• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

Ben tesettürlü değilim tatlım ama kullanan tesettürlü kızlar da görüyorum. Tercihin nasıldır bilemem dizlerine inen tunik ve altına hafif bol pantolon veya eşofman giyiyorlar. Takılmıyordur herhalde :) yokuş için yapacak bir şey yok malesef :KK43:

ben bekarken tunik altına pantolon yada eşofman ile sürüyordum bisiklet... takılmaz bişey olmaz..

aslında iyi oluyor öle deme senin açından değilde yani çok acemiler oluyo Allah korusun kazalar çoğalıyo

sürüş kurallar rampa vs bunlar önemli muhakkak.. işi sıkı tutmaları güzel...
lakin park konusunda bu kadar acımasız olmak, santim santim çizgiye çıktımı çıkmadı mı diye, bana saçma geliyor... parkı yapabiliyorsa yeterlidir bence, ama ölçmek nedir yaa,

Kızlar ben de bisikleti çok severim ama buralar malum hep yokuş:KK43:
Bir de kapalı mısınız kapalıysanız bisiklet nasıl sürüonuz takılmıyor mu biyerlere :KK70:
Evet kapalıyım beraber sürelim dedim.Eve kondisyon aldı.:KK70:Ben pek ilgilenmiyorumda bisikletle o tutkunu uzun mesafe yapıyodu zevk için dizden sakatlanmıştı yeni yeni tekrar başladı.

Bir de kapalı mısınız kapalıysanız bisiklet nasıl sürüonuz takılmıyor mu biyerlere :KK70:
Ben tesettürlü değilim tatlım ama kullanan tesettürlü kızlar da görüyorum. Tercihin nasıldır bilemem dizlerine inen tunik ve altına hafif bol pantolon veya eşofman giyiyorlar. Takılmıyordur herhalde :) yokuş için yapacak bir şey yok malesef :KK43:

ayy ne güzel ya ben küçükken çok sürerdim bisiklet :)
ama artık uzun giyiyorum tunik felan giysem sürerdim de benimki kesin takılır :KK53:

ayy ne güzel ya ben küçükken çok sürerdim bisiklet :)
ama artık uzun giyiyorum tunik felan giysem sürerdim de benimki kesin takılır :KK53:
Tuniktemi giymiyin bende bende.

Canlar bu tohumların üstünü akşam kapatıp sabah açacak mıydık nasıl olacaktı ya o_O

Kızlar yanışımın arasından yarım saat geçti daha yeni yeni sönüyorum... Allahım o nasıl acı bir bibermişki tohumu dahi beni kavurdu... ben bu biberi düşmanlarım için yetiştireyim en iyisi :)) en acı verici silah valla süper:)

Evet şuanda geçmişi okudum baya yazışmışsınız ben yokken...
gazelim Allah yardımcın olsun sınavda tatlım ben taaaa 2001 de aldım ozamanlar çok kolaydı oyüzden şimdikilerin işi zor. Ama şöyle de bir durum var ki benim yıllarımda trafikteki bayanlar hep acemice sürerdi. Ama şimdi bakıyorum bayanlar ve erkekler arasında hiç fark yok. Yani bu sıkı yönetim bence bir bakıma faydalı. Ama park konusundaki ölçümler filan çok abartılı bence. Okadarda değil yani o ne yaaa.

Flores canım sukulentin ağacı da mı var aaa nasıl bişey bi resmini çeksene merak ettim. Bu arada valla helal olsun toprağı ikiye bölüp taşımak süper fikirmiş.

Rabia bende pantolon giymediğim için bisiklete binemiyorum halbuki inainsan onun üzerinde çok özgür kuş gibi hissediyor. Çok nadir tatile filan gittiğimde eşofman üzerine tunik giyip biniyorym tadı ağzımda kalıyor gerçekten. Bu arada boyamalarını 4 gözle bekliyorum.

Zeynebim ne yaptın akşam enseye tokat attınmı işe yaradımı :))))

Yeni gelen arkafaşımıza kesinlikle yaprak güzelini tavsiye ederim. Ben çiçek sevmeyen biri olarak arkafaşımın birgün bana bu çiçeği hediye etmesiyle çiçek delisi oldum. Kessssssinlikle yaprak güzeli al.

Lacivert kuzum demek eğitmensin. İşte mesleğinin vermiş olduğu eğitim ve disiplin aşkı ile menekşelerini de dize getiriyorsuN sen anladım şimdi yaaa. Yoksa menekşe yetiştirmek kaplumbağa eğitmek gibi bişey bence :)))

Nilaycım bugün yok belkide mutfak dolabı için koşturuyordur yapılacaktı ya Allah yardımmcısı olsun

Back
X