• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

Bu arada bir saksıya biber tohumu. Bir saksıyada fesleğen tohumu ektim ayyy ne kadar zevlliymiş tohum ekmek yaaa. Sonra internet üzerinden araştırdım sıcak yerde olsun ve üzerini naylon ile kapayın geceleri diyorlar. Çok fazla su verirseniz anca boyu uzarmış ama güçsüz ve verimsiz olurmuş. Az sulayın kısa boylu ama güçlü fideleriniz olsun diyorlar
Bu da beni yakan biber tohumlarım. Sonra üzerini azıcık toprakla örttüm ve poşet geçirdim. Kesin tutarlar bu acılıkla saksıyı bile delerler ben inanıyorum
20150319_222517.webp

yaseminim burdayım kuzum :mad::mad::mad::mad:
bugun çok yoğundum sabah bi kalktık giyin kuşan sidelya yı bırak pazara çok tekrar markete çık derken anca geldik annemde de dev menekşyi ayırdık tekrar eve geldim aldığım toprakla çiçekleri ek o ara sidelya dağıtır nilay arkasından toplar bi yandan her taraf toprak çok yoruldummmmmmmmmmm bacımmm yawwww:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
kızım bugun çok huysuzdu çok yordu beni cnm çıktı valla anca girdim oku oku bitmiyo şincik cvp yazıyorum kızlar iyi dedikodu yapmışınız yetişemedim size
ayyyy kıyamam ben acı biberleri ektim ama hiç öyle olmadım yanmadım acıyı severim ondanmıdır ki burda o biberler çok meşhurdurrrrr yani acık havam olsun kıymetini bill:KK15::KK15::KK15:bu arada evin çokkkkk güzelllllllllll bayıldım inan
mutfak dolaplarını dün ölçü aldılar fiyat dicekler ona göre onaylayıp başlıcaklar kısmetse bunun için yardımınıza ihtiyacım var kızlarrrrrr duyun sesimi lütfennn yardımmmmmm
flores cnm bayıldım bisiklet tutkuna çok spor olmalı
veeeeeeeee rabia zeynep kızlar neler yapmışınız öle saksılar çiçekler ne güzelsinizzzz
kısa kısa yazıyom napıyım anca yetiştim

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar, sabah kuşunuz geldi :)
nilaycım ne için fikirlerimize ihtiyacın var hemen cevaplayalım sor bakalım.
ayyy ben kızım uyanıkken yapmıyorum o saksı işlerini yoksa iş üstüne iş çıkıyor. onu yatırıp gece yarısı işe koyuluyorum :))
dev menekşenin yeni hallerini de merak ettim kaç parçaya bölündü acaba??

Herkese günaydın hayırlı cumalar.:KK37:Dün A101 den 4-5 tohum aldım.Arabada dayanamadım içine baktım .Üleyn sadaka mı veriyonuz paramızla aldık .:mad::mad::mad::KK73:5-10 tohum koymuşlar.Canım sıkıldaı annemin bahçeli evi serası fln var gittim hepsini verdim.Resimlere baka baka kaldı garibim içini görünce :KK57: napar bakalım.

Havadan mıdır nedir çocuklar çok huysuz benim küçükte kaç gündür burnumdan getiriyo .....:KK67:
Bide zambak aldım nasıl açarsa artık.
Artık yaz boyu belediye bahçelerinden tohum toplarım eşim beni tanımazlıktan gelir:KK70::KK70:Çok cool dur şahsiyetleri:KK70:

Herkese günaydın hayırlı cumalar.:KK37:Dün A101 den 4-5 tohum aldım.Arabada dayanamadım içine baktım .Üleyn sadaka mı veriyonuz paramızla aldık .:mad::mad::mad::KK73:5-10 tohum koymuşlar.Canım sıkıldaı annemin bahçeli evi serası fln var gittim hepsini verdim.Resimlere baka baka kaldı garibim içini görünce :KK57: napar bakalım.

