Biraz anlaşılmak istedim

35 yasindayim hatta 36ya az kaldi. Bekarım. Gayet de mutluyum. 30+ bekar herkes adina genelleme yapmayin. Ayni durumdayım, bu durumu yasiyorum ama bilmiyorum? Evet dunyanin sonu degil.
Hayatim sadece bir erkegin varlığıyla anlam kazanmiyor.
ay ben herkes adına genelleme yapmadım zaten neden üstünüze alınyorsunuz orada ben sizin adınıza mı konuşuyorum şaka gibi ya kendiniz mutluysanız ne güzel sizin adınıza birde şu hayatı bir erkeğin varlığıyla anlam kazanmıyor lafını da bırakın burda demek istediğimzi şey o değil aile kurmak anne olmak .

35 yasindayim hatta 36ya az kaldi. Bekarım. Gayet de mutluyum. 30+ bekar herkes adina genelleme yapmayin. Ayni durumdayım, bu durumu yasiyorum ama bilmiyorum? Evet dunyanin sonu degil.
Hayatim sadece bir erkegin varlığıyla anlam kazanmiyor.
ayrıca sizin de artık gönlünüze göre biri olsa gayet de evlenirsiniz hayat paylaşılınca güzel ben samimi bulmuyoum sizi

Tabii ki öyle konuştuğum bir çok arkadaşım dediğiniz durumu yaşıyor Tabii ki yanlış kişi olmasını istemediğimden hala bekliyorum ama fazlaca kafamı dinliyorum hiç susmuyor
Valla ben 40 yaşındayım hayatıma öyle yanlış birini almışım ki 20 yıl sonra terk edip gitti vefasızca. O yüzden bazen diyorum tek olmuş olsaydım bundan daha iyiydi bu kadar vefasız gaddar bir insanın eline düşmektense hiç tanışmamak en güzeli

ay ben herkes adına genelleme yapmadım zaten neden üstünüze alınyorsunuz orada ben sizin adınıza mı konuşuyorum şaka gibi ya kendiniz mutluysanız ne güzel sizin adınıza birde şu hayatı bir erkeğin varlığıyla anlam kazanmıyor lafını da bırakın burda demek istediğimzi şey o değil aile kurmak anne olmak .
Bir erkek de isteyebilirsiniz bence bu da gayet normal kendinizi sınırlamayın. Kimi anne olmak ister kimi hayatında bir erkek olsun ister kimi yanlız olmak ister hepsi de gayet makul bence

Bir erkek de isteyebilirsiniz bence bu da gayet normal kendinizi sınırlamayın. Kimi anne olmak ister kimi hayatında bir erkek olsun ister kimi yanlız olmak ister hepsi de gayet makul bence
üzüldüm canım adına hayat herkese adil davranmıyor benim de demek istediğim tam olarak dediğinz tabiki Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ama bazı arkadaşlar gelip kendinizi erkeğe bağlamayın tek te hayat güzel ben gayet memnunum diyor ama yalnızlık Allaha mahsus diye bir laf vardır bende kim istemez anne olmak yuva kurmak genelleme yapmim bu arada üstlerine alınmasınlar...

üzüldüm canım adına hayat herkese adil davranmıyor benim de demek istediğim tam olarak dediğinz tabiki Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ama bazı arkadaşlar gelip kendinizi erkeğe bağlamayın tek te hayat güzel ben gayet memnunum diyor ama yalnızlık Allaha mahsus diye bir laf vardır bende kim istemez anne olmak yuva kurmak genelleme yapmim bu arada üstlerine alınmasınlar...
Yani çoğu insan ilk bulduğuyla düşünmeden evleniyor zaten o yüzden 25 yaşında 3 çocuk sahibi çoğu .Bence eminimki çok güzelsinizdir ama bence çok seçici olmayın yani demek istediğim aşktan havalara uçacak birisini beklemeyin bence öyle bi şey yok kimse yaşamıyor herkes makul bulduğu ile evleniyor çoğu yani yalnız kalmamak icin .İnsanlara şans verin zamanla alışırsınız çoğu 40-50 senelik insanlarda bile aşk yok alışma durumu var .Bence çok her şeyini düşününce insan yalnız kalıyor işte zamanla alışmaya bakın o kişiye .

