Evdeki leş kokusu

Fikir aliyim diye açtım konuyu artık çaresizlikten. Ölü varsa bulamıyorum bulana kadar da kendi kendine çürür gider heralde

Odaya köpek salın anında bulur kaynağı
Çok merak ettim ya

Ahaha aynı şey aklıma geldi gece okuduğumda

Çok eskiden annemlerin evinde de böyle bir şey olmuştu. Sonradan farkettik ki ampülün takılı olduğu duy ışık açıkken ısındıkça kötü koku yapıyormuş. Belki böyle bir şey olabilir sizinki de .

ampulü de kokladım ama öyle mi anlaşılıyo acaba

Elektrik tesisatında sorun varsa o da aynı kokuyu yapıyor. Benim evimde de aynı kökü oluyordu. Bir şey de yoktu
Sonra öğrendim elektrik yakınca oluyordu. Şimdi tamir ettirsin. Çözüldü.

evinizin tabanı parke mi? eğer değilse ve müstakil evse tabandaki tahtaların altına girmiş ve ölmüş bir fare olabilir.

Sirke parfüm krem şampuan vs onlara da bak

Geçenlerde çamaşır makinasına sirke koyayım dedim

Evde kullanılmayan organik elma sirkesi vardı son kullanma tarihi geliyor biraz bunu koyayım dedim

Sonra makinayı çalıştırdım vs

Ertesi gün banyo berbat kokuyor gidersen mi makinanın borusundan mı vs vs aradım

Sirkenin anası makinanın içinde kalmış o kokmuş iki kere yıkadım da zor çıktı

Normal sirke kokusu değil hayvan leşi gibiydi evde kedi de var biryerlerde birşey sakladı ya da kaka yaptı sandık

Bence çatı katından geliyo koku
Orayı kontrol etsin aptman görevlisi

Kesin faredir aynı şeyi bakarken bende yaşadım anneme dedim yatağı kaldır ben yokken evde gormiyim diye fare cıktı sizinde kesin odur

Faredir çünkü ölüsü gerçekten nefes aldırmıyor çok detaylı her şeyi arayın yastık araları içine girebileceği her şeye bakın

Ay konu ile alakalı değil ama sirke makineye zarar veriyormuş deliyormuş makineyi bilginiz olsun

Havalandırmalara bakın eğer varsa, fare ölüsü olabiliyor, özellikle banyoda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…