeni başladım atmaya. Eşya azaldıkça mutlu oluyorum.

Çok güldüm. Bende yapıyorum bunu bazen. Eşim apartman görevlisinden önce gelecek diye ödüm patlıyor. Çok heyecanlı oluyor ama.

Bende şimdi yaz temizliğine baslayim yıpranan bütün eski kıyafetleri atacağım bnde kirilan oyuncakları atıyorum ne yapayım durunca gözüme batıyor resmen

Aynı ben
Ama ben bunun sorun olduğunu düşünmüyorum
Sürekli ayıklama modundayım

Abla devletin çocuk esirgeme yurtları alıyor
Bir sürü genç kızımız var orada onlara bağışlanabilir

Siz aynı ben, eşim aynı eşiniz :) Bence bu abartıya kaçmadığı sürece takıntı değil, fazlalıklardan kurtulmak, ihtiyaç sahiplerine vermek hem sizi ferahlatır, hem sevap işlemiş olursunuz.

Eskiler geri dönüşüm kutusuna uygunsa oraya bırakıyorum. Değilse zaten çöp oluyor .
Eğer yeniyse elbise kutuları var artık oraya bırakıyorum. Ihtiyac sahipleri de aslında çok var. Yerlerini bilmek lazım.
Eşyaysa çöp konteynerlarin yanına bırakmamaya özen gösteriyorum. Çünkü çöp kamyonlari ne var ne yok alıp presliyorlar.

Düşünsenize sizin çöp dediginize bir başkası yaşasın diyebiliyor.

Bende haftalık temizlik yapıyorum her hafta atacak bir şey buluyorum. Attıkça mutlu oluyorum en son evdeki bibloları ufak tefek süs eşyalarını attım. Zeminlerin yüzeylerin boş olmasını istiyorum .şu an ki hedefinde mutfak tezgahının üstünü tamamen boş olması

Ben ayırdım giymeyeceklerimizi ama kötü değiller oğlumun küçük gelen kışlıkları ve bana dar gelenler. Ne yapacağımı bilmiyorum. Konteyner yanına koysam kötü mü olur. Giysi kutusu nerde var bilmiyorum.

Başlığo görünce işte senden bir tane daha mamamio dedim bende evde ıvır zıvır görmeye dayanamıyorum. Atıncada sanki omzumdan bir yük gitmiş gibi hissediyorum. Rahatlama geliyor

Benm yengem de öyle eline geçeni çöpe atar bi bahane bulup bi rahatsızlık galiba

Sonradan mı oluşuyo böyle birşey yani çocukluktan mı başlıyo yoksa ilerleyen zamanlarda mı
Benim ilerleyen zamanlarda başladı. Sürekli çöp biriktiren kocam yüzünden ev artık çöp eve dönüşmeye başlayınca. Benimde devreler yandı atı atıveriyorum artık lüzumsuz eşyaları. Hem onları temizlemek için harcadığım zaman daha faydalı bir zamana dönüşüyor. Hem alışveriş yaparken gereksiz şeyleri almadığım için param cebimde kalıyor. Hem dışarda bulan bi gariban seviniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…