Sonuç itibariyle insanız robot değiliz duygularımız ve ihtiyaçlarımız var bence istekleriniz abartılı şeyler değil gayet normal istekler. Benim demeye çalıştığım bazen olmaması ya da geç olması olup ızdırap dolu olmasından daha iyidir👌🏻

Yani çoğu insan ilk bulduğuyla düşünmeden evleniyor zaten o yüzden 25 yaşında 3 çocuk sahibi çoğu .Bence eminimki çok güzelsinizdir ama bence çok seçici olmayın yani demek istediğim aşktan havalara uçacak birisini beklemeyin bence öyle bi şey yok kimse yaşamıyor herkes makul bulduğu ile evleniyor çoğu yani yalnız kalmamak icin .İnsanlara şans verin zamanla alışırsınız çoğu 40-50 senelik insanlarda bile aşk yok alışma durumu var .Bence çok her şeyini düşününce insan yalnız kalıyor işte zamanla alışmaya bakın o kişiye .
orta güzellikteyim ama inan benim begenmediklerim benden daha güzelleriyle evlendiler ben asla sevmedim ama evlenim tarzı bir insan olmadım aşık olmak istedim yoksa nasıl ömür geçirebilirim sevmiyrum ki ! ama gençken bi hataya da düşmemişim iyiki diyorum hem o zamanlar daha oturmamıştım şu an davranışlarımın oturduğunu istiyorum aşktan havalara uçanlar da var asla yok demeyin ne güzel birbirlerini seven çiftler var yakın çevremde olsun başka yerde arkadaşlarımda görüyorum ama dediğiniz doğru armutun sapı üzümün çöpü dedim ne beklediğimi bende bilmiyorum ki annem diyorki sen ne istiyorsun bende billmiyorum diyor bende diyroum bende :) birde ben çok detaycıyımdır mükemmelliyetçiyimdir ondan heralde

Ben de 40 yaşındayım ama bakımlı kendine dikkat eden hoş bir kadınım. Girdiğim ortamda belli olurum yani. Diksiyonum iyi, eğitimliyim, çalışan bir kadınım. Kendime güvenim de var ancak gel gör ki bir değer bilmezin elinde yıllarım geçti gitti. Allah bizi değerimizi bilen insanlarla karşılaştırsın…

Sonuç itibariyle insanız robot değiliz duygularımız ve ihtiyaçlarımız var bence istekleriniz abartılı şeyler değil gayet normal istekler. Benim demeye çalıştığım bazen olmaması ya da geç olması olup ızdırap dolu olmasından daha iyidir👌🏻
aynen bende öyle düşünüyorum çok genç yaşta evlenmek bende istemedim 20 de isteyerler oluyordu ne evlenmesi hayatımı yaşıyacam ben diyordum evlenip çocuk bakmak fikri sıcak gelmiyordu bana ta ki 25 ten sonra düşünmeye başladım şimdi de yaşı taktım 25 olsam şu an yine iyi derdim ama

aynen bende öyle düşünüyorum çok genç yaşta evlenmek bende istemedim 20 de isteyerler oluyordu ne evlenmesi hayatımı yaşıyacam ben diyordum evlenip çocuk bakmak fikri sıcak gelmiyordu bana ta ki 25 ten sonra düşünmeye başladım şimdi de yaşı taktım 25 olsam şu an yine iyi derdim ama
Cidden söylüyorum boşverin şu an benim yaşımda bekar arkadaşlarım var beni görünce hallerine şükrediyorlar. İyi ki kimse yok hayatımızda nasıl çekerdik diyorlar. Tabi iyisi de denk gelebilir, bana gelmedi o ayrı. Ama hiçbirşey için geç değil. Ben bile ayrılırsam 2. Kez evliliği düşünebilirim sonuçta belki 80 yaşıma kadar yaşayacağım 😂 40 yıl tek yaşamak istemem ama dediğim yaşa takılmam. Belki 50 de bulurum belki 60 da yeter ki sorunsuz değer bilen biri olsun…

