Evet kuzum ismim bile çiçek gördünüzmü :))
üzülüyorsa sormasın o zaman rahat bırakın beni deamaaann ben de daha takmıyorum zaten hamilelikle ilgili sitelere girmiyorum baktıkça insanın morali bozuluyor aman neyse işte
geçende regl olduğumda kv gelmişti benim de moralim çok bozulmuştu yine olmadı diye
dün bana soruyor takıyor musun kafana moralin çok bozuktu falan canım çok üzülmüş benim moralim bozulunca
üzülüyorsa sormasın o zaman rahat bırakın beni de
Rabiacım Allahtan kv anlayışlı iyi bir insan. Onun dışındakiler umrunda olmasın. O bi laf dese çok kırar kalbini çünkü. Benim kv de çok iyi Allah razı olsun ondan.
bende pco vardı 6 ayda bir ilaçla zorla regl olurdum çok şükür rakip tedavi vs derken Allah nasip etti. İnşallah sizlerinsizleridende vakti saati var olacak. Lafaya takmayın ama tedaviyide ihmal edip boşvermeyin. Tıp okadar ileriki artık olmaz diye bişey yok nerdeyse. Eninde sonunda oluyor.
Kızlar papatya tohumunun üstünde margarita yazıyor Sizinki de öylemş
evet canımKızlar papatya tohumunun üstünde margarita yazıyor Sizinki de öylemş
tamam canım bi ara yazmıştında demek görümceymişyok tatlım şimdiye kadar hiç sormadı kv sağolsun çok anlayışlı, onların da 4 yıl olmamış o yüzden anlıyor beni Allah razı olsun ben bilerek sormuyorum olacağı varsa olur dedi bana. Ama görümcem çok soruyor
evet canım
tamam canım bi ara yazmıştında demek görümceymiş
Şu şeytanlı smiley çok hoşuma gidiyor nedense
bencede bi filizlenseler neyse hepberaber bakıcaz artık sen saksı aldınmı tohum felan
senle grapı sürekli karıştırıyorum başım döndü iyice
yok tatlım şimdiye kadar hiç sormadı kv sağolsun çok anlayışlı, onların da 4 yıl olmamış o yüzden anlıyor beni Allah razı olsun ben bilerek sormuyorum olacağı varsa olur dedi bana. Ama görümcem çok soruyor
görümce göğnüm garıştı görünce ..derler bizim burdaboşa demiyorlar
kızlar aranızda ehliyeti olanlar varmı??
pazar günü ehliyet sınavım var, çok stres yaptım yaww ..
hiç çalışamadım fırsatım pek olmadı... fırsatım olduğunda da canım istemedi...
şimdi de paçalarım tutuştu.. iki günüm var, allah yardımcım olsun...
ay çok hoşmuş canım
nerelisin ki sen?
benim yok ama inşallah geçersin canım Zeynepin var sanırım bugün 101'e arabayla gitmişti
Ne güzel yazmışsın cidden :)
Benim de yoluma ters yerlerde var ve işten eve bisikletle gidiyorum. Aslında 10 kiloluk topraktan ben de istiyorum ama bisikletle nasıl taşıyacağım onu ben
En kolayı yaprak güzeli kaktüs ,bana göre en vazgeçilmezi menekşeselamlar ben bir adet lale almuştım evde bakmak için ama bakamadım galiba. çiçek nası yetiştirilir en kolayı hangisidr bir kaç öneri alsam.
Çiçek açıyo beyaz beyaz benim iki saksıya kar yağdı öldüler.Rabia çok güzel olmuş çiçeklerin. İlk resimdeki ne difenbahya mı. Tanıyamadım.
kurdele çiçeği çiçek açıyormu tanır gibiuim onu sanki. Menekşelerin Saksıları çok sevimli ve yerleri de süper. Maiaşşalh diyorum.
Trafik eğitmeniyim .Teknikerim .kızlar aranızda ehliyeti olanlar varmı??
pazar günü ehliyet sınavım var, çok stres yaptım yaww ..
hiç çalışamadım fırsatım pek olmadı... fırsatım olduğunda da canım istemedi...
şimdi de paçalarım tutuştu.. iki günüm var, allah yardımcım olsun...
gonya'lıyım canım
hımm, zeynebe bi yapışayım bakayım nasıl soru sormuşlar
Bayılırım bisiklete 2 yarış birtane normal var bizde en son alınan evde bizle birlikte yaşıyo eşiminki
En kolayı yaprak güzeli kaktüs ,bana göre en vazgeçilmezi menekşeevinin şartlarına güneş durumuna göre çiçek tavsiye ederiz
Çiçek açıyo beyaz beyaz benim iki saksıya kar yağdı öldüler.
Trafik eğitmeniyim .Teknikerim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?