Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

Bayılırım bisiklete 2 yarış birtane normal var bizde en son alınan evde bizle birlikte yaşıyoeşiminki

Ooo yarış mı harika
Benimki mtb ya şehiriçinde yoruyor doğa turlarında iyi ama.
Bu arada ben toprağımı aldım kızlarrr hem de tek başıma ikiye böldüm 10 kiloluk toprağı :) gelirken biraz sallandım ama yıkılmadım çok şükür

teşekkür ederim :)) araştırmaya devam

Bizim zamanımızda çıkmış sınav soruları kitsbı vardı.Onları çöz hep aynı sorular çıkıyodu.Hiç çalışmasan motor çöz geçersin .Başarılar .Direksiyon iyimi baari.asıl problem o artık çok zor geçiriyorlar sınav gözetmenleri.

Nerde yaşıyorsun bisiklet için uygun heralde.

direksiyon fena değil ..
park biraz sıkıntı hocam hocam diyesim geldi nedense

ben de ler lar eki olmaz. ancak çiçek bir tane olur. orkidem vardı kuryttum maalesef ona çok üüzldüm
laleye sardım o da ha kurudu kuruyacak.
Korkma açtıktan sonra lalenin vakti geçmiştir.Orkide zor iş nem olcek esinti olcek serin olcek ooooo ışık ta var tabi
Kendin çoğaltıp yeyiştirirsen ölmezler.

ben de ler lar eki olmaz. ancak çiçek bir tane olur. orkidem vardı kuryttum maalesef ona çok üüzldüm
laleye sardım o da ha kurudu kuruyacak.
Kıyamam keşke orkiden kurumadan yazsaydın yapardık bişeyler laleyi takma canım soğanlı bitkilerin çiçeği kısa ömürlüdür. Kışın soğan uyur baharda çiçek açar.

Korkma açtıktan sonra lalenin vakti geçmiştir.Orkide zor iş nem olcek esinti olcek serin olcek ooooo ışık ta var tabi
Kendin çoğaltıp yeyiştirirsen ölmezler.
hediyeydi orkide yoksa cesaret edemezdim :) sizi takibe devam o zaman bişiler yapıcam

Kızlar ben de bisikleti çok severim ama buralar malum hep yokuş
Bir de kapalı mısınız kapalıysanız bisiklet nasıl sürüonuz takılmıyor mu biyerlere

Kızlar ben de bisikleti çok severim ama buralar malum hep yokuş
Bir de kapalı mısınız kapalıysanız bisiklet nasıl sürüonuz takılmıyor mu biyerlere
Ben tesettürlü değilim tatlım ama kullanan tesettürlü kızlar da görüyorum. Tercihin nasıldır bilemem dizlerine inen tunik ve altına hafif bol pantolon veya eşofman giyiyorlar. Takılmıyordur herhalde :) yokuş için yapacak bir şey yok malesef

tamam canım menekşeci gazel
görümce göğnüm garıştı görünce ..derler bizim burda boşa demiyorlar
siz gene iyi dermişsiniz bizimkini duymak istermisin
kaynana kazan karası görümce Allah belası
canım benim varda 2009 da aldım çok oldu unuttum çoktan yüksek puanlar almıştım sölemesi ayıp
kolay gelsin direksiyon bizim zamanımızda kolaydı aynaya bak emniyet kemeri tak sinyal ver stop ettirmeden sür ve 10 metre geri gel o kadar
şimdi zor olmuş galiba

şimdi çok zor yaa, park yapamazsan vermiyorlar.. sürüşün çok güzel olsa bile...
park yerine girince inip metre ile ölçüyorlar... çizgiye tekerler değmek zorunda
çok zor yaa, kaç yıllık şöförler bile öyle park yapamaz...

aslında iyi oluyor öle deme senin açından değilde yani çok acemiler oluyo Allah korusun kazalar çoğalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…