bu hayatta sadece sevdiğim insanla evlenmek istedim görüştüklerime bir şey hissetmedim devam da etmedim
sevgi zamanla olan bir şey. Bence pek çok insanın hatası evleneceksek devam edelim kafası. Önemli olan birlikte olmakten keyif almak diye düşünüyorum. Bana eşimle evlenmemi söyleyen arkadaşlarıma saçmalamayın derdim. 10 yıldır evliyiz. Çok seviyorum.

sevgi zamanla olan bir şey. Bence pek çok insanın hatası evleneceksek devam edelim kafası. Önemli olan birlikte olmakten keyif almak diye düşünüyorum. Bana eşimle evlenmemi söyleyen arkadaşlarıma saçmalamayın derdim. 10 yıldır evliyiz. Çok seviyorumb

sevgi zamanla olan bir şey. Bence pek çok insanın hatası evleneceksek devam edelim kafası. Önemli olan birlikte olmakten keyif almak diye düşünüyorum. Bana eşimle evlenmemi söyleyen arkadaşlarıma saçmalamayın derdim. 10 yıldır evliyiz. Çok seviyorum.

benim demek istediğim aştı ama aşktanda gözüm dönüyordu belki ondan aşık olmadım ve evlenmedim yine de bir çekim olmalı arada yoksa nasıl olur

Merhabalar paylaşmak istedim buradaki kişilerin yorumları biraz olsun iyi geliyor ..haftasonu oluyor geçiyor havalar ısınıyor ..yaş 30 u geçti artık her sabah yanlız uyanıp tek başıma konuşmadan çay içmek artık yük olmaya başladı ..çocuk sesleri komşuların yemek sesleri aile muhabbetleri duymak beni çok üzmeye başladı ,, kendime ağlıyorum. Neden bu kadar zor niye bende olmadı neden neden diye kendımı yıpratıyorum ,, çalışıyorum geziyorum ediyorum kurslara gidiyorum ama eve gelip tek başına o sessizlikte yine aynı dipsiz kuyuya düşüyorum .. çok mutsuzum güneşin güzelliği her zaman ısıtmıyor beni .. çok şükür ,, şükür sebeplerimin farkındayım ama yılardır yalnız olmak çok yetti bana .. aslında çok basit hayallerim vardı nazımı çekecek biri gece birlikte uyuyup sabah uyanmak konuşabilmek ona bişeyler anlatmak ..birde derdimi sıkıntımı herkesle paylaşmam güçlü gururlu kendine güvenen halimin dışında sürekli ağlayan bir çocuk var .zayıflık olarak gördüğüm durumlarımı en yakınıma aileme bile paylasamam.. bu da çok ekliyor üstüme
Zayıflık olarak gördüğün durumları chatgptye anlatsana :) yararlı tavsiyelerde bulunabilir. Seni dinler. Hiç değilse içindekini atmış olursun.

Ben de sizin gibi hayatımda kimse olmamasından şikayetçiydim sonra kalktım hayatımda olan birine aşık oldum :) tabi ki çevrenizdekileri değerlendirin, alıcı gözle bakın demiyorum ama çok olağan, sıradan ilerlemeye başlıyor bazen bişiler. Çok negatif düşünmeyin.

benim demek istediğim aştı ama aşktanda gözüm dönüyordu belki ondan aşık olmadım ve evlenmedim yine de bir çekim olmalı arada yoksa nasıl olur
Bizde başta çekim yoktu. Arkadaş olarak bişiler yapmaktan çok keyif alıyorduk. Hee iş çıkışı beraberdik. Haftasonları birlikteydik ama aramızda hiç bir şey yoktu, 2 yıl kadar. Sonrasında aslında onu ne kadar sevdiğimi ve bir yerden sonra aşık olduğumu hissettim. Hiç o kafada değildim. Daha önce de erkek kankalarım olmuştu, hiç biri ile ilişkim olmamıştı. Ama eşimle işler evliliğe ilerledi. Önceden planlı olmayı anlayamıyorum o nedenle ben. Evleneceksek görüşelim, evlenmeyeceksek ayrılalım yaklaşımını doğru bulamıyorum çünkü hisler değişiyor.

