- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.891
-
- Konu Sahibi Hayatsahnem
Ben dırdır etmeyi daha çok seviyorum su anlık. Ama cinnet yakınYapın çok güzel oluyor..
Plâstik vs toplayan bi delikanliya gel dedim balkonun altına çekil dedim az kenara.. Ben attım o tuttu :)))
aynı benBende hem alma ,hem atma huyu var.
aaa buda çok aşırı yillar önceden kutu. ALLAH kolaylik versinAy ben de öyle olsam hiç sevmiyorum fazla eşya. Eşim de attirmaz. Yıllar önceden göçmüş gitmiş bilgisayarın bile kutusu durur attirmaz. Gördükçe sinirlerim zıplar. Bir gün cinnet getirip fazla ne var her şeyi balkondan atarım diye korkuyorum
Daha neler neler var. Sinirlendigim zaman gözüme ilk onlar çarpıyor saydirip saydirip duruyorum.aaa buda çok aşırı yillar önceden kutu. ALLAH kolaylik versin
Ben gizliden haftada bir iki bir iki atardim. Kavga ediyosa da giden gitmistir..gece ruyama giriyor aklimdan cikmiyo derdim :)Daha neler neler var. Sinirlendigim zaman gözüme ilk onlar çarpıyor saydirip saydirip duruyorum.
Kesinlikle iyi..Ben de sizin gibiyim. Attikca rahatliyorum. Mutlu oluyorum. Bu bir hastaliksada istiflemekten iyidir bence.
Aslinda mantıklıBen gizliden haftada bir iki bir iki atardim. Kavga ediyosa da giden gitmistir..gece ruyama giriyor aklimdan cikmiyo derdim :)