- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Ben tesettürlü değilim tatlım ama kullanan tesettürlü kızlar da görüyorum. Tercihin nasıldır bilemem dizlerine inen tunik ve altına hafif bol pantolon veya eşofman giyiyorlar. Takılmıyordur herhalde :) yokuş için yapacak bir şey yok malesef
aslında iyi oluyor öle deme senin açından değilde yani çok acemiler oluyo Allah korusun kazalar çoğalıyo
Evet kapalıyım beraber sürelim dedim.Eve kondisyon aldı.Kızlar ben de bisikleti çok severim ama buralar malum hep yokuş
Bir de kapalı mısınız kapalıysanız bisiklet nasıl sürüonuz takılmıyor mu biyerlere
Tecrübeli skulent koparıcı olarak malzemeler.Evet nem sağolsun bizi öldürüyor bitkileri yaşatıyor :) eşimin işyerinin önünde kocaman bir sukulent ağaç var :) dal alacağım kafaya koydum
Ne maşası kız anlamadımTecrübeli skulent koparıcı olarak malzemeler.
Maşa
Bolca gazete
Ben tesettürlü değilim tatlım ama kullanan tesettürlü kızlar da görüyorum. Tercihin nasıldır bilemem dizlerine inen tunik ve altına hafif bol pantolon veya eşofman giyiyorlar. Takılmıyordur herhalde :) yokuş için yapacak bir şey yok malesef
Bildiğin büyük yemek maşası bak sonra pişman olursun laci dediydi dersinNe maşası kız anlamadım
Tuniktemi giymiyin bende bende.Kızlar ben de bisikleti çok severim ama buralar malum hep yokuş
Bir de kapalı mısınız kapalıysanız bisiklet nasıl sürüonuz takılmıyor mu biyerlere
ayy ne güzel ya ben küçükken çok sürerdim bisiklet :)
ama artık uzun giyiyorum tunik felan giysem sürerdim de benimki kesin takılır
Valla kesicem biticek artık ne çıkarsa bahtımaBildiğin büyük yemek maşası bak sonra pişman olursun laci dediydi dersin
evet akşam kapatıcanCanlar bu tohumların üstünü akşam kapatıp sabah açacak mıydık nasıl olacaktı ya
Dikenler çıkmıyo eldenValla kesicem biticek artık ne çıkarsa bahtıma
Yok kaktüs değil bu sukulent kadife gibiDikenler çıkmıyo elden
KıyamammNilaaaaaaayyyy yaktın beni nilaaaaaayyyyyy. Biber tohumlarını ekerken hapşırmam geldi yüzümü tuttum. Ağzım burnum yanıyorrrr alev alevim.... ahhhhhhh ahhhhh yanıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?