Olay iyice gerilim filmine döndüHenüz sonuç yok. Bütün eşyaları tek tek incelemek zaman alıyorKomşularda da ceset filan yok artık öyle düşünmüştüm çünkü :) baca da yok odada. nereyi koklicamı şaşırdım. Her yeri bi inceliyim ondan sonra da çıkmazsa kesin büyüdür
Çatıyı kontrol edin bide. Orada birşey olmuş olabilirBenim normal daire üstte çatı var yerler eski tahta değil lamine mi neyse ondan. Süt dökülmedi odama meyveden başka pek yiyecek sokmuyorum. Acaba bi yerlerde et unuttum diye düşünmedim değil :) arama köpeği gibi oldum her yeri kokluyorum
Eğer sizde birsey yoksa üst kattanda gelebilir koku .Dolapları çektim su izi de görünürdü sanırım. Kaynağı yok her yeri kokluyorum ortada bi yerde sanki. Her yeri sirkeli suyla silcem bakalım nolcak.
Aynen.. bu başımıza geldi bizim mesela.Bacaya kus sıkışıp ölmüş olabilir. Kontrol ettirin
Ben deGelip bütün odayı arayasım geldiAllah yardımcın olsun zor bi durum konuyu takipteyim
Helal olsunBen deuzun zamandır hiçbi şeyi bu kadar merak etmemiştim herhalde. Koklaya koklaya bulurdum gibi geliyo kaynağını. Zaten koku bi yerde yoğunlaşıyordur mutlaka, takip etmek lazım. Aşırı merak ettim.
Anneannemin boş bir evi var ailece depo olarak kullanıyor herkes mobilya değiştirdi eskileri o eve koydular verecek birini bulana kadar dursun diye. Güzelim ev oldu sana depo. Bir gün annemle gittik bi şey almaya evde ceset kokusu ve bu kara sineklerden. Ödüm koptu öyle pis bir koku. Bir odada daha yoğun kokuyor ama hiçbi şey yok. Anneme diyorum burda ölü bir şey var eminim. Yok bi şey olsa görürüz rutubet kokmuş ıslak su diyor. Camdan biraz su girmiş. Hayır diyorum bu rutubet falan değil bu ölü kokusu, şu parlak kurt sineklerinden var ortada çok belli ki çürük bir et var odada ama bulamıyoruz.
Odayı temizledik her yeri sildik annem gidelim diyo ben hala kokunun kaynağını arıyorum bulamazsam çatlarım ve ayrıca içim rahat etmez. En son kaloriferin arkasına iyice bir baktım fare ölüsüyle karşılaştımiğrençti Temizleyip ilaçlattik sonra evi. Bu konuda da kesinlikle ölü bi canlı var. Belki minik bi kuş girdi camdan bi yerde öldü, belki minik bi fare, belki bi kertenkele. Ufacık bir midye bile insan ölüsü gibi kuvvetli kokuyor düşünün. Neyse merakla takipteyim
Leş gibi kokan bir kaktüs var , böyle dantel gibi çiçeği o mu acaba ? Çiçek açınca kokuyor sadeceBenim normal daire üstte çatı var yerler eski tahta değil lamine mi neyse ondan. Süt dökülmedi odama meyveden başka pek yiyecek sokmuyorum. Acaba bi yerlerde et unuttum diye düşünmedim değil :) arama köpeği gibi oldum her yeri kokluyorum
yaaaa neden ama, nedenkonu sahibi banlanmış
merakımız bir süre daha devam edecek
Allah bilir kime ne yorum yaptıyaaaa neden ama, nedenmerakla bekliyordum sonucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?