- 10 Aralık 2017
- 317
- 74
-
- Konu Sahibi Hayatsahnem
Evet rahatlarmış insan gereksiz eşyalar insanın enerjini alırmışArkadaşlar ben evden fazlalıkları attıkça,mutlu oluyorum rahatliyorum.ama her gün ne atsam fazla ne var diye düşünüyorum yıllardır dolabımda duran,hiç giymediğim kıyafetleri hep verdim. aşırı düzen takıntısı var .eşim de tam tersi her şeyi saklıyor, temizlik te işin içinden çıkamıyorum.
aynı ben:)Arkadaşlar ben evden fazlalıkları attıkça,mutlu oluyorum rahatliyorum.ama her gün ne atsam fazla ne var diye düşünüyorum yıllardır dolabımda duran,hiç giymediğim kıyafetleri hep verdim. aşırı düzen takıntısı var .eşim de tam tersi her şeyi saklıyor, temizlik te işin içinden çıkamıyorum.
Ay ben de öyle olsam hiç sevmiyorum fazla eşya. Eşim de attirmaz. Yıllar önceden göçmüş gitmiş bilgisayarın bile kutusu durur attirmaz. Gördükçe sinirlerim zıplar. Bir gün cinnet getirip fazla ne var her şeyi balkondan atarım diye korkuyorum
yeni esya yeni ev aman yıne de az eskıtınBu huy bende de var maalesef. Maalesef diyorum cunku daha yeni evliyim esim alisamadi duruma. Sebebi de annem diye dusunuyorum cunku annem benim tersime tek bir eşyayı bile atmazdı. Buna tamamen hurdaya cikan elektronik esyalar, teki kaybolmus ev terlikleri, bantlari kopmus kasetler, köyden gelen tursu bidonlari :) anlarsam sabah olur. Kucuklugumden beri bir yigin cirkin esya icinde buhranlar gecirerek buyudugum icin simdi boyle rahatlıyorum sanirim.