Evdeki leş kokusu

Olay iyice gerilim filmine döndü

Duvar tavan su almış olabilir mi

Yani atıyorum dolap duvara yakındır arası küf olur kokar ama o durumda koku o yönden gelir

Siz tüm oda diyorsunuz

Çatıyı kontrol edin bide. Orada birşey olmuş olabilir

Dolapları çektim su izi de görünürdü sanırım. Kaynağı yok her yeri kokluyorum ortada bi yerde sanki. Her yeri sirkeli suyla silcem bakalım nolcak.

Dolapları çektim su izi de görünürdü sanırım. Kaynağı yok her yeri kokluyorum ortada bi yerde sanki. Her yeri sirkeli suyla silcem bakalım nolcak.
Eğer sizde birsey yoksa üst kattanda gelebilir koku .

aklima cok igrenc bi anim geldi. Bende bigun doktora gidicez falan kosturuyoruz, derken geldil bekleme odasina ve bebegim kucagimda. Bi koku geliyor ama nasil kizim kaka yapmis diye baktim, yok!! Esime diyorum igrenc koku geliyor , o yok dyior tam doktor geldiki ben ayagimda köbek kakasina basmisim. rezil oldum ya kesin kadin bu hic dus yapmiyor mu demistir..yani hic beklenmedik birsey cikacak kesin ve ben de takipteyim konuyu

Gelip bütün odayı arayasım geldi Allah yardımcın olsun zor bi durum konuyu takipteyim
Ben de uzun zamandır hiçbi şeyi bu kadar merak etmemiştim herhalde. Koklaya koklaya bulurdum gibi geliyo kaynağını. Zaten koku bi yerde yoğunlaşıyordur mutlaka, takip etmek lazım. Aşırı merak ettim.

Anneannemin boş bir evi var ailece depo olarak kullanıyor herkes mobilya değiştirdi eskileri o eve koydular verecek birini bulana kadar dursun diye. Güzelim ev oldu sana depo. Bir gün annemle gittik bi şey almaya evde ceset kokusu ve bu kara sineklerden. Ödüm koptu öyle pis bir koku. Bir odada daha yoğun kokuyor ama hiçbi şey yok. Anneme diyorum burda ölü bir şey var eminim. Yok bi şey olsa görürüz rutubet kokmuş ıslak su diyor. Camdan biraz su girmiş. Hayır diyorum bu rutubet falan değil bu ölü kokusu, şu parlak kurt sineklerinden var ortada çok belli ki çürük bir et var odada ama bulamıyoruz.

Odayı temizledik her yeri sildik annem gidelim diyo ben hala kokunun kaynağını arıyorum bulamazsam çatlarım ve ayrıca içim rahat etmez. En son kaloriferin arkasına iyice bir baktım fare ölüsüyle karşılaştım iğrençti Temizleyip ilaçlattik sonra evi. Bu konuda da kesinlikle ölü bi canlı var. Belki minik bi kuş girdi camdan bi yerde öldü, belki minik bi fare, belki bi kertenkele. Ufacık bir midye bile insan ölüsü gibi kuvvetli kokuyor düşünün. Neyse merakla takipteyim

Çıkarabiliyorsunuz eşyaları odadan dışarı çıkarın bakalım koku hala odada mı yoksa eşyalarla birlikte dışarı çıktı mı
Bu en azından nereyi aramanız gerektiğine dair yardımcı olur belki size

Helal olsun benimde bi çok böyle yapmışlığım var.. ben konu sahibinin yerinde olsam herşeyi tek tek yıkarım bütün eşyaları dolapları dökerim yerlerini değiştiririm altlarına bakarım belki de yapmıştır ama muhakkak birkaç kişi toplanıp yapmalılar

eşyaları çıkarmanız en mantıklısı gerçekten odadan

bu arada elinize geçen her şeyi kloraklı suyla silin.

rutubet de kötü koku yapıyor bu arada eğer bişey ıslak kalıp tahtaya falan sindiyse ıslaklığı onun kötü kokusu olabilir.

Leş gibi kokan bir kaktüs var , böyle dantel gibi çiçeği o mu acaba ? Çiçek açınca kokuyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…