Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

Flores canım sukulentin ağacı da mı var aaa nasıl bişey bi resmini çeksene merak ettim. Bu arada valla helal olsun toprağı ikiye bölüp taşımak süper fikirmiş.
Canım eşimin işyerine gittiğimde o ağacın resmini çekerim ama şimdilik neye benzediğini şöyle göstereyim:

Yaprakları dalları da böyle görünüyor:

flores cnm bayıldım bisiklet tutkuna çok spor olmalı
Teşekkür ederim canım güzel gerçekten :)
Tekrar geçmiş olsun canım kimi insana dokunuyor cidden. Benim de acı biber turşusu değen bir tabak çanak yıkarsam alyansımın etrafı yanar kızarır :) Ne hikmetse vallahi anlamadım.

bnm günüm burdaki havalı gelinlerle ayyyyyy öyle mıy mıy öyle mıy mıylarki anlatamam bnde istanbul da doğdum büyüdüm hepsi bnden havalı marka takıntısı hepsi
ohhhhhhh içim rahatladı yawwww

FLORES CANIM AYYY ilk defa gördüm kız hakkaten sukulent bu ağaç süpermiş :))) bende çok sayıda domates yada patates soyunca ellerim kaşınır :) tip tip özellikleriniz var baksana :)))

nilay ayy katılıyorum bende sevmem hiç mıy mıy yaa içim tükenir daralırım, ben coşkulu, ağzıma geleni rahat rahat konuşmayı seven, paldır küldür bir insanım :))) doğal hareket etsin herkes yaa, amann ben kendimi anlatsam gülersiniz :))
hatta sevdiğim bir film var fox'ta "o hayat benim" diye, orda bahar diye bir kız var, bde kardeşi efsun var, bahar iyi bir kız ama mıy mıy mıy ayy o çıkınca gidip içerde işlerimi yapıyorum, sonra o sahne bitince devam ediyorum izlemeye, içim bayılıyor resmen

Canım dolap modelini çok beğendim. Benimkilerin de ikisi yukarı doğru açılıyor ama ölçüyü alırken dikkat etsinler. Kapağı açtıktan sonra uzanamayacağın bir yüksekliğe çıkmasın kulpu Kapatamazsın sonra Tek renk mi düşünüyorsun?
Üst kapaklar düz bej rengi de olabilir alt ahşap olunca uyumlu görünür bence.

FLORES TAN ÇOK GÜZEL BİR DETAY GELDİ. evet kulpları kapanacak şekilde yükseklikte olması lazım ama zannediyorum üst dolaplarınki mecburen yüksek olacak..

Benimki öyle de oradan biliyorum :)
Çeyizimi yerleştirirken o kırmızı kurdalelerden bağladım kulpun ucuna, kapağı kapatacağım zaman kurdaleyi çekiyorum

çok iyi fikirmiş kurdele :)))
bu arada flores kuzum sen tohum almadın galiba, bu akşamda tohum al bence çok zevkli yaa, ekti şimdi hergün gözüne bakıcam onların 1 haftaya kadar çıkar filan diye yazıyor nette , bence bu heyecana dahil olmalısın, küçük plastik bardaklara dikersin heyecan olur sanada.

ferace en rahatı

bende ferace giyiyorum hakkaten tüy gibi hafif ve rahat..:)

aynı cümleyi eşim söylemişti
geçen eczanenin önünden geçiyoruz çok cama yaklaşma gene tutturursun arapsaçı gibi şu çiçekten bi dal isteyelim noooooolur diye
ben rezil oluyorum kızım, tanımam seni bak gidip istersen diyor

Canım aslında şu sıralar pek para harcamamam lazım :)
Toprağı da bedavadan biraz pahalı olduğu için aldım
Balkonuma yonca falan düşünüyorum dertsiz hem de şirin :)
Ya da buz çiçeği ekebilirim yolumun üzerinde bir sürü var kimse bakmıyor yağmur suyuyla idare ediyor garibim :)
Ondan da yaprak alacağım unutuyorum.
Öyle işte bir de tohuma para vermeyeyim dedim bir de narin oluyormuş ya tohumdan büyüyenler o da korkuttu açıkçası.

geçmiş olsun caanımmm yok kıs eşime göstermedim uzunları
odadakileride ya farketti bana çaktırmadı ya gerçekten farketmedi

flores önünde saygıyla sevgiyle ve teşekkürlerle eğiliyorum yaaaa ,
ben pek mevsimlik çiçekleri sevmiyorum, yani şu açıdan kışın saksılar boş kalıyor, kurumuş dallar filan öyle terk edilmiş bir görüntü oluyor. işte tamda balkon için aradığım çiçek buymuş yaa, sen buz çiçeği diyince bi bakim neymiş dedim ve işte buldummmmm, harikasın 1 numarasın. hemen araştırayım kışında yeşil yaprakları solmuyorsa hemen bulayım bağdan abhçeden sokaktan biyerden bunu ben

kızlar hani ben duvara çiçek asma saksısı siparişi verdim ya, onların içine dikicem işte açık balkona, aşşağı doğru sarkarlar ne kadar harika olurlar, hemde kışın ölmezler baya dayanıklıymış. süper oldu bu yaa.
flores galiba sukulent bu dimi. sen sevdiğine göre kesin öyledir :)

Eklentiler

• DSC01624.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 102
Beğenmene çok sevindim canım :)
Çok arsızdır yayılmacı bir politika izler yaz kış yeşil kalır, yaz boyu çiçekli kalır.
Balkon, bahçe çiçeğidir, yer örtücü diye bilinir ama saksıdan sarkmayı da sever :) Hee bu arada sukulenttir söylememe gerek var mı
Bulamazsan bana söyle kargolayıveririm sana

Canım iş güç arasında ben yazana kadar sen bulmuşsun maşallah :)
Aynen dediğin gibi bir bitki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…