Cidden söylüyorum boşverin şu an benim yaşımda bekar arkadaşlarım var beni görünce hallerine şükrediyorlar. İyi ki kimse yok hayatımızda nasıl çekerdik diyorlar. Tabi iyisi de denk gelebilir, bana gelmedi o ayrı. Ama hiçbirşey için geç değil. Ben bile ayrılırsam 2. Kez evliliği düşünebilirim sonuçta belki 80 yaşıma kadar yaşayacağım 😂 40 yıl tek yaşamak istemem ama dediğim yaşa takılmam. Belki 50 de bulurum belki 60 da yeter ki sorunsuz değer bilen biri olsun…
ayrılmamışmıydınız siz bencede düşünün kendinize değer veren biri çıkar karşınıza mutlu olursunuz inşAllah yüzünüz güler :) artık bıraktık zamana yapacak bir şey yok benim bir derdim de çocuk evlendiğimde hemen çocuk yapmak istemezdim biraz evlililğin tadıını çıkarmak isterdim eşimi tanımak isterdim çünkü bu forumda çok görüyorum daha bir yıl dolmadan boşanmak isteyen hemcinslerimi ve de hamile ya da çocuğu var coğunluğunun boşanmaya gidiyor o yüzden bir yıl çocuk istemezdim

Bizde başta çekim yoktu. Arkadaş olarak bişiler yapmaktan çok keyif alıyorduk. Hee iş çıkışı beraberdik. Haftasonları birlikteydik ama aramızda hiç bir şey yoktu, 2 yıl kadar. Sonrasında aslında onu ne kadar sevdiğimi ve bir yerden sonra aşık olduğumu hissettim. Hiç o kafada değildim. Daha önce de erkek kankalarım olmuştu, hiç biri ile ilişkim olmamıştı. Ama eşimle işler evliliğe ilerledi. Önceden planlı olmayı anlayamıyorum o nedenle ben. Evleneceksek görüşelim, evlenmeyeceksek ayrılalım yaklaşımını doğru bulamıyorum çünkü hisler değişiyor

ayrılmamışmıydınız siz bencede düşünün kendinize değer veren biri çıkar karşınıza mutlu olursunuz inşAllah yüzünüz güler :) artık bıraktık zamana yapacak bir şey yok benim bir derdim de çocuk evlendiğimde hemen çocuk yapmak istemezdim biraz evlililğin tadıını çıkarmak isterdim eşimi tanımak isterdim çünkü bu forumda çok görüyorum daha bir yıl dolmadan boşanmak isteyen hemcinslerimi ve de hamile ya da çocuğu var coğunluğunun boşanmaya gidiyor o yüzden bir yıl çocuk istemezdim
Biz eşimle birbirimizi çok sevdik 18,19 yıl inanılmaz mutlu bir evlilik yaşadık. Aşkımız hep iyiydi ilişkimiz hep heyecanlı gidiyordu yani monotonluk yoktu. Ancak Benim 20 yıllık eşim bir gün beni ve 2 çocuğumu terk edip gitti. 6 ay ayrı yaşamak istiyormuş başka bir evde. Ne kadar can yakıcı değil mi? Yıllar sonra bunu da gördük. Ve çok kırıcı çok saygısız çok vefasız bir adam haline geldi. Evlatları ile bile görüşmüyor asla. Çoçuklar da onunla görüşmek istemiyor sevmiyoruz diyorlar. Evladının kabul etmediği bir adamla uzatmaları oynuyorum kısaca

Back
X