- 7 Mart 2018
- 134
- 251
- 34
- Konu Sahibi Hayatsahnem
Sizinki normal geldi de bana eşinizin ki normal değil ay kocaların şöyle evle ilgili herşeye karışanı da hiç çekilmiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle bu bir hastalık değil. Olması gereken bu. Fazlalıklar,fazla eşyalar ve dahi hadsiz insanları atmak gerek zaten.bu bir hastalık ama elimde değil siz ne düşünüyorsunuz?
Benim anneanne de öyle ya. Ben ölünce atarsiniz dokunmayin diye kavga ediyo bizle vallaha. Ozellikle dondurma kutusu biriktirme hastalığı varBenim kv de de tam tersi atamama huyu var. Ev topluyken bile daginik gozukuyor. eve yeni bi misafir girse ilk soyledigi soz " vahhh bu evin esyasi ne boyle? Yenge bu kadar esyayi nasil sigdiriyorsun buraya?" Oluyor. kisiden kisiye degisiyor. Ama bence en iyisi atmak.
Hiii o zaman iyi ben dayanamamAslinda mantıklı ama prensip gereği ondan gizli bir şey yapmam. Kizip kavga etmez "ya niye atiyon ya" der sadece. Ama isteği yoksa yapmam. En azından henüz sınıra dayanmadim diyelim.
bende o yorgan yastik kiliflarini bi dizerim varya cok severim ama nerde cokluk hakikatten öyleŞuan da gaza geldim evi kaldırıp atasım vaar :))) yarın bir dolaba girişeyim ben.. Bir dünya yorgan kılıfım var. Ama toplasan 5 tane tam takım nevresim takımım yok.. O çarşaflar nereye gitti ben bilmiyorum :/ bazen çarşaf serecek oluyorum, bir açıyorum yorgan kılıfı çıkıyor :| bıktım yorgan kılıflarından :| bunu da niye anlattım bilmiyorum :/
Sonra bir de konsola girişeyim. Ivır zıvır bir şeyler var içinde. Onların hakkından geleyim yarın.. Teşekkürler konu sahibiii :))))
Bu konudaki mesajları okurken hissettiklerimin özetidir. İşte buFazla eşya demek fazla alışveriş demektir. Eğer gereksiz alışveriş yapılmazsa fazlalık olmaz.
Bir diğer konu , çok eski değilse , "çöpe atmak " kelimesini kullanmak bana ayıp geliyor.
Elden çıkarmak , ihtiyaç sahiplerine vermek , hatta geri dönüşüme kazandırmak sözü daha doğru.
Ben attım oh rahatladım dediğiniz eşyalara bir başkası muhtaç olabiliyor. Hala karton üstünde yatan insanlar oldukça , " atıyorum çöpe " rahatlıyorum demek kulağa hoş gelmiyor.
Her zaman ihtiyaç sahipleri bulunamıyor ya da utandırır mıyım acaba diyerek birilerine vermeye çekiniyorsunuz, o yüzden naçizane tavsiyem, yırtık, lekeli olan giyimler çöpe atılsın ama temiz, ben bunu giyerim denilebilen kıyafetleri temiz çöp poşetlerine koyup konteyner yanlarına bıraksınlar.Fazla eşya demek fazla alışveriş demektir. Eğer gereksiz alışveriş yapılmazsa fazlalık olmaz.
Bir diğer konu , çok eski değilse , "çöpe atmak " kelimesini kullanmak bana ayıp geliyor.
Elden çıkarmak , ihtiyaç sahiplerine vermek , hatta geri dönüşüme kazandırmak sözü daha doğru.
Ben attım oh rahatladım dediğiniz eşyalara bir başkası muhtaç olabiliyor. Hala karton üstünde yatan insanlar oldukça , " atıyorum çöpe " rahatlıyorum demek kulağa hoş gelmiyor.