Nette okudum onu ampülü avizeyi çıktım merdivene kokladım. Koku yok. Bi de camı açınca koca sinekler geldiKablo yanığıdır o dikkat edin. Aynı fare ölüsü gibi kokar.
baca yok peteklerin içine baktımArkadasin dedigi gibi kablo yanigi olabilir. Bir de odada baca deligi varsa, icerisine bir hayvan girip olmus olabilir.
Patates gercekten çok fena kokuyor eger çürüdüyse
Prizlere bakın, anahtarlara bakın. Mutlaka bir yerden geliyordur.Nette okudum onu ampülü avizeyi çıktım merdivene kokladım. Koku yok. Bi de camı açınca koca sinekler geldi
onu da deniyim koklamadığım şey kalmadı :)Prizlere bakın, anahtarlara bakın. Mutlaka bir yerden geliyordur.
Bende öyle düşündümHer yeri koklamaktan bıktım başkasını getirdim koklamaya :) Bok kokusu olsa keşkeValla komşum cinayet mi işledi acaba diye bile düşündüm
Ben neler düşünüyorum artık. Ölmüş olmaz da belki et unutmuştur falan ama o zaman apartmana da yayılırdı herhaldeYa şimdi saçma olacakta komşun ölmüş falan olabilir mi? Ya da biriktirme hastalığı olan bir komşunuz olabilir mi? Ya kusura bakma gece gece yazdım ama ben biraz şüpheci bir tipim. Korkuttuysam falan özür dilerim
Çok saçma bi yerden çıkarsa söylemeye utanırım herkesi ayağa kaldırdım o kadarKoku nerden cıkicak cok merak ettim bulursanız özel olarak yazarmisınız
Bu arada insallah bir an once bulursunuz
Yok artık bu nasıl unutkanlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?