Bende tv kumandasıni buzdolabina koymusum.bakiciydim ozamanlar baya gulmustu ozamn bana isverenim.asiri unutkanim yillardir cekiyorum. dün arabayi siteye park ettim öyle kalabalik bi yer degil hemen bulunan yer deli tavuk gibi sag sola gidisimi görmeliydin. bende bu konuda hikaye cok yada sirketde teli bulamayisim telin buzdolabdan cikmasi vs vs
Doğru yıllar önce eski evimizde böyle olmuştu. Babam tahtaları söktü 4 tane hemdeYerler ne eski tahtaysa altında fare ölmüş olabilir
Kablo yanmış olabilir kontrol edin.İş yerinde başımıza gelmişti aynı leş gibi kokuyorduAcil yardıma ihtiyacım var☹ Odamda günden güne artan ölmüş bir şey kokusu var. Odayı didik didik aradım hiçbir şey yok. Her deliğe bakıyorum fare falan mı girdi ama yok. Kaynağı bulamadım bi türlü. Ne olabilir böyle bi şey yaşayan var mı? Fare çıksa sevincem en azından kaynağı bulurum.
Burun ya da geniz eti iltihabı olabilir.
Şaka değil.
Valla ben sadece konuyu okudum ona göre yorum yaptım :)Olabilir de o dediğinizin olması için ailedeki herkeste olması lazım. Kokuyu hepsi alıyor çünkü.
Meraktan bütün sayfaları okudum.
Yuh o nasıl bişeymiş öyle ayakta cürümeye başlamışAyy benimde bir arkadaşa böyle olmuştu bulamadı kokuyu en son anladıki kendinden geliyormuşgöbeği küflenmiş doktor öyle demiş göbek deliğinden geliyormuş kremle falan geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?