hoşgeldin canım günden kim sıkılmazki ben artık kimseyle görüşmüyorumKızlar günden yazıyorum : çok sıkıldım
Daha gelemedim kuzum bayanlar oturuyor da ben çok sıkıldım hepsi yaşça büyük olduğu içinhoşgeldin canım günden kim sıkılmazki ben artık kimseyle görüşmüyorum
herkes gözümün içine bakıp Allah sanada versin kucağın boş kalmasın diye sölemeleri yüzünden uzaklaştım evde yalnız yalnız otuuruyorum bana en büyük terapi
tohum öle olacakta biz soğan tohumu diyoruz sen nasıl ektinCanlar ben tohum konusunda arkasında tohumun boyutu kadar toprak olmalı yazıyordu. Ben şöyle bir serptim sonra elimle çok az örttüm siz nasıl yaptınız
amaannnnn kafa yokki bende geldin zannettim yemek yapıyorumda bi bura bi yemek iyice karıştıDaha gelemedim kuzum bayanlar oturuyor da ben çok sıkıldım hepsi yaşça büyük olduğu için
Heee yok ben soğanı sadece soğan kapancak şekilde dikmiştim laleyi.tohum öle olacakta biz soğan tohumu diyoruz sen nasıl ektin
bilmem inşallah doğrudurHeee yok ben soğanı sadece soğan kapancak şekilde dikmiştim laleyi.
Aferin bana ozaman bende öyle yapıyordum onları nazikçe sulamak için. Arapsaçımıda öyle suluyorum.kıslar bişey daha öğrendim fısfısla sulayacakmişiz çiçek tohumlarını
veee 2 hafta sonra çıkmaya başlıyormuş
çok şirinler maşallahKaktusumuz, Şakayık ciceginiz ve meneksemiz :) sınıfımdaki çiçeklerin devami..
bilmiyorumki canım hiç bonzaim olmadıAferin bana ozaman bende öyle yapıyordum onları nazikçe sulamak için. Arapsaçımıda öyle suluyorum.
Bonzainin yapraklarınada sıktım geçen gün. Sever diye düşündüm ama acaba severmi biliyormusunuz
Tesekkur ederim Buarada sınıf basarimizi olumlu etkiliyor ciceklerimiz. Kuzucular çiçekleri üzülmesin diye dersi öyle güzel dinliyorlar ki anlatamam.Nazife ayy çok güzel ler maşallah. Bayılıyorum sana yaa negüzel bir öğretmen modelisin vavalla
ne güzel böyle bir zamanda sizin gibi öğretmen bravoTesekkur ederim Buarada sınıf basarimizi olumlu etkiliyor ciceklerimiz. Kuzucular çiçekleri üzülmesin diye dersi öyle güzel dinliyorlar ki anlatamam.
Tskkur ederim. İsimi aşkla yapıyorum. İnşallah faydalı olurumne güzel böyle bir zamanda sizin gibi öğretmen bravo
çocuklar daha başarılı olsun diye ne güzel şeyler düşünüyorsunuz tebrik ederim
Annem verirken gelin bohçası bu dedi ama öyle yazınca başka çiçekler çıkıyor :)
Kaktusumuz, Şakayık ciceginiz ve meneksemiz :) sınıfımdaki çiçeklerin devami..
Teşekkürler uzat ama daha güzelleri senin olsun keske.nazife şu menekşeye elimi uztabilirmiyim
rengi pek tatlıymışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?