Canım eşimin işyerine gittiğimde o ağacın resmini çekerim ama şimdilik neye benzediğini şöyle göstereyim:Flores canım sukulentin ağacı da mı var aaa nasıl bişey bi resmini çeksene merak ettim. Bu arada valla helal olsun toprağı ikiye bölüp taşımak süper fikirmiş.
Teşekkür ederim canım güzel gerçekten :)flores cnm bayıldım bisiklet tutkuna çok spor olmalı
Tekrar geçmiş olsun canım kimi insana dokunuyor cidden. Benim de acı biber turşusu değen bir tabak çanak yıkarsam alyansımın etrafı yanar kızarır :) Ne hikmetse vallahi anlamadım.arkadaşlar hala elimi sürdüğüm yer yanıyor, 50 kere yıkadım elimi, krem sürdüm, bulaşık yıkadım, tekrar toprağa soktum banamısın demedi :))) biraz evvel kolonya sürdüm floresın tavsiyesini uyup, galiba o biraz iyi geldi, elimin acısını aldı, ALlahtan kızımı uyuttuktan sonra elledim tohumları, yoksa yavrucağızada bilmeden dokunup alev alev yakardım yavrucuğuNilay bana demişti acı biber diye ama ben sadece ağız yakar sanmışım, meğerse değdiği yeri kavuruyormuş, inanaılmaz birşey yaa, varya ben bunu yetiştireyim , bunu arayıpta bulamayanlar var, onlara kilosu 50 liradan satarım, hasılatıda nilay ile bölüşürüz :)))
bnm günüm burdaki havalı gelinlerle ayyyyyy öyle mıy mıy öyle mıy mıylarki anlatamam bnde istanbul da doğdum büyüdüm hepsi bnden havalı marka takıntısı hepsiayy kızlar hakkaten bende pek sevmezdim günleri hele bekarken, annemin akraba tarafı biraz havalıdır, o ne giymiş, ayy vakkomu, ayakkabısı şu mu, bilmemnesi bumu diye herkes birbirine hava atmak için katılır güne. o yüzden hiç sıcak bakmazdım. ama şimdi evlenince eşimin ve baba tarafımın akrabaları ile daha yoğun görüşmeye başladığım için onların ortamını sevdim, bol kahkaha komedi güzel muhabbetler oluyor. yani ortam kendini sevdirmesi lazım. nilaycığımında ortamı onu açmamış demekki ben hak veriyorum. kafa kişilerle yapınca güzel oluor.
Canım dolap modelini çok beğendim. Benimkilerin de ikisi yukarı doğru açılıyor ama ölçüyü alırken dikkat etsinler. Kapağı açtıktan sonra uzanamayacağın bir yüksekliğe çıkmasın kulpubende öyle düşünüyom tatlım modası geçmez sade bi renk diye ben öyle cırt renkleri sevmiyom biraz ağır takılıyom
beğenmene sevindim yorumun çok iyi oldu bi yük klaktı diyebilirim inan
bunun ayni rengini tutturmak zor ama bunun tonuna çok yakın hem bu sene bu renkler moda mobilyalarda bile
evet cnm dolapların üstten açılması çok şık durucak duvar taşı mozaik olucak gibi
ferace en rahatı
Herkese günaydın hayırlı cumalar.Dün A101 den 4-5 tohum aldım.Arabada dayanamadım içine baktım .Üleyn sadaka mı veriyonuz paramızla aldık . 5-10 tohum koymuşlar.Canım sıkıldaı annemin bahçeli evi serası fln var gittim hepsini verdim.Resimlere baka baka kaldı garibim içini görünce napar bakalım.
Havadan mıdır nedir çocuklar çok huysuz benim küçükte kaç gündür burnumdan getiriyo .....
Bide zambak aldım nasıl açarsa artık.
