Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

üzülüyorsa sormasın o zaman rahat bırakın beni de

Rabiacım Allahtan kv anlayışlı iyi bir insan. Onun dışındakiler umrunda olmasın. O bi laf dese çok kırar kalbini çünkü. Benim kv de çok iyi Allah razı olsun ondan.
bende pco vardı 6 ayda bir ilaçla zorla regl olurdum çok şükür rakip tedavi vs derken Allah nasip etti. İnşallah sizlerinsizleridende vakti saati var olacak. Lafaya takmayın ama tedaviyide ihmal edip boşvermeyin. Tıp okadar ileriki artık olmaz diye bişey yok nerdeyse. Eninde sonunda oluyor.

inşallah kuzum bir dahaki aya doktora gideceğiz biz de inşallah

Kızlar papatya tohumunun üstünde margarita yazıyor Sizinki de öylemş
evet canım
tamam canım bi ara yazmıştında demek görümceymiş

bencede bi filizlenseler neyse hepberaber bakıcaz artık sen saksı aldınmı tohum felan
senle grapı sürekli karıştırıyorum başım döndü iyice

beni menekşeci olarak akılda tutabilirsin
dün gittiğimde fesleğen tohumu almıştım ektim onu...
dün saksı yoktu, bugün gelmiştir ama bugün de ben gidemedim.. yarın bakalım inşallah... sulama kabı çok istiyorum.. büyük rahatlık

görümce göğnüm garıştı görünce ..derler bizim burda boşa demiyorlar

kızlar aranızda ehliyeti olanlar varmı??
pazar günü ehliyet sınavım var, çok stres yaptım yaww ..
hiç çalışamadım fırsatım pek olmadı... fırsatım olduğunda da canım istemedi...
şimdi de paçalarım tutuştu.. iki günüm var, allah yardımcım olsun...

benim yok ama inşallah geçersin canım Zeynepin var sanırım bugün 101'e arabayla gitmişti

Ne güzel yazmışsın cidden :)
Benim de yoluma ters yerlerde var ve işten eve bisikletle gidiyorum. Aslında 10 kiloluk topraktan ben de istiyorum ama bisikletle nasıl taşıyacağım onu ben
Bayılırım bisiklete 2 yarış birtane normal var bizde en son alınan evde bizle birlikte yaşıyoeşiminki
selamlar ben bir adet lale almuştım evde bakmak için ama bakamadım galiba. çiçek nası yetiştirilir en kolayı hangisidr bir kaç öneri alsam.
En kolayı yaprak güzeli kaktüs ,bana göre en vazgeçilmezi menekşeevinin şartlarına güneş durumuna göre çiçek tavsiye ederiz
Çiçek açıyo beyaz beyaz benim iki saksıya kar yağdı öldüler.
Trafik eğitmeniyim .Teknikerim .

hey yavrum hey , gökte ararken yerde buldum lacim seni yaww, :)
şimdi başının etini yememeye gayret etmemle birlikte, birkaç sorum olcek
geçmiş yılların soruları çıkıyormu?
en çok sorulan garanti sorular neler mesela?
birde motordan korkuyorum, motor ünitesinin en çok çıkan soruları neler??
çokmu sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…