Havadan mıdır nedir çocuklar çok huysuz benim küçükte kaç gündür burnumdan getiriyo .....:KK67:
Artık yaz boyu belediye bahçelerinden tohum toplarım eşim beni tanımazlıktan gelir:KK70::KK70:Çok cool dur şahsiyetleri:KK70:
hoşgeldin canım, bende bi papatya bide fesleğen almıştım. dün fesleğeni diktim ama A101 den aldığım küçük boy dikdörtgen saksıya tam geldi içindeki tohumlar. papatyayı henüz ekmedim bakalım kaç tane çıkacak. zaten rabia mıydı yoksa zeynepmiydi unuttum birinin içi boş çıkmıştı ya, bende paketi elime aldım salladım iyice baktım içinden ses geliyor öyle aldım :)))
ayy erkekler öyledir maşallah hepsi cool takılır, bizde köylü güzeli gibi kalıveririrz yanlarında :)))))))

arkadaşlar hala elimi sürdüğüm yer yanıyor, 50 kere yıkadım elimi, krem sürdüm, bulaşık yıkadım, tekrar toprağa soktum banamısın demedi :))) biraz evvel kolonya sürdüm floresın tavsiyesini uyup, galiba o biraz iyi geldi, elimin acısını aldı, ALlahtan kızımı uyuttuktan sonra elledim tohumları, yoksa yavrucağızada bilmeden dokunup alev alev yakardım yavrucuğu :KK48: Nilay bana demişti acı biber diye ama ben sadece ağız yakar sanmışım, meğerse değdiği yeri kavuruyormuş, inanaılmaz birşey yaa, varya ben bunu yetiştireyim , bunu arayıpta bulamayanlar var, onlara kilosu 50 liradan satarım, hasılatıda nilay ile bölüşürüz :)))

Günaydın çiçek severlerrr herkese hayırlı cumalar olsun inşallah :)
Dünkü poşet taşıma olayından sonra kollarım hamlamış çok feciyim boynum filan kötü acıyor ya :KK57:
Bugün kv'min günü var buralarda olamayacağım, mercimek köftesi yapıp gidiyorum :KK51:

Son düzenleme:
arkadaşlar hala elimi sürdüğüm yer yanıyor, 50 kere yıkadım elimi, krem sürdüm, bulaşık yıkadım, tekrar toprağa soktum banamısın demedi :))) biraz evvel kolonya sürdüm floresın tavsiyesini uyup, galiba o biraz iyi geldi, elimin acısını aldı, ALlahtan kızımı uyuttuktan sonra elledim tohumları, yoksa yavrucağızada bilmeden dokunup alev alev yakardım yavrucuğu :KK48: Nilay bana demişti acı biber diye ama ben sadece ağız yakar sanmışım, meğerse değdiği yeri kavuruyormuş, inanaılmaz birşey yaa, varya ben bunu yetiştireyim , bunu arayıpta bulamayanlar var, onlara kilosu 50 liradan satarım, hasılatıda nilay ile bölüşürüz :)))

canım geçmiş olsun ya çok feci yakar bilirim. Annem bir keresinde o acı biberleri kurutmuştu biz de onları elimizle ayıklamıştık kaç gün çıkmadı acısı gözlerimiz felan hep yanmıştı :(

Günaydın çiçek severlerrr herkese hayırlı cumalar olsun inşallah :)
Dünkü poşet taşıma olayından sonra kollarım hamlamış çok feciyim boynum filan kötü acıyor ya :KK57:
Bugün kv'min günü var buralarda olamayacağım, mercimek köftesi yapıp gidiyorum :KK51:
ohhh sefanız olsun hadi bakalım yiyin bol bol, sonra iki göbek atıp eritirsiniz :)) öyle oynamalı zıplamalı gün mü yoksa Kuran'lı gün mü?
evet canım sorma Alllahtan gözüme dokunmadım,ama yüzüm yanarken acısı gözüme de vurdu gözlerim yaşardı o ilk dakikalar. vayyy beee ne acıydı o arkadaş :))

sizede hayırlı cumalar fıstıklarrrrrr ;)
yasemin acılar fena yakmış bilseydim özellikle uyarırdım niyeyse bnde öyle olmadı
dolap konusunda fikire ihtiyacım var nasıl anlatsam siz şimdi göremiyonuz yaaa nasıl anlatırım bilemedim olduğu kadar artıgınnnn şimdi üst dolapları üstten açılmalı istiyorum resimdeki gibi altlarda buna benzer renk tonuda ahşap rengi istiyom renk konusunda çok kararsız kaldım ahşap ta karar kıldık nasılll sizce ?????????
DESMO-Mutfak-Dolabi.webp

