Biraz anlaşılmak istedim

Bizde başta çekim yoktu. Arkadaş olarak bişiler yapmaktan çok keyif alıyorduk. Hee iş çıkışı beraberdik. Haftasonları birlikteydik ama aramızda hiç bir şey yoktu, 2 yıl kadar. Sonrasında aslında onu ne kadar sevdiğimi ve bir yerden sonra aşık olduğumu hissettim. Hiç o kafada değildim. Daha önce de erkek kankalarım olmuştu, hiç biri ile ilişkim olmamıştı. Ama eşimle işler evliliğe ilerledi. Önceden planlı olmayı anlayamıyorum o nedenle ben. Evleneceksek görüşelim, evlenmeyeceksek ayrılalım yaklaşımını doğru bulamıyorum çünkü hisler değişiyor.
benmi bir ablamın bir arkadaşı vardı sevdiği bir çocuk vardı ama çocuk onu istemiyordu o da onu seven biri vardı onunla evlendi beni sevenle evleneyim dedi şimdi aşağı yukarı on yıllık evliler geçen bir düğünde baktım kocasının ağzına pasta veriyor ;) aklıma da hep o sözü gelir

Benim 20 yıllık eşim beni ve 2 çocuğumu terk edip gitti. 6 ay ayrı yaşamak istiyormuş başka bir evde. Ne kadar can yakıcı değil mi? Yıllar sonra bunu da gördük. Ve çok kırıcı çok saygısız çok vefasız bir adam haline geldi. Evlatları ile bile görüşmüyor asla. Çoçuklar da onunla görüşmek istemiyor sevmiyoruz diyorlar. Evladının kabul etmediği bir adamla uzatmaları oynuyorum kısaca
ne mazeret gösterdi de gitti hep bi böyleydi abla sonradan mı oldu çünkü siz böyle birine uzun zaman sabredecek biri gibi durmuyorsunuz anladığım kadarıyla

Bende karşı cinse şans verin, çok seçiçi olmayın yani onun kaşı bunun gözü diye çok düzgün insanları eleyen kadınlar var. Tabi eler normalde ama ilişki isteyen biri bence şans vermeli tanımak için en azından. Mesela dışardan müthiştir ama sohbet edemez hanzo çıkar, yada dışarıdan cazip bi tarafı yoktur ama içi kültürlü çalışkan çıkar. Belli seviyeye gelmedende anlaşılmaz.
Ben şuan 28 yaşındayım eğer 23 yaşında nişan yüzüğümü parmağıma takmış olmasam 30ları bile geçerdim evlilikte. Çünkü düşünüyorum o zaman gerçekten önünü ardını düşünmedik, sevdik evlendik. 25yaş öncesi evlenmek bu yüzden çok daha kolay

ay ben herkes adına genelleme yapmadım zaten neden üstünüze alınyorsunuz orada ben sizin adınıza mı konuşuyorum şaka gibi ya kendiniz mutluysanız ne güzel sizin adınıza birde şu hayatı bir erkeğin varlığıyla anlam kazanmıyor lafını da bırakın burda demek istediğimzi şey o değil aile kurmak anne olmak .
Genelleme nedir, nasıl yapılır konusunda googleda güzel bilgiler var.
Hatta o mesajdaki son cümleniz bile genelleme. ( buradakiler seni anlamaz anca yarğılarlar )
ayrıca sizin de artık gönlünüze göre biri olsa gayet de evlenirsiniz hayat paylaşılınca güzel ben samimi bulmuyoum sizi
Metinde yer almayan şeyleri güzel aklınızdan uydurmak da ayrı bir huyunuz sanırım. Ben nerede evlenmem dedim ki? Hayatımın anlamı bir erkek olmasıyla şekillenmiyor evet. Hayat amacım evlenmek değil evet. Evlenmeyince hayatım kaymıyor evet. Tabii ki karşıma istediğim gibi biri çıkarsa evlenirim, ama evlenmiyorum diye karaları bağlayıp ah vah etmiyorum. Uzun uzun açıkladım herhalde şimdi anlarsınız.

Beni samimi bulmamanıza da nasıl üzüldüm anlatamam. Ağlayarak günlüğüme yazıp gece yorganıma sarılarak uyuyacağım. Kalbim kırık, gözyaşım pıt.

ne mazeret gösterdi de gitti hep bi böyleydi abla sonradan mı oldu çünkü siz böyle birine uzun zaman sabredecek biri gibi durmuyorsunuz anladığım kadarıyla
Hep böyle değildi son birkaç yılda değişti. Büyük bir problemimiz yoktu benim arada kıskançlıklarım olurdu kıskançlıktan kastım telefonuna falan bakardım ama bu şekilde bişey yapmazdı. Bakma derdi darlama beni derdi. Takipte gibi hissettirme derdi. Ama geçen ay öyle bir patladı ki sonrasında kendine iletişime tamamen kapadı. Diğer evimize gitti ve benle asla iletişim kurmuyor yüzümü bile görmek istemiyor. Tam olay bu. Suçum bu. Zaten kimseye de şöyle yaptı böyle dedi demiyor. Onu istemiyorum diyor çünkü yaptığım bişey yok aramızda bir mesele yok. Hadi beni sildi evlatlarını niye siler bir adam. Bu adamdan ne baba olurmuş ne koca..

