- 13 Ekim 2011
- 2.994
- 3.598
- 448
Canım eşimin işyerine gittiğimde o ağacın resmini çekerim ama şimdilik neye benzediğini şöyle göstereyim:Flores canım sukulentin ağacı da mı var aaa nasıl bişey bi resmini çeksene merak ettim. Bu arada valla helal olsun toprağı ikiye bölüp taşımak süper fikirmiş.

Yaprakları dalları da böyle görünüyor:
Teşekkür ederim canım güzel gerçekten :)flores cnm bayıldım bisiklet tutkuna çok spor olmalı
Tekrar geçmiş olsun canım kimi insana dokunuyor cidden. Benim de acı biber turşusu değen bir tabak çanak yıkarsam alyansımın etrafı yanar kızarır :) Ne hikmetse vallahi anlamadım.arkadaşlar hala elimi sürdüğüm yer yanıyor, 50 kere yıkadım elimi, krem sürdüm, bulaşık yıkadım, tekrar toprağa soktum banamısın demedi :))) biraz evvel kolonya sürdüm floresın tavsiyesini uyup, galiba o biraz iyi geldi, elimin acısını aldı, ALlahtan kızımı uyuttuktan sonra elledim tohumları, yoksa yavrucağızada bilmeden dokunup alev alev yakardım yavrucuğuNilay bana demişti acı biber diye ama ben sadece ağız yakar sanmışım, meğerse değdiği yeri kavuruyormuş, inanaılmaz birşey yaa, varya ben bunu yetiştireyim , bunu arayıpta bulamayanlar var, onlara kilosu 50 liradan satarım, hasılatıda nilay ile bölüşürüz :)))