ohhh sefanız olsun hadi bakalım yiyin bol bol, sonra iki göbek atıp eritirsiniz :)) öyle oynamalı zıplamalı gün mü yoksa Kuran'lı gün mü?
evet canım sorma Alllahtan gözüme dokunmadım,ama yüzüm yanarken acısı gözüme de vurdu gözlerim yaşardı o ilk dakikalar. vayyy beee ne acıydı o arkadaş :))

yok fıstık akraba günü ikisi de yok bol bol konuşma var,benim açımdan da bol bol çay servisi ve bulaşık var :-)

laci cnm kaç tane kuzun var :)
bnmkide bana inat yapar bi mız bi inat çok çingene oldu :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

sizede hayırlı cumalar fıstıklarrrrrr :KK66:
yasemin acılar fena yakmış bilseydim özellikle uyarırdım niyeyse bnde öyle olmadı
dolap konusunda fikire ihtiyacım var nasıl anlatsam siz şimdi göremiyonuz yaaa nasıl anlatırım bilemedim olduğu kadar artıgınnnn şimdi üst dolapları üstten açılmalı istiyorum resimdeki gibi altlarda buna benzer renk tonuda ahşap rengi istiyom renk konusunda çok kararsız kaldım ahşap ta karar kıldık nasılll sizce ?????????Eki Görüntüle 1462108

canım mutfağının fotoğrafını çeksen ya? tamamen mi değiştireceksin dolapları

kız yasemin bi alemsin vallaaaa bizdemi gün yapsak napsak çiçeek günü felan

nilayım ahşap diyince standart bilindik ahşap rengi gelmişti aklıma, bu renk çok kibar ve şık bence bayıldım, hiçbirzamanda modası geçmez bence harika bir fikir olmuş, ama özellikle söyle bu renk olsun illaki diye daha koyusu olmasın sakın de iyice tembihle. ben çok beğendim. ayrıca kapakların yukarı açılması süper bir düşünce, kafamı vuruyorum ben çok yandan açılan kapaklara :) benim sadece bardak dolabı yukarı açılıyor, ama hepsi açılması daha iyi ve daha modern duruyor. zevkine bayıldım tatlım. ne el izi gösterir ne toz ne bişey. ben onay veriyorum kuzum 10 numara.
yalnız duvar taşını başka bişey seç, kare kare değilde ince uzunlardan olsun, cam olanlar var biraz daha pahalı ama çok güzel duruyor benimkiler cam, temizlemesi filanda kolay.

ayy kızlar hakkaten bende pek sevmezdim günleri hele bekarken, annemin akraba tarafı biraz havalıdır, o ne giymiş, ayy vakkomu, ayakkabısı şu mu, bilmemnesi bumu diye herkes birbirine hava atmak için katılır güne. o yüzden hiç sıcak bakmazdım. ama şimdi evlenince eşimin ve baba tarafımın akrabaları ile daha yoğun görüşmeye başladığım için onların ortamını sevdim, bol kahkaha komedi güzel muhabbetler oluyor. yani ortam kendini sevdirmesi lazım. nilaycığımında ortamı onu açmamış demekki ben hak veriyorum. kafa kişilerle yapınca güzel oluor.

nilayım ahşap diyince standart bilindik ahşap rengi gelmişti aklıma, bu renk çok kibar ve şık bence bayıldım, hiçbirzamanda modası geçmez bence harika bir fikir olmuş, ama özellikle söyle bu renk olsun illaki diye daha koyusu olmasın sakın de iyice tembihle. ben çok beğendim. ayrıca kapakların yukarı açılması süper bir düşünce, kafamı vuruyorum ben çok yandan açılan kapaklara :) benim sadece bardak dolabı yukarı açılıyor, ama hepsi açılması daha iyi ve daha modern duruyor. zevkine bayıldım tatlım. ne el izi gösterir ne toz ne bişey. ben onay veriyorum kuzum 10 numara.
yalnız duvar taşını başka bişey seç, kare kare değilde ince uzunlardan olsun, cam olanlar var biraz daha pahalı ama çok güzel duruyor benimkiler cam, temizlemesi filanda kolay.
bende öyle düşünüyom tatlım modası geçmez sade bi renk diye ben öyle cırt renkleri sevmiyom biraz ağır takılıyom
beğenmene sevindim yorumun çok iyi oldu bi yük klaktı diyebilirim inan
bunun ayni rengini tutturmak zor ama bunun tonuna çok yakın hem bu sene bu renkler moda mobilyalarda bile
evet cnm dolapların üstten açılması çok şık durucak duvar taşı mozaik olucak gibi

Back
X