Merhabalar paylaşmak istedim buradaki kişilerin yorumları biraz olsun iyi geliyor ..haftasonu oluyor geçiyor havalar ısınıyor ..yaş 30 u geçti artık her sabah yanlız uyanıp tek başıma konuşmadan çay içmek artık yük olmaya başladı ..çocuk sesleri komşuların yemek sesleri aile muhabbetleri duymak beni çok üzmeye başladı ,, kendime ağlıyorum. Neden bu kadar zor niye bende olmadı neden neden diye kendımı yıpratıyorum ,, çalışıyorum geziyorum ediyorum kurslara gidiyorum ama eve gelip tek başına o sessizlikte yine aynı dipsiz kuyuya düşüyorum .. çok mutsuzum güneşin güzelliği her zaman ısıtmıyor beni .. çok şükür ,, şükür sebeplerimin farkındayım ama yılardır yalnız olmak çok yetti bana .. aslında çok basit hayallerim vardı nazımı çekecek biri gece birlikte uyuyup sabah uyanmak konuşabilmek ona bişeyler anlatmak ..birde derdimi sıkıntımı herkesle paylaşmam güçlü gururlu kendine güvenen halimin dışında sürekli ağlayan bir çocuk var .zayıflık olarak gördüğüm durumlarımı en yakınıma aileme bile paylasamam.. bu da çok ekliyor üstüme
En son ne zaman ciddi bir ilişkin olmuştu ki

Merhabalar paylaşmak istedim buradaki kişilerin yorumları biraz olsun iyi geliyor ..haftasonu oluyor geçiyor havalar ısınıyor ..yaş 30 u geçti artık her sabah yanlız uyanıp tek başıma konuşmadan çay içmek artık yük olmaya başladı ..çocuk sesleri komşuların yemek sesleri aile muhabbetleri duymak beni çok üzmeye başladı ,, kendime ağlıyorum. Neden bu kadar zor niye bende olmadı neden neden diye kendımı yıpratıyorum ,, çalışıyorum geziyorum ediyorum kurslara gidiyorum ama eve gelip tek başına o sessizlikte yine aynı dipsiz kuyuya düşüyorum .. çok mutsuzum güneşin güzelliği her zaman ısıtmıyor beni .. çok şükür ,, şükür sebeplerimin farkındayım ama yılardır yalnız olmak çok yetti bana .. aslında çok basit hayallerim vardı nazımı çekecek biri gece birlikte uyuyup sabah uyanmak konuşabilmek ona bişeyler anlatmak ..birde derdimi sıkıntımı herkesle paylaşmam güçlü gururlu kendine güvenen halimin dışında sürekli ağlayan bir çocuk var .zayıflık olarak gördüğüm durumlarımı en yakınıma aileme bile paylasamam.. bu da çok ekliyor üstüme
Gençsiniz daha..Bu ümitsizlik neden..Ben de 35 e yakın evlendim, şükür evladım da oldu, kaç tane arkadaşım da 40'tan sonra evlendi..Enseyi karartmayın ..

Genelleme nedir, nasıl yapılır konusunda googleda güzel bilgiler var.
Hatta o mesajdaki son cümleniz bile genelleme. ( buradakiler seni anlamaz anca yarğılarlar )

Metinde yer almayan şeyleri güzel aklınızdan uydurmak da ayrı bir huyunuz sanırım. Ben nerede evlenmem dedim ki? Hayatımın anlamı bir erkek olmasıyla şekillenmiyor evet. Hayat amacım evlenmek değil evet. Evlenmeyince hayatım kaymıyor evet. Tabii ki karşıma istediğim gibi biri çıkarsa evlenirim, ama evlenmiyorum diye karaları bağlayıp ah vah etmiyorum. Uzun uzun açıkladım herhalde şimdi anlarsınız.

Beni samimi bulmamanıza da nasıl üzüldüm anlatamam. Ağlayarak günlüğüme yazıp gece yorganıma sarılarak uyuyacağım. Kalbim kırık, gözyaşım pıt.
işte siz tam olarak yargılayanlalar dediğim kişisiniz ayrıca ben orada 30 YAŞ ÜSTÜ HERKES ADINA GENELLEME YAPMADIM UYDURMA YAPMAYIN KENDİNİZ ÜSTÜNÜZE ALINIP DA ÖNCE OKUDUĞUMUZU ANLIYORUZ ONDAN SONRA YORUM YAPIYORUZ saçma sapan şeyler yazmayın aynı durumda olduğunuz halde uzun uzun açıklama gereği duymasaydınız şu anda nolucak bende bilmiyorum hayatımda demek istemeniz yapacak bir şey yok zamana bıraktım ama olmamasına üzülüyorum demek biz de evde başımıza çember bağlayıp oturup ağlamıyoruz tabikide hayatımıza devam ediyoruz bu cümlelerinizle buradan bu konuda paylaşım yapam hemcinslerini siz arıyorsunuz ama ben sizin gibi değilim algısı yaratıyorsunuz bu hiç hoş değil
samimi kısmına gelince de gerçekten de bulmadım çünkü sende aynı durumdasın aşağı yukarı aynı dönemden geçmişsin ama sana nasip olmadığı için hayatım bir erkeğim etrafında şekillenmiyor hayat amacım evlenmmek değil gibi şeyler zırvalıyorsun (hayat amacın ne acaba uzaya roket fırlatmak mı )ay nolur yaz günlüğüne yoksa gözüme uyku girmez bence yorgana sarılarak da uyuyorsundur bu ilk olmaz :)

Hep böyle değildi son birkaç yılda değişti. Büyük bir problemimiz yoktu benim arada kıskançlıklarım olurdu kıskançlıktan kastım telefonuna falan bakardım ama bu şekilde bişey yapmazdı. Bakma derdi darlama beni derdi. Takipte gibi hissettirme derdi. Ama geçen ay öyle bir patladı ki sonrasında kendine iletişime tamamen kapadı. Diğer evimize gitti ve benle asla iletişim kurmuyor yüzümü bile görmek istemiyor. Tam olay bu. Suçum bu. Zaten kimseye de şöyle yaptı böyle dedi demiyor. Onu istemiyorum diyor çünkü yaptığım bişey yok aramızda bir mesele yok. Hadi beni sildi evlatlarını niye siler bir adam. Bu adamdan ne baba olurmuş ne koca..
anladım abla zamana bırakmışsın sende bakalım ne olacak sonu 6 ay sonra geri geldiğinde

Boşanalım dedim bir daha da bişey yazmadım. Cevap vermedi bilmiyorum sürece bıraktım gibi şimdilik
acaba başka sorunu olabilir mi bazen insanın sıkıntısı oluyon en yakınına bile anlatmak istemiyor abla uzaklaşmak istiyor sadece benim gibi bir düşünce

Olabilir inan ki bilmiyorum ah bilsem burda direkt yazardım ☺️
bende onu diyorum bir sorunu var başka yalnız kalmak kimseyle görüşmek istemiyor ki bunlar en yakını eşi ve çocukları yani ailesi neyse artık zamana bırakmak en iyisi

bende onu diyorum bir sorunu var başka yalnız kalmak kimseyle görüşmek istemiyor ki bunlar en yakını eşi ve çocukları yani ailesi neyse artık zamana bırakmak en iyisi
Süre aşırı uzun geldi 1 ay geçti 5 ay kaldı ama askerlik gibi bekleyip durmak çok can sıkıcı. 2 çoçuk babasız yaşıyor bu reva mı bilmiyorum çok ağır bir ceza bence

Süre aşırı uzun geldi 1 ay geçti 5 ay kaldı ama askerlik gibi bekleyip durmak çok can sıkıcı. 2 çoçuk babasız yaşıyor bu reva mı bilmiyorum çok ağır bir ceza bence
bence uzak kalmak size de iyi gelir kafanıızı dinler toparlanırsırız olayları daha etraflıca düşünürsünüz çocuklar da çok küçük değildir heralde ama etkilenmişlerdir görüşmek istememesinden babalarının

Ben de 40 yaşındayım ama bakımlı kendine dikkat eden hoş bir kadınım. Girdiğim ortamda belli olurum yani. Diksiyonum iyi, eğitimliyim, çalışan bir kadınım. Kendime güvenim de var ancak gel gör ki bir değer bilmezin elinde yıllarım geçti gitti. Allah bizi değerimizi bilen insanlarla karşılaştırsın…
Siz neden izin verdiniz ki yıllarınızın geçmesine, neden hemen ayrılmadınız?

Siz neden izin verdiniz ki yıllarınızın geçmesine, neden hemen ayrılmadınız?
İlk başlarda böyle değildi son zamanlarda değişti. Yıllarım geçti derken bu şekilde değişebileceğini bilsem baştan evlenmezdim

Back
X