Artık yaz boyu belediye bahçelerinden tohum toplarım eşim beni tanımazlıktan gelirÇok cool dur şahsiyetleri
Canım aslında şu sıralar pek para harcamamam lazım :)çok iyi fikirmiş kurdele :)))
bu arada flores kuzum sen tohum almadın galiba, bu akşamda tohum al bence çok zevkli yaa, ekti şimdi hergün gözüne bakıcam onların 1 haftaya kadar çıkar filan diye yazıyor nette , bence bu heyecana dahil olmalısın, küçük plastik bardaklara dikersin heyecan olur sanada.
geçmiş olsun caanımmm yok kıs eşime göstermedimKızlar yanışımın arasından yarım saat geçti daha yeni yeni sönüyorum... Allahım o nasıl acı bir bibermişki tohumu dahi beni kavurdu... ben bu biberi düşmanlarım için yetiştireyim en iyisi :)) en acı verici silah valla süper:)
Evet şuanda geçmişi okudum baya yazışmışsınız ben yokken...
gazelim Allah yardımcın olsun sınavda tatlım ben taaaa 2001 de aldım ozamanlar çok kolaydı oyüzden şimdikilerin işi zor. Ama şöyle de bir durum var ki benim yıllarımda trafikteki bayanlar hep acemice sürerdi. Ama şimdi bakıyorum bayanlar ve erkekler arasında hiç fark yok. Yani bu sıkı yönetim bence bir bakıma faydalı. Ama park konusundaki ölçümler filan çok abartılı bence. Okadarda değil yani o ne yaaa.
Flores canım sukulentin ağacı da mı var aaa nasıl bişey bi resmini çeksene merak ettim. Bu arada valla helal olsun toprağı ikiye bölüp taşımak süper fikirmiş.
Rabia bende pantolon giymediğim için bisiklete binemiyorum halbuki inainsan onun üzerinde çok özgür kuş gibi hissediyor. Çok nadir tatile filan gittiğimde eşofman üzerine tunik giyip biniyorym tadı ağzımda kalıyor gerçekten. Bu arada boyamalarını 4 gözle bekliyorum.
Zeynebim ne yaptın akşam enseye tokat attınmı işe yaradımı :))))
Yeni gelen arkafaşımıza kesinlikle yaprak güzelini tavsiye ederim. Ben çiçek sevmeyen biri olarak arkafaşımın birgün bana bu çiçeği hediye etmesiyle çiçek delisi oldum. Kessssssinlikle yaprak güzeli al.
Lacivert kuzum demek eğitmensin. İşte mesleğinin vermiş olduğu eğitim ve disiplin aşkı ile menekşelerini de dize getiriyorsuN sen anladım şimdi yaaa. Yoksa menekşe yetiştirmek kaplumbağa eğitmek gibi bişey bence :)))
Nilaycım bugün yok belkide mutfak dolabı için koşturuyordur yapılacaktı ya Allah yardımmcısı olsun
gündüzleri açmıycakmıymışız yaaa ben açtım işe gelmeden evvel tühmerhaba kıssslarrr bu arada annem yanlış anlamış filizler çıkana kadar hergün sulayıp ve üstü poşetli duracakmış kapatın hemen üstünü
Beğenmene çok sevindim canım :)flores önünde saygıyla sevgiyle ve teşekkürlerle eğiliyorum yaaaa ,
ben pek mevsimlik çiçekleri sevmiyorum, yani şu açıdan kışın saksılar boş kalıyor, kurumuş dallar filan öyle terk edilmiş bir görüntü oluyor. işte tamda balkon için aradığım çiçek buymuş yaa, sen buz çiçeği diyince bi bakim neymiş dedim ve işte buldummmmm, harikasın 1 numarasın. hemen araştırayım kışında yeşil yaprakları solmuyorsa hemen bulayım bağdan abhçeden sokaktan biyerden bunu ben
Canım iş güç arasında ben yazana kadar sen bulmuşsun maşallah :)kızlar hani ben duvara çiçek asma saksısı siparişi verdim ya, onların içine dikicem işte açık balkona, aşşağı doğru sarkarlar ne kadar harika olurlar, hemde kışın ölmezler baya dayanıklıymış. süper oldu bu yaa.
flores galiba sukulent bu dimi. sen sevdiğine göre kesin öyledir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?