- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.636
- 248
minecim hoşgeldin cnm çiçek merakın varsa bize takıl hayatını yaşaaaaaaaaaaaben de ler lar eki olmaz. ancak çiçek bir tane olur. orkidem vardı kuryttum maalesef ona çok üüzldüm
laleye sardım o da ha kurudu kuruyacak.
hoşgeldin canım, bende bi papatya bide fesleğen almıştım. dün fesleğeni diktim ama A101 den aldığım küçük boy dikdörtgen saksıya tam geldi içindeki tohumlar. papatyayı henüz ekmedim bakalım kaç tane çıkacak. zaten rabia mıydı yoksa zeynepmiydi unuttum birinin içi boş çıkmıştı ya, bende paketi elime aldım salladım iyice baktım içinden ses geliyor öyle aldım :)))Herkese günaydın hayırlı cumalar.Dün A101 den 4-5 tohum aldım.Arabada dayanamadım içine baktım .Üleyn sadaka mı veriyonuz paramızla aldık . 5-10 tohum koymuşlar.Canım sıkıldaı annemin bahçeli evi serası fln var gittim hepsini verdim.Resimlere baka baka kaldı garibim içini görünce napar bakalım.
Havadan mıdır nedir çocuklar çok huysuz benim küçükte kaç gündür burnumdan getiriyo .....
Bide zambak aldım nasıl açarsa artık.
Artık yaz boyu belediye bahçelerinden tohum toplarım eşim beni tanımazlıktan gelirÇok cool dur şahsiyetleri
arkadaşlar hala elimi sürdüğüm yer yanıyor, 50 kere yıkadım elimi, krem sürdüm, bulaşık yıkadım, tekrar toprağa soktum banamısın demedi :))) biraz evvel kolonya sürdüm floresın tavsiyesini uyup, galiba o biraz iyi geldi, elimin acısını aldı, ALlahtan kızımı uyuttuktan sonra elledim tohumları, yoksa yavrucağızada bilmeden dokunup alev alev yakardım yavrucuğuNilay bana demişti acı biber diye ama ben sadece ağız yakar sanmışım, meğerse değdiği yeri kavuruyormuş, inanaılmaz birşey yaa, varya ben bunu yetiştireyim , bunu arayıpta bulamayanlar var, onlara kilosu 50 liradan satarım, hasılatıda nilay ile bölüşürüz :)))
ohhh sefanız olsun hadi bakalım yiyin bol bol, sonra iki göbek atıp eritirsiniz :)) öyle oynamalı zıplamalı gün mü yoksa Kuran'lı gün mü?Günaydın çiçek severlerrr herkese hayırlı cumalar olsun inşallah :)
Dünkü poşet taşıma olayından sonra kollarım hamlamış çok feciyim boynum filan kötü acıyor ya
Bugün kv'min günü var buralarda olamayacağım, mercimek köftesi yapıp gidiyorum
ohhh sefanız olsun hadi bakalım yiyin bol bol, sonra iki göbek atıp eritirsiniz :)) öyle oynamalı zıplamalı gün mü yoksa Kuran'lı gün mü?
evet canım sorma Alllahtan gözüme dokunmadım,ama yüzüm yanarken acısı gözüme de vurdu gözlerim yaşardı o ilk dakikalar. vayyy beee ne acıydı o arkadaş :))
laci cnm kaç tane kuzun var :)Herkese günaydın hayırlı cumalar.Dün A101 den 4-5 tohum aldım.Arabada dayanamadım içine baktım .Üleyn sadaka mı veriyonuz paramızla aldık . 5-10 tohum koymuşlar.Canım sıkıldaı annemin bahçeli evi serası fln var gittim hepsini verdim.Resimlere baka baka kaldı garibim içini görünce napar bakalım.
Havadan mıdır nedir çocuklar çok huysuz benim küçükte kaç gündür burnumdan getiriyo .....
Bide zambak aldım nasıl açarsa artık.
Artık yaz boyu belediye bahçelerinden tohum toplarım eşim beni tanımazlıktan gelirÇok cool dur şahsiyetleri
sizede hayırlı cumalar fıstıklarrrrrr
yasemin acılar fena yakmış bilseydim özellikle uyarırdım niyeyse bnde öyle olmadı
dolap konusunda fikire ihtiyacım var nasıl anlatsam siz şimdi göremiyonuz yaaa nasıl anlatırım bilemedim olduğu kadar artıgınnnn şimdi üst dolapları üstten açılmalı istiyorum resimdeki gibi altlarda buna benzer renk tonuda ahşap rengi istiyom renk konusunda çok kararsız kaldım ahşap ta karar kıldık nasılll sizce ?????????Eki Görüntüle 1462108
gün demişken hayatımda ilk defa güne girdim girmez olaydım gitmemek için bin bir türlü bahane üretiyommmmmyok fıstık akraba günü ikisi de yok bol bol konuşma var,benim açımdan da bol bol çay servisi ve bulaşık var
bi ara çekiyim kuzum evet tamamı olcak zor bi karar eşimin başının etini yiye yiye anca yapılcakkkkcanım mutfağının fotoğrafını çeksen ya? tamamen mi değiştireceksin dolapları
kız yasemin bi alemsin vallaaaa bizdemi gün yapsak napsak çiçeek günü felanohhh sefanız olsun hadi bakalım yiyin bol bol, sonra iki göbek atıp eritirsiniz :)) öyle oynamalı zıplamalı gün mü yoksa Kuran'lı gün mü?
evet canım sorma Alllahtan gözüme dokunmadım,ama yüzüm yanarken acısı gözüme de vurdu gözlerim yaşardı o ilk dakikalar. vayyy beee ne acıydı o arkadaş :))
bende öyle düşünüyom tatlım modası geçmez sade bi renk diye ben öyle cırt renkleri sevmiyom biraz ağır takılıyomnilayım ahşap diyince standart bilindik ahşap rengi gelmişti aklıma, bu renk çok kibar ve şık bence bayıldım, hiçbirzamanda modası geçmez bence harika bir fikir olmuş, ama özellikle söyle bu renk olsun illaki diye daha koyusu olmasın sakın de iyice tembihle. ben çok beğendim. ayrıca kapakların yukarı açılması süper bir düşünce, kafamı vuruyorum ben çok yandan açılan kapaklara :) benim sadece bardak dolabı yukarı açılıyor, ama hepsi açılması daha iyi ve daha modern duruyor. zevkine bayıldım tatlım. ne el izi gösterir ne toz ne bişey. ben onay veriyorum kuzum 10 numara.
yalnız duvar taşını başka bişey seç, kare kare değilde ince uzunlardan olsun, cam olanlar var biraz daha pahalı ama çok güzel duruyor benimkiler cam, temizlemesi filanda kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?