- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Bayılırım bisiklete 2 yarış birtane normal var bizde en son alınan evde bizle birlikte yaşıyo eşiminki
teşekkür ederim :)) araştırmaya devamen kolay barış çiçeği bol su ver yeter sonra kılıç fazla suda istemez
şimdi öyle bir yere sordunki biz çiçek manyağıyız hiçbir çiçek bakımı bize zor gelmez çünkü severek baktığımız için
hey yavrum hey , gökte ararken yerde buldum lacim seni yaww, :)
şimdi başının etini yememeye gayret etmemle birlikte, birkaç sorum olcek
geçmiş yılların soruları çıkıyormu?
en çok sorulan garanti sorular neler mesela?
birde motordan korkuyorum, motor ünitesinin en çok çıkan soruları neler??
çokmu sordum
Bizim zamanımızda çıkmış sınav soruları kitsbı vardı.Onları çöz hep aynı sorular çıkıyodu.Hiç çalışmasan motor çöz geçersin .Başarılar .Direksiyon iyimi baari.hey yavrum hey , gökte ararken yerde buldum lacim seni yaww, :)
şimdi başının etini yememeye gayret etmemle birlikte, birkaç sorum olcek
geçmiş yılların soruları çıkıyormu?
en çok sorulan garanti sorular neler mesela?
birde motordan korkuyorum, motor ünitesinin en çok çıkan soruları neler??
çokmu sordum
Senin çiçekleri görelimteşekkür ederim :)) araştırmaya devam
Nerde yaşıyorsun bisiklet için uygun heralde.Ooo yarış mı harika
Benimki mtb yaşehiriçinde yoruyor doğa turlarında iyi ama.
Bu arada ben toprağımı aldım kızlarrrhem de tek başıma ikiye böldüm 10 kiloluk toprağı :) gelirken biraz sallandım ama yıkılmadım çok şükür
Eki Görüntüle 1461579
Bizim zamanımızda çıkmış sınav soruları kitsbı vardı.Onları çöz hep aynı sorular çıkıyodu.Hiç çalışmasan motor çöz geçersin .Başarılar .Direksiyon iyimi baari.asıl problem o artık çok zor geçiriyorlar sınav gözetmenleri.
ben de ler lar eki olmaz. ancak çiçek bir tane olur. orkidem vardı kuryttum maalesef ona çok üüzldümSenin çiçekleri görelim
Evet canım Akdeniz'de bir yerlerdeyim :) dedeler bile bisiklet sürüyor burada. Eşim de ben de İstanbul'da doğup büyüdük ama evlenirken oradan ayrılma kararı aldık pişman değiliz :)Nerde yaşıyorsun bisiklet için uygun heralde.
Korkma açtıktan sonra lalenin vakti geçmiştir.Orkide zor iş nem olcek esinti olcek serin olcek ooooo ışık ta var tabiben de ler lar eki olmaz. ancak çiçek bir tane olur. orkidem vardı kuryttum maalesef ona çok üüzldüm
laleye sardım o da ha kurudu kuruyacak.
Ooo orda iyi çiçek yetişir.Evet canım Akdeniz'de bir yerlerdeyim :) dedeler bile bisiklet sürüyor burada. Eşim de ben de İstanbul'da doğup büyüdük ama evlenirken oradan ayrılma kararı aldık pişman değiliz :)
Kıyamam keşke orkiden kurumadan yazsaydın yapardık bişeylerben de ler lar eki olmaz. ancak çiçek bir tane olur. orkidem vardı kuryttum maalesef ona çok üüzldüm
laleye sardım o da ha kurudu kuruyacak.
hediyeydi orkide yoksa cesaret edemezdim :) sizi takibe devam o zaman bişiler yapıcamKorkma açtıktan sonra lalenin vakti geçmiştir.Orkide zor iş nem olcek esinti olcek serin olcek ooooo ışık ta var tabi
Kendin çoğaltıp yeyiştirirsen ölmezler.
kısmet değilmiş orkide yenilere bakayım teşekkürler ilgin içinKıyamam keşke orkiden kurumadan yazsaydın yapardık bişeylerlaleyi takma canım soğanlı bitkilerin çiçeği kısa ömürlüdür. Kışın soğan uyur baharda çiçek açar.
Evet nem sağolsun bizi öldürüyor bitkileri yaşatıyor :) eşimin işyerinin önünde kocaman bir sukulent ağaç var :) dal alacağım kafaya koydumOoo orda iyi çiçek yetişir.
Ben tesettürlü değilim tatlım ama kullanan tesettürlü kızlar da görüyorum. Tercihin nasıldır bilemem dizlerine inen tunik ve altına hafif bol pantolon veya eşofman giyiyorlar. Takılmıyordur herhalde :) yokuş için yapacak bir şey yok malesefKızlar ben de bisikleti çok severim ama buralar malum hep yokuş
Bir de kapalı mısınız kapalıysanız bisiklet nasıl sürüonuz takılmıyor mu biyerlere
tamam canım menekşeci gazelbeni menekşeci olarak akılda tutabilirsin
dün gittiğimde fesleğen tohumu almıştım ektim onu...
dün saksı yoktu, bugün gelmiştir ama bugün de ben gidemedim.. yarın bakalım inşallah... sulama kabı çok istiyorum.. büyük rahatlık
siz gene iyi dermişsiniz bizimkini duymak istermisingörümce göğnüm garıştı görünce ..derler bizim burdaboşa demiyorlar
canım benim varda 2009 da aldım çok oldu unuttum çoktan yüksek puanlar almıştım sölemesi ayıpkızlar aranızda ehliyeti olanlar varmı??
pazar günü ehliyet sınavım var, çok stres yaptım yaww ..
hiç çalışamadım fırsatım pek olmadı... fırsatım olduğunda da canım istemedi...
şimdi de paçalarım tutuştu.. iki günüm var, allah yardımcım olsun...
tamam canım menekşeci gazel
siz gene iyi dermişsiniz bizimkini duymak istermisin
kaynana kazan karası görümce Allah belası
canım benim varda 2009 da aldım çok oldu unuttum çoktan yüksek puanlar almıştım sölemesi ayıp
kolay gelsin direksiyon bizim zamanımızda kolaydı aynaya bak emniyet kemeri tak sinyal ver stop ettirmeden sür ve 10 metre geri gel o kadar
şimdi zor olmuş galiba
aslında iyi oluyor öle deme senin açından değilde yani çok acemiler oluyo Allah korusun kazalar çoğalıyoşimdi çok zor yaa, park yapamazsan vermiyorlar.. sürüşün çok güzel olsa bile...
park yerine girince inip metre ile ölçüyorlar... çizgiye tekerler değmek zorunda
çok zor yaa, kaç yıllık şöförler bile öyle